Dodaj do ulubionych

dobra farba drogeryjna

06.01.12, 18:57
Czy możecie polecić dobrą farbę do włosów,ale taką ktorą można powszechnie kupić?
używam od lat,albo Diacolor Richesse albo Sync z Matrixa - to są fryzjerskie...ale zagapiłam
się i już nie zdążę z allegro ,a muszę jutro pofarbować
Dobrą mam na myśli nie niszczącą włosów , niezbyt agresywną
Obserwuj wątek
    • arnika80 Re: dobra farba drogeryjna 06.01.12, 21:05
      polecam casting l'oreala, jest ok, nie wysusza, wazne tylko aby trzymac farbe na wlosach tyle ile zalecaja
      • jagoda_pl Re: dobra farba drogeryjna 07.01.12, 12:53
        Tylko to jest szampon koloryzujący (choć trwały!)...
        • znana.jako.ggigus Re: dobra farba drogeryjna 07.01.12, 14:47
          no właśnie, żeby udzielać porad, trzeba się znać, hehe.
          • znana.jako.ggigus uuups sorry, zagalopowałam się 07.01.12, 14:57
            to, o co pyta autorka wątku, to nie są farby.
            Proszę o wybaczenie:)
            Autorka wątku niech sobie idzie po Casting, ta sama firma, ten sam produkt i pewnie taniej;)
            • jagoda_pl Re: uuups sorry, zagalopowałam się 07.01.12, 23:30
              Ano rzeczywiście, to ja się zagalopowałam, ale właściwie - zasugerowałam tytułem wątku...
    • znana.jako.ggigus Rkażda farba drogeryjna 07.01.12, 14:46
      i fryzjerska jest dobra. Farby to marki, produkowane przez parę koncernów.
      O wiele ważniejsze jest, jeśli masz skłonności do alergii, wykonie testu alegricznego przezd farbowaniem.
      Ja polecam Londę, ta dawna wschodnioniemiecka marka jest w tej chwili w łapkach dużego, brytyjskiego koncernu, ale jakość i zapach są te same.
      Chociaż używałam też tanich farb Rossmana np. i było oki (Rossman też nie produkuje farb sam, zlecają je koncernom).
      Farba to farba, cudów nie ma:)
      • korculaa Re: Rkażda farba drogeryjna 08.01.12, 14:33
        Dzięki za rady! :)
        Giggus jak zwał tak zwał To w końcu jakieś koncerny nam tak nazwały, że to farba,a
        że to szampon
        Każdy chyba zrozumiał moje pytanie
        I nie zgadzam się, że farba to farba , cudów nie ma - jak piszesz, można by takie zdanie przyczepić do każdego produktu
        farbuje włosy 20lat i po niektórych moje włosy są ok ,a niektore (dawno temu Palette np)
        niszczyły moje włosy okrutnie
        No chyba, że to wynika z faktu,że jestem taką ignorantką i używając szamponu myślałam,
        że to farba ;)))
    • blue_amelia Re: dobra farba drogeryjna 11.01.12, 15:31
      Joanny za ok 7zl jest rewelacyjna
      • lee_na Re: dobra farba drogeryjna 12.01.12, 22:29
        równiez polecam z joanny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka