Dodaj do ulubionych

wagry... brrr... co robic??? acnefan???

IP: 195.116.43.* 07.06.04, 18:42
Co zrobic z wagrami...???? co wiecie o takim specyfiku Acnefan???
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 20:46
      Acnofan- olejek z drzewa herbacianego + drożdże z tego, co pamiętam. producent:
      Asa
      • Gość: mug Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 195.117.171.* 07.06.04, 22:25
        Justy jestes boska! powiedz mi tylko prosze czy to pomaga...
        • Gość: justy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 22:30
          na wagry czyli zaskórniki raczej nie bardzo. ale powinno zmniejszać skłonność
          do pryszczy i być może przetłuszczanie
      • Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 65.113.199.* 23.06.04, 16:04
        co do tych leczniczych masek to wydaje mi sie ze mozna sprobowac poszukac innej
        firmy, bo te dwa skiladniki powoduja leczenie i oczyszczenie i moze innej firmy
        bedzie dobra
      • Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 65.113.199.* 23.06.04, 16:04
        bedzie dobra
        bedzie dobra
    • Gość: odrakontra Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.gl.digi.pl 07.06.04, 22:36
      a co w takim razie z zaskornikami?
      pozdr!
      • Gość: bleble Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:40
        co to ten acnefan? ja nigdy nie stosowalam i nie wiem :( a moze mi tez cos
        pomoze
        • beba2 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 07.06.04, 22:46
          Acnofan to krem do skóry trądzikowej oparty na naturalnych składnikach. M.in.
          to witamina A, wyciąg z rumianku i nagietka oraz drzewka herbacianego ( drożdży
          nie zawiera :))
          Skóra po nim jest matowa, grudek trochę mniej, ale nie jest to jakieś cudo
          przeciwtrądzikowe. Zaskórnikow też nie usuwa, niestety, ale ma wielką zaletę :
          faktycznie spowalnia proces ich powstawania.
          Kosztuje ok 7 zł w aptece.
          • justa_79 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 22.06.04, 12:46
            a może coś o stosowaniu - miejscowo czy na całą twarz, do jakiego rodzaju cery -
            tylko do trądzikowej? czy bardzo wysusza?
    • Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 01:03
      zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla
      siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale
      gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal,
      clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy
      cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co
      dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie
      czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien
      benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne
      skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF
      ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do
      mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz
      zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka
      wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam
      z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske
      cynkim i siarka!!!
      • Gość: migotka amberangel raz jeszcze...poprosze... IP: *.proxy.astra-net.com 22.06.04, 13:02
        amberangel napisz prosze raz jeszcze dokladnie i po kolei co stosujesz, jakiej
        firmy..i gdzie mozna kupic.prosze!:) pozdrawia buzia bez wypryskow ale z
        zaskornikami:((
    • Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 17:25
      ja swoje kupilam w sklepie Sephora - kiedys w polskiej gazecie czytalam ze juz
      takie otwieraja. Sa to kosmetyki DDF skrot od Doctor/s Dermatologic Formula,
      SAlicylic Wash 2% - do mycia, Benzolyl Peroxide Gel 5% with Tea Tree Oil - do
      nakladania na dzien, Matte Finish Photo Age Protection spf 30 UVA/Uvb - na ten
      krem aby zle filtry nie uszkodzily skory, Sulfur Therapeutic Mask - maska z
      siarka. Do tego mam zamowione przez kolezanke kosmetyczke dwie maski>
      Revitalizing Zinc^Sulfur Mask/for acne condition - to ta z siarka i cynkiem,
      oraz Natural Revitalizing Red Clay Mask. Acha, nieraz tez cos mi sie robi na
      plecach to nakladam ta masc z cynkiem i siarka i jest spokoj.

• Gość: migotka dzieki amberangel IP: *.proxy.astra-net.com 22.06.04, 19:51
        :)
        • Gość: verena Re: dzieki amberangel IP: *.tuwien.ac.at 22.06.04, 21:01
          www.lovelyskin.com/products.asp?manufacturer_id=39&lsat=GGL to te
          kosmetyki ktore amberangel poleca,Dosc kosztowne:(
          • Gość: amberangel Re: dzieki amberangel IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 00:17
            zalezy jak na to patrzec, jesli policzylabym wszystkie mleczki toniki kremy
            zele mydelka ktore mi nic nie daly to tez by bylo kosztownie, ja na sprobowanie
            kupilam sobie mniejsze opakowania, teraz gdy mi sie pokoncza to wezme wiekse bo
            to dziala, w kazdym razie jak ktos nie chce od razu wszystkiego kupowac niech
            zafunduje sobie choc ta maske z siarka lub z cynkiem i siarka, to naprawde
            czysci i walczy z wagrami, prosakami, kropeczkami, rozsonyzerzmi porami, ja
            zaczynalam maskami a potem dokupilam sobie reszte
    • Gość: Sineira Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:19
      Nie wiem, czy same maseczki wystarczą. Kiedy miałam naście lat, moja twarz była
      jedną wielką masakrą, do momentu, kiedy lekarz przepisał mi Dalacin T -
      antybiotyk w sztyfcie. Pomogło.
      • Gość: amberangel Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 08:53
        ja tez bylam dwa lata wczesniej dostalam dwie rodzaje masci i tabletki i
        niestety nie pomoglo, to nie sa takie sobie maseczki, one sa lecznicze i
        naklada sie je raczej czesto i na pol godziny, efekty sa baaardzo widoczne,
        jestem ciekawa czy ktos skorzystal. ja tez bylam wczesniej do tego pomyslu
        sceptycznie nastawiona bo sama sobie kupywalam rozne maseczki a efektow nie
        bylo, dopiero te zdzialaly cuda
        • Gość: Asiula Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:48
          jakie to maseczki???
          • Gość: amberangel powtarza wpis by nie szukac IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 09:54
            zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla
            siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale
            gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal,
            clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy
            cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co
            dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie
            czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien
            benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne
            skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF
            ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do
            mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz
            zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka
            wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam
            z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske
            cynkim i siarka!!!
            • Gość: amberangel Re: powtarza wpis by nie szukac IP: *.proxy.aol.com 17.07.04, 10:45
              ja swoje kupilam w sklepie Sephora - kiedys w polskiej gazecie czytalam ze juz
              takie otwieraja. Sa to kosmetyki DDF skrot od Doctor/s Dermatologic Formula,
              SAlicylic Wash 2% - do mycia, Benzolyl Peroxide Gel 5% with Tea Tree Oil - do
              nakladania na dzien, Matte Finish Photo Age Protection spf 30 UVA/Uvb - na ten
              krem aby zle filtry nie uszkodzily skory, Sulfur Therapeutic Mask - maska z
              siarka. Do tego mam zamowione przez kolezanke kosmetyczke dwie maski>
              Revitalizing Zinc^Sulfur Mask/for acne condition - to ta z siarka i cynkiem,
              oraz Natural Revitalizing Red Clay Mask. Acha, nieraz tez cos mi sie robi na
              plecach to nakladam ta masc z cynkiem i siarka i jest spokoj.
    • l81 Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? 19.07.04, 09:36
      Czytałam na forum,że podobno dobra jest maść Lerosett - koszt ok. 50
      zł.Pozdrawiam.
      • Gość: winduje odswiezam IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 06:49
        podnosze
    • Gość: ivy Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: 80.51.90.* 06.08.04, 08:51
      mi tam wagry usunal glyco-a. po prostu rozpuszcza wiezchnia warstwe naskorka i
      wagry nie maja sie gdzie tworzyc. musze jednak powiedziec, ze lepiej radzi
      sobie z zaskornikami na czole, skroniach, nosie, brodzie (czyli usunal w 100%).
      gorzej na policzkach bo prawdopodobnie mam tam grubsza skore.
      • Gość: magda Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.proxy.astra-net.com 06.08.04, 09:07
        czy to jest jakas masc? czy to jest na recepte? gdzie to mozna kupic, i ile
        mniej wiecej kosztuje? pozdrawiam i prosze o info.pa pa
        • Gość: lola Re: wagry... brrr... co robic??? acnefan??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:35
          wpisz w wyszukiwarce forum glyco-a,kwasy owocowe-bylo juz wiele na ten temat
          pisane.Sprawdz tez na www.wizaz.pl opinie na temat tego specyfiku.
          40zl,bez recepty,troche wysusza,nie mozesz sie opalac,wyciaga na poczatku to co
          i tak by wyszlo,"czarne kropki"znikaja,pory sie zamykaja,cera z rozszerzonymi
          naczynkami odpada-zrobisz sobie krzywde!w tym wypadku mozesz tylko na nos,czolo
          i brode.
          • Gość: fanka_grzeskow_cze Aknofan jest do kitu ! IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 06.08.04, 12:51
            W ogóle mi nie pomógł, wręcz przeciwnie...A wcale nie miałam aż tak strasznej
            cery.
            Dzisiaj idę do dermatologa. Najlepsze rozwiązanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka