b.kobieca21 08.06.04, 08:27 Dziewczyny szukam dobrego samoopalacza do twarzy,żeby nie zostawił mi plam ,ani smug.Jak macie jakieś propozycje ,to czekam!dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 09:58 smugi i plamy to w głównej mierze efekt nieumiejętnego nałożenia samoopalacza, a nie jego rodzaju. podstawa to najpierw peeling, później można nałożyć krem. zastosowanie kremów brązujących zamiast samoopalacza (dają delikatniejszy efekt) również sprawi, że ewentualne smugi będą mniej widoczne. na już powstałe smugi pomaga zastosowanie peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.marymont.pl 09.06.04, 11:42 polecam ci bardzo dior bronze do twarzy, ja mam instant glow tinted - czyli od razu widac kolor. nie mialam wprawy w uzywaniu, ale nie mam zadnych problemow. robie peeling i smaruje sie cienko (dzieki temu ze jest barwiony mozna rownomierna cienka warstwe nalozyc), czasem mieszam pol na pol z kremem, rano smaruje i uwazam ze efekt jest super. aga Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE 09.06.04, 16:15 plamy i smugi,to nie zawsze efekt złego rozprowadzenia.zawsze robie peeling,ale w tamtym roku kiedy posmarowałam sie samoopalaczem ,ale na ciele, to przez tydzien nie chodziłam w spodnicy i w bikini.to byl samoopalacz yves rocher,tragedia!dlatego bałam sie uzyc czegos na twarz,bo jej juz nie ukryje.dlatego zapytałam o godne polecenia produkty,tym ktore to zrozumiały dziekuje za rady:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.jci.com 09.06.04, 16:38 ja uzywam soraya i nie mam smug ani na twarzy ani na ciele rozsmarowuje dokladnie, mozna powiedziec wmasowuje w skore i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś