Gość: Bukiet IP: *.acn.waw.pl 15.06.04, 16:09 czy można farbować włosy/robić balejaż kiedy ma się okres ?Pamiętam, że trwałej się nie robi, ale co z farba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Okres a farbowania IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 16:11 czasami może nie wyjść, więc może lepiej nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
missmarion Re: Okres a farbowania 15.06.04, 16:48 Bzdura! Ja wiele razy farbowałam włosy podczas okresu i nic dziwnego się z nimi nie działo, kolor był taki sam jak wcześniej gdy farbowałam jak nie miałam okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Okres a farbowania IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 16:56 nie mów, że bzdura - bo jesteś tylko sobą a nie całym wszechświatem ;) dlatego napisałam, że _MOŻE_ nie wyjść, bo jednym wychodzi, innym nie - ja sama jestem na to dowodem. farbowałam na piękny brąz - wszystko robiłam tak, jak zwykle. po zmyciu okazało się, że... farba nie chwyciła ani trochę. nie mogłam zrozumieć, czemu - nawet farby użyłam tej samej, co zwykle. dopiero wtedy skojarzyłam, że akurat miałam miesiączkę. Odpowiedz Link Zgłoś