Dodaj do ulubionych

SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE

08.06.04, 08:27
Dziewczyny szukam dobrego samoopalacza do twarzy,żeby nie zostawił mi
plam ,ani smug.Jak macie jakieś propozycje ,to czekam!dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.acn.pl 08.06.04, 23:33
      up
    • Gość: justa Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 09:58
      smugi i plamy to w głównej mierze efekt nieumiejętnego nałożenia samoopalacza,
      a nie jego rodzaju. podstawa to najpierw peeling, później można nałożyć krem.
      zastosowanie kremów brązujących zamiast samoopalacza (dają delikatniejszy
      efekt) również sprawi, że ewentualne smugi będą mniej widoczne. na już powstałe
      smugi pomaga zastosowanie peelingu.
    • Gość: AgaU Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.marymont.pl 09.06.04, 11:42
      polecam ci bardzo dior bronze do twarzy, ja mam instant glow tinted - czyli od
      razu widac kolor. nie mialam wprawy w uzywaniu, ale nie mam zadnych problemow.
      robie peeling i smaruje sie cienko (dzieki temu ze jest barwiony mozna
      rownomierna cienka warstwe nalozyc), czasem mieszam pol na pol z kremem, rano
      smaruje i uwazam ze efekt jest super.
      aga
    • b.kobieca21 Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE 09.06.04, 16:15
      plamy i smugi,to nie zawsze efekt złego rozprowadzenia.zawsze robie peeling,ale
      w tamtym roku kiedy posmarowałam sie samoopalaczem ,ale na ciele, to przez
      tydzien nie chodziłam w spodnicy i w bikini.to byl samoopalacz yves
      rocher,tragedia!dlatego bałam sie uzyc czegos na twarz,bo jej juz nie
      ukryje.dlatego zapytałam o godne polecenia produkty,tym ktore to zrozumiały
      dziekuje za rady:*
    • Gość: kk Re: SAMOOPALACZ DO TWARZY-PORADZCIE IP: *.jci.com 09.06.04, 16:38
      ja uzywam soraya i nie mam smug ani na twarzy ani na ciele

rozsmarowuje dokladnie, mozna powiedziec wmasowuje w skore i jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka