Dodaj do ulubionych

Podkład - dobrze matujący

05.03.12, 20:53
i do tego trwały, co polecacie.
Najlepiej w miarę rozsądnej cenie tak do 150 zł.
Obserwuj wątek
    • viki.christina7 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 11:21
      ostatnio mnie zachwycił La roche posey unifiance, dla mnie rewelacja i kosztuje ok 70zł (chyba ;))
      • koolair Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 12:54
        viki.christina7 napisała:

> ostatnio mnie zachwycił La roche posey unifiance, dla mnie rewelacja i kosztuje
        > ok 70zł (chyba ;))

czytaj ze zrozumieniem, autorka szuka podkładu matującego a unifiance jest do cery suchej i bardzo suchej i do matu mu bardzo daleko..
        • viki.christina7 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 13:19
          mam przed sobą unifiance fluid mat,"fluid do skóry mieszanej i tłustej, neutralizuje błyszczenie i przedłużony efekt matujący" -mnie matuje na bardzo długi i dośc fajnie kryje!

koolair wiec się czepiaj kogo innego!!!
    • black-cat Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 12:46
      Spróbuj Revlon Colorstay Softiflex, jest trwały, dobrze kryje i matuje.
      Z droższych, mój ulubiony Mat Lumiere Chanel, trwały, matuje i rozświetla jednocześnie (mat nie jest płaski, twarz jest promienna, nie błyszcząca), nie tworzy maski i jest bardzo wydajny.
      • kasha77 Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 13:00
        u mnie matt lumiere to maska pierwszej wody,nie dopatrzyłam się blasku.co innego vitalumiere i wycofany prolumiere.trochę łagodniejszy jest perfection lumiere,ewentualnie teraz agualumiere w kompakcie(ale nie wiem czy jest juz w sprzedaży).
        • rocambolesca Re: Podkład - dobrze matujący 06.03.12, 19:52
          Ale Chanel podkład to 200 zł, co nawet przy -20% przekracza budżet autorki wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka