Gość: Marta IP: *.77.classcom.pl 06.06.04, 10:53 Natrafilam ostatnio na link do Limony (kosmetyki on-line) i jestem pod wrazeniem Nigdzie indziej nie ma takich cen!!! LECE NA ZAKUPY DO LIMONY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esate Re: LIMONA.PL 06.06.04, 13:12 to chyba źle szukałaś, bo te ceny to żadna rewelacja, wybór też mizerny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LIMONA.PL IP: *.net.autocom.pl 06.06.04, 15:32 wybor moze rzeczywiscie nie jest powalajacy, ale ceny sa rzeczywiscie sporo nizsze niz w esentii, zalezy kto czego szuka, ja juz zlozylam u nich zamowienie, glownie z oceanica i 2 rzeczy z daxa ktorych wczesniej nie znalam, ciekawa jestem jak szybko dojdzie do mnie przesylka jakby co, dam znac:) pzdr. aga Odpowiedz Link Zgłoś
becia3331 Re: LIMONA.PL 06.06.04, 19:16 Nic specjalnego. Rozejrzyj się trochę leoiej po internecie, bo stracisz tylko niepotrzebnie kasę. A ceny porównaj sobie np. z kosmetycznymkram.pl, który niedawno reklamował się na gazecie i ma ceny najniższe w internecie. Ja tam nie będę kupować w limonie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justynka125 Re: LIMONA.PL 06.06.04, 23:38 kosmetyczny kram? Oni biora az 13 zlotych za przesylke i nie ma kwoty od ktorej wysylka jest za darmo! Bardzo dziekuje za takie "najnizsze" ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
grzechotniczka Re: LIMONA.PL 07.06.04, 00:42 a w "limonie" od 9 zł... i co dalej? czego mamy się spodziewać? ale właśnie przy składaniu zamówienia wychodzi na jaw, że jednak 12 zł... no no no.. ładnie to tak obgadywać konkurencję? poczytaj dobrze u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechotniczka Re: LIMONA.PL 07.06.04, 00:28 uuuuuuuuuu........ bardzo ordynarna kryptoreklama..... Odpowiedz Link Zgłoś