czekolada85 05.03.12, 20:53 i do tego trwały, co polecacie. Najlepiej w miarę rozsądnej cenie tak do 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki.christina7 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 11:21 ostatnio mnie zachwycił La roche posey unifiance, dla mnie rewelacja i kosztuje ok 70zł (chyba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 12:54 viki.christina7 napisała: > ostatnio mnie zachwycił La roche posey unifiance, dla mnie rewelacja i kosztuje > ok 70zł (chyba ;)) czytaj ze zrozumieniem, autorka szuka podkładu matującego a unifiance jest do cery suchej i bardzo suchej i do matu mu bardzo daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 13:19 mam przed sobą unifiance fluid mat,"fluid do skóry mieszanej i tłustej, neutralizuje błyszczenie i przedłużony efekt matujący" -mnie matuje na bardzo długi i dośc fajnie kryje! koolair wiec się czepiaj kogo innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 12:46 Spróbuj Revlon Colorstay Softiflex, jest trwały, dobrze kryje i matuje. Z droższych, mój ulubiony Mat Lumiere Chanel, trwały, matuje i rozświetla jednocześnie (mat nie jest płaski, twarz jest promienna, nie błyszcząca), nie tworzy maski i jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 13:00 u mnie matt lumiere to maska pierwszej wody,nie dopatrzyłam się blasku.co innego vitalumiere i wycofany prolumiere.trochę łagodniejszy jest perfection lumiere,ewentualnie teraz agualumiere w kompakcie(ale nie wiem czy jest juz w sprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 19:52 Ale Chanel podkład to 200 zł, co nawet przy -20% przekracza budżet autorki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś