Dodaj do ulubionych

Tonik złuszczający H.Rubinstein

IP: 217.98.124.* 07.03.02, 13:59
Mam obecnie małego hopla na punkcie kosmetyków złuszczajacych.Mam raczej suchą
skórę i trochę się boję Effecler-LRP i Total Turnaround -Cliniqa.W jakimś
numerze Votre Beaute przeczytałam o tym toniku ,proszę jeżeli któraś z was go
miała napiszcie o efektach.dzięki !A może polecicie mi coś jeszcze innego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: Tonik złuszczający H.Rubinstein IP: 195.145.215.* 08.03.02, 01:02
      Ja toniku Heleny nie znam co prawda, ale polecic moge Tonic Clarte Lancome (do
      cery mieszanej) - bardzo lagodnie i stopniowo odslania nowa warstwe naskorka i
      nie podraznia
    • Gość: dida Re: Tonik złuszczający H.Rubinstein IP: *.icpnet.pl 08.03.02, 18:24
      hmm, eff klar jest tak lagodny ze nic ci si e nie stanie. to nie eff-alpha z
      aha tez z lrp. nie wiem jak clinique ale przeciez istnieje tez wersja dla
      suchej skory. polecam kwasy bha tez dal takiego typu skory jak ty masz-sucha
      skora moze miec problemy z rogowaceniem nadmiernym. uzywajac kwasow likwidujes
      zalegajaca warstwe martwych komorek. skora oddycha, jest gladsza, inne
      kosmetyki maja wieksze "ploe" do popisu no i nie zanieczyszcza sie tak.
      • Gość: ania Re: Tonik złuszczający H.Rubinstein IP: 217.98.124.* 11.03.02, 10:45
        Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za odp, ale prawdę mówiąc nadal nie wiem co
        wybrać.W międzyczasie usłyszałam cuda o Total'u Cliniqa i Effecler LRP.Co daje
        najbardziej widoczne i szybkie efekty? Aha , czy pod te dwa specyfiki stosuje
        się toniki ?
      • Gość: ola Re: Tonik złuszczający H.Rubinstein IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 09:58
        czy znacie moze jakis w miare silny specyfik z kwasami owocowymi do domowego
        codziennego zluszcania skory , mam tlusta cere z rozszerzonymi porami .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka