adamaszek333 08.12.11, 22:43 Czy warto zainwestować w serię zabiegów Focus RF + na twarz i wygładzenie zmarszczek pod oczami???? To działa???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokoszanel.1 Re: Focus RF + 12.12.11, 12:38 Miałam 3 takie zabiegi pod oczy. To naprawdę działa, jestem bardzo zadowolona!!! Taki jeden zabieg trwa ok. 20 minut, jest przyjemny, czuje się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Focus RF + 13.12.11, 03:08 adamaszek333 napisał: > Czy warto zainwestować w serię zabiegów Focus RF + na twarz i wygładzenie zmars > zczek pod oczami???? To działa???? warto Odpowiedz Link Zgłoś
adamaszek333 Re: Focus RF + 14.12.11, 22:13 Pomógł min nawet na uda - są bardziej sprężyste. Dzała, działą, tylko cena mogłaby być ciut niższa... Odpowiedz Link Zgłoś
petitebetise Re: Focus RF + 02.05.12, 10:24 robilam serie na twarz i nie żałuje, fakt że troche to kosztuje ale efekty sa takie jak myslalam, w krakowie moge polecic klinike urody Laime, bo wiem ze maja to urzadzenie, a reszta nie wiem, chyba we wrocławiu tez gdzies maja Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznienadiecie Re: Focus RF + 29.08.12, 13:56 jeśli chodzi o zmarszczki to warto, do odchudzania ciała polecam inne, ice lipo laser (kosmiczne efekty w cm!), to mój pupil teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
katkaaa5 Re: Focus RF + 29.08.12, 14:38 Ja na tym byłam. Na tym Ice Lipo laserze. Zeszlam 3 cm w trakcie jednego zabiegu. Po innych urządzeniach miałam siniaki albo byłam cała w zelu, a tu nic. Tylko efekty zostały. Odpowiedz Link Zgłoś
beat.a39 Re: Focus RF + 30.08.12, 10:27 Ja też polubiłam Ice Lipo,za ten efekt od razu.Ciekawe było też ,że po tym zabiegu kosmetyczka położyła mnie w jakimś " tunelu" i tam "ćwiczyłam".Podobno to przyspiesza jeszcze efekt.Było mi bardzo ciepło ,bo grzały lampy-to podczerwień.Cudo,leżysz a ciało samo pracuje.Stosowałam się do poleceń kosmetyczki.Męczyło mnie to picie wody,bo nie lubię ,ale teraz sie przyzwyczaiłam,a efekty są super.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś