Dodaj do ulubionych

Dermatolodzy...

05.03.12, 20:15
zauważyłam, że od dłuższego czasu mam po prostu brzydką cerę. Miałam trądzik ropny na brodzie, odkąd przeszłam na dietę wulkanów już nie mam, ale za to ogólnie cera zrobiła się fatalna, wcześniej przynajmniej miałam tylko brzydką (choć znacznie) brodę. Teraz: cera niby sucha, a tak szybko zaczęła mi się przetłuszczać - wszystko przez kremy z kwasami, od tamtej pory świecę się jak psu... Przejadę palcem po czole i aż czuję namacalnie ten tłuszcz... Wielkie pory na kościach policzkowych, zawągrowane czoło i nos, pod oczami białe krosteczki, chyba prosaki; chciałabym aby ktoś dokładnie zbadał mi cerę i coś poradził, ale cały dzień szukałam w necie info nt. "dobrych dermatologów" w wawie i... nic. Nie wiem, może pójdę w ciemno, ale miałam jeszcze nadzieję, że może kogoś podpowiecie. Wszystkie te neostraty na nic się nie zdały, chciałam polepszyć cerę to nie dośc, ze jest taka sama, to zaczęła produkować sebum hurtowo, a odstawiłam kwasy juz kilka miesięcy temu (najpierw migdałowy bandi, potem neostrata 5PHA, potem neostrata 10AHA, a jak patrzę w lustro załamać się można).
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka