Dodaj do ulubionych

Wakacje i kosmetyki!

IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 21:00
Hej w tym roku pierwzy raz jade na oboz za granice a dokładniej do włoch i na korsyke wiem ze bedziemy przebywać często na plażach i słońcu wiec mam pytanie jakie najlepiej kosmetki zabrać?? Bo sie troche nie znam...

chodzi mi o te wszystkie kremy wogole
Obserwuj wątek
    • Gość: ox Re: Wakacje i kosmetyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:26
      Powinnaś zabrać ze sobą kremy z filtrem 10,6,2<-------tą dwójką to już pod
      koniec musisz się smarować .......Więc teraz ci wytłumacze........na pierwszy
      ogień posmaruj się 10 żeby cię nie spaliło bo jak spali cię 1 dnia to koniec
      opalania i kompieli w morzu do końca koloni !!!!! więc uważaj! potem za jakieś
      4-5 dni zastosuj 6 i pod koniec koloni jakieś 2-3 dni przed końcem możesz użyć
      dwójki wink tylko oczywiście jeśli nie masz skóry podatnej na oparzenia i
      nadmiernie delikatnej !!!!!

UWAGA; na ramiona i twarz zawsze nakładaj krem z wyższym filtrem niż na reszte
      ciała bo uwierz mi nie ładnie wygląda schodząca skóra uncertain

mam nadzieje że wiesz o co chodzi z tymi cyferkami 10,6,2 ....ale jakby nie to
      ci wytłumaczę kiss chodzi tu o to jak dany krem ochrania twoją skórę przed
      promieniami słonecznymi, kiedy będziesz kupowała krem to te cyferki będą
      napisane zaraz na przodzie .......polecam kremy NIVEA chyba są droższe troszkę
      ale się opłaca ....a i jeszcze jedno nie kupuj kremu z narysowaną MARCHEWKĄ na
      opakowaniu kremy te są brązowe i właśnie mają mało marchewkę ....te bez jej
      dodatku są niebieskie ( te masz kupić)

na wszelki wypadek gdyby cię jednak poparzyło (nie martw się mnie zawsze poparzy
      na buzi wink) to kup sobie krem (w drogeri są napewno) na oparzenia słoneczne
      nazywa się chyba "ratunek" ...ten krem zawesze warto mieć bo jak nie tbie to
      może się to stać np. którejś koleżance ....słońce jest tam bardzo mocne a poza
      tym po wyjściu z wody mocno opala ...

mam nadzieje że przyda ci się to co napisałam i życzę miłej zabawy big_grin
      • Gość: ox Re: Wakacje i kosmetyki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:06
        bym zapomniała potrzebujesz jeszcze oczywiście jakiejś szminki ochronnej np. nivea ......wink
        • ewellinkaa Re: Wakacje i kosmetyki! 10.06.09, 17:41
          a ja to mam duzOOO tego
          wybacz nie chce mi se pisac tegooo wszystkiego
          ale najlepiej krem nivea....wink z czyms tam ...<3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka