Dodaj do ulubionych

jak dbac o szyje i dekolt?

11.01.12, 21:30
Mam 35lat, pewnie juz dawno na to pora. Dotychczas smarowalam szyje resztka, ktora zostala z posmarowania twarzy(na dekolt juz nie starczalo).Oszczednie, ale szkoda mi tracic drogich kremow.
Moze polecicie jakis tani, odpowiedni do tego typu pielegnacji krem? Bede wdzieczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: jak dbac o szyje i dekolt? 11.01.12, 22:11
      zielonakoniczyna napisała:

> Moze polecicie jakis tani, odpowiedni do tego typu pielegnacji krem? Bede wdzie
      > czna za pomoc.

Tani to jaki? Za 100ml 40zł?
      • zielonakoniczyna Re: jak dbac o szyje i dekolt? 13.01.12, 17:14
        100ml za 40zl to dla mnie nawet bardzo tani ;-)
    • lonely.stoner Re: jak dbac o szyje i dekolt? 13.01.12, 18:50
      ja bym sie na Twoim miejscu nie sugerowala cena a skladem kosmetyku, to raz. Po drugie- gimnastyka- sa specjalne zestawy cwiczen na szyje, i ten caly obszar - ktore pomagaja.
      Ja np. ostatnio odkrylam smiesznie tani i w super skladzie krem marki Ziaja z serii jasminowej (wiem ze maja informacje ze to niby seria dla kobiet 50+ - a ja mam 30dopiero, ale chrzanic to!) Najwazniejsze ze sklad jest rewelacyjny- narazie kupilam krem pod oczy i jestem zadowolona:) ale to raczej uzywam jako po prostu krem nawilzajacy a nie spodziewam sie cudow.
      • zielonakoniczyna lonely.stoner 13.01.12, 22:06
        Ja sie nie sugeruje cena, tylko jesli ktos ma mi doradzic to wolalabym krem dobry, ale w miare niedrogi a na skladach to sie w ogole nie znam niestety... Wierze Waszym opiniom i licze na Wasza pomoc po prostu :-)
    • lady.godiva Re: jak dbac o szyje i dekolt? 13.01.12, 22:27
      Błąd- na szyi najbardziej widać upływający czas, bardziej czasami niż na twarzy. Ja od dawna smaruję szyję kremem do twarzy, dodatkowo mam serum do szyi i dekoltu firmy Avon. Ostatnio przeczytałam w jakimś piśmidle, ze takie serum ujędrniające można wyprodukować samemu- witamina A+E w kapsułkach, olejek arganowy i jeszcze jakiś ale już nie pamiętam dokładnie przepisu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka