Gość: MUG IP: 195.116.43.* 07.06.04, 18:42 Co zrobic z wagrami...???? co wiecie o takim specyfiku Acnefan??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 20:46 Acnofan- olejek z drzewa herbacianego + drożdże z tego, co pamiętam. producent: Asa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mug Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 195.117.171.* 07.06.04, 22:25 Justy jestes boska! powiedz mi tylko prosze czy to pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 22:30 na wagry czyli zaskórniki raczej nie bardzo. ale powinno zmniejszać skłonność do pryszczy i być może przetłuszczanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 65.113.199.* 23.06.04, 16:04 co do tych leczniczych masek to wydaje mi sie ze mozna sprobowac poszukac innej firmy, bo te dwa skiladniki powoduja leczenie i oczyszczenie i moze innej firmy bedzie dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 65.113.199.* 23.06.04, 16:04 co do tych leczniczych masek to wydaje mi sie ze mozna sprobowac poszukac innej firmy, bo te dwa skiladniki powoduja leczenie i oczyszczenie i moze innej firmy bedzie dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrakontra Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.gl.digi.pl 07.06.04, 22:36 a co w takim razie z zaskornikami? pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:40 co to ten acnefan? ja nigdy nie stosowalam i nie wiem :( a moze mi tez cos pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 07.06.04, 22:46 Acnofan to krem do skóry trądzikowej oparty na naturalnych składnikach. M.in. to witamina A, wyciąg z rumianku i nagietka oraz drzewka herbacianego ( drożdży nie zawiera :)) Skóra po nim jest matowa, grudek trochę mniej, ale nie jest to jakieś cudo przeciwtrądzikowe. Zaskórnikow też nie usuwa, niestety, ale ma wielką zaletę : faktycznie spowalnia proces ich powstawania. Kosztuje ok 7 zł w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 22.06.04, 12:46 a może coś o stosowaniu - miejscowo czy na całą twarz, do jakiego rodzaju cery - tylko do trądzikowej? czy bardzo wysusza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 01:03 zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal, clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske cynkim i siarka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka amberangel raz jeszcze...poprosze... IP: *.proxy.astra-net.com 22.06.04, 13:02 amberangel napisz prosze raz jeszcze dokladnie i po kolei co stosujesz, jakiej firmy..i gdzie mozna kupic.prosze!:) pozdrawia buzia bez wypryskow ale z zaskornikami:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 17:25 ja swoje kupilam w sklepie Sephora - kiedys w polskiej gazecie czytalam ze juz takie otwieraja. Sa to kosmetyki DDF skrot od Doctor/s Dermatologic Formula, SAlicylic Wash 2% - do mycia, Benzolyl Peroxide Gel 5% with Tea Tree Oil - do nakladania na dzien, Matte Finish Photo Age Protection spf 30 UVA/Uvb - na ten krem aby zle filtry nie uszkodzily skory, Sulfur Therapeutic Mask - maska z siarka. Do tego mam zamowione przez kolezanke kosmetyczke dwie maski> Revitalizing Zinc^Sulfur Mask/for acne condition - to ta z siarka i cynkiem, oraz Natural Revitalizing Red Clay Mask. Acha, nieraz tez cos mi sie robi na plecach to nakladam ta masc z cynkiem i siarka i jest spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verena Re: dzieki amberangel IP: *.tuwien.ac.at 22.06.04, 21:01 www.lovelyskin.com/products.asp?manufacturer_id=39&lsat=GGL to te kosmetyki ktore amberangel poleca,Dosc kosztowne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: dzieki amberangel IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 00:17 zalezy jak na to patrzec, jesli policzylabym wszystkie mleczki toniki kremy zele mydelka ktore mi nic nie daly to tez by bylo kosztownie, ja na sprobowanie kupilam sobie mniejsze opakowania, teraz gdy mi sie pokoncza to wezme wiekse bo to dziala, w kazdym razie jak ktos nie chce od razu wszystkiego kupowac niech zafunduje sobie choc ta maske z siarka lub z cynkiem i siarka, to naprawde czysci i walczy z wagrami, prosakami, kropeczkami, rozsonyzerzmi porami, ja zaczynalam maskami a potem dokupilam sobie reszte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:19 Nie wiem, czy same maseczki wystarczą. Kiedy miałam naście lat, moja twarz była jedną wielką masakrą, do momentu, kiedy lekarz przepisał mi Dalacin T - antybiotyk w sztyfcie. Pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 08:53 ja tez bylam dwa lata wczesniej dostalam dwie rodzaje masci i tabletki i niestety nie pomoglo, to nie sa takie sobie maseczki, one sa lecznicze i naklada sie je raczej czesto i na pol godziny, efekty sa baaardzo widoczne, jestem ciekawa czy ktos skorzystal. ja tez bylam wczesniej do tego pomyslu sceptycznie nastawiona bo sama sobie kupywalam rozne maseczki a efektow nie bylo, dopiero te zdzialaly cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:48 jakie to maseczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel powtarza wpis by nie szukac IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 09:54 zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal, clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske cynkim i siarka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberangel Re: powtarza wpis by nie szukac IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 10:45 ja swoje kupilam w sklepie Sephora - kiedys w polskiej gazecie czytalam ze juz takie otwieraja. Sa to kosmetyki DDF skrot od Doctor/s Dermatologic Formula, SAlicylic Wash 2% - do mycia, Benzolyl Peroxide Gel 5% with Tea Tree Oil - do nakladania na dzien, Matte Finish Photo Age Protection spf 30 UVA/Uvb - na ten krem aby zle filtry nie uszkodzily skory, Sulfur Therapeutic Mask - maska z siarka. Do tego mam zamowione przez kolezanke kosmetyczke dwie maski> Revitalizing Zinc^Sulfur Mask/for acne condition - to ta z siarka i cynkiem, oraz Natural Revitalizing Red Clay Mask. Acha, nieraz tez cos mi sie robi na plecach to nakladam ta masc z cynkiem i siarka i jest spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 19.07.04, 09:36 Czytałam na forum,że podobno dobra jest maść Lerosett - koszt ok. 50 zł.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 80.51.90.* 06.08.04, 08:51 mi tam wagry usunal glyco-a. po prostu rozpuszcza wiezchnia warstwe naskorka i wagry nie maja sie gdzie tworzyc. musze jednak powiedziec, ze lepiej radzi sobie z zaskornikami na czole, skroniach, nosie, brodzie (czyli usunal w 100%). gorzej na policzkach bo prawdopodobnie mam tam grubsza skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.astra-net.com 06.08.04, 09:07 czy to jest jakas masc? czy to jest na recepte? gdzie to mozna kupic, i ile mniej wiecej kosztuje? pozdrawiam i prosze o info.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:35 wpisz w wyszukiwarce forum glyco-a,kwasy owocowe-bylo juz wiele na ten temat pisane.Sprawdz tez na www.wizaz.pl opinie na temat tego specyfiku. 40zl,bez recepty,troche wysusza,nie mozesz sie opalac,wyciaga na poczatku to co i tak by wyszlo,"czarne kropki"znikaja,pory sie zamykaja,cera z rozszerzonymi naczynkami odpada-zrobisz sobie krzywde!w tym wypadku mozesz tylko na nos,czolo i brode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_grzeskow_cze Aknofan jest do kitu ! IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 06.08.04, 12:51 W ogóle mi nie pomógł, wręcz przeciwnie...A wcale nie miałam aż tak strasznej cery. Dzisiaj idę do dermatologa. Najlepsze rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś