Gość: Eli IP: 81.210.69.* 16.06.04, 00:32 Drogie Forumowiczki, co sądzicie o salonie fryzjerskim "Izabella" w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joka Re: fryzjer w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.06.04, 11:16 jeżeli myślisz o salonie Izabeli Markowskiej na Wilimowskiego to szczerze odradzam : wprost nieproporcjonalna kasa do jakości usług pracują niefachowo i wyszłam stamtąd jak stara baba. Warto dodać że spędziłam tam 6 godz. bo nikt nie miał czasu się mną zająć i siedziałam jak głupek z czymś na głowie a najcześciej z niczym. I nawet nikt nie zaproponował szklanki wody. Więc jeżeli to ten salon to nie daj się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: fryzjer w Katowicach IP: 81.210.69.* 16.06.04, 22:59 Dzięki za odpowiedź, niestety już dałam się nabrać chciałam się tylko upewnić czy to był wypadek przy pracy czy niestety reguła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikm Re: fryzjer w Katowicach 17.06.04, 10:42 A ja mam bardzo pozytywne doświadczenia. Od paru miesięcy obcinam się u pani Izabelli i uważam, ze świetnie dobiera fryzurę do urody, karnacji i charakteru. Nigdy nie zdarzyło mi się, ze zostałam jakoś źle potraktowana, już nie mówiąc o tym, zeby nie zaproponowano mi nic do picia (wręcz przeciwnie - dostawałam nawet przeróżnie rodzaje herbat, z sokiem lub miodem... u żadnego innego fryzjera nie miałam takiego wyboru :-) ). Jedyna moja wpadka, jaką tam zaliczyłam, to namówienie mnie na ich masażystę, to jakiś specjalista od naturalnego leczenia... Nacierpiałam się przy tym niekonwencjonalnym masażu strasznie i musiałam za tę "przyjemnośc" słono zapłacic... Nigdy więcej! Natomiast samą panią Izabellę gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: fryzjer w Katowicach IP: 80.48.245.* 17.06.04, 11:30 polecam salon pana wojtka Wajdy w katowiach na ulicy andrzeja , prawie na przeciwko sadu.Pan wojtek ma to coś w swoich rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: fryzjer w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.06.04, 13:02 witam! droga koleżanko- miałaś chyba niewymowne szczęście trafić tak dobrze u p.Izy, bo jak na potencjalnego klienta to potraktowalimnie okropnie ,że nie wspomnę o tym iż P.Iza cały czas goniła na papieroska a mnie przy płatności powiedziała że gdyby miała więcej czasu to coś by pokombinowała z kolorem-to po co ja tam siedziałam 6 godz.!?!U p.Wojtka też byłam pierwszy raz było extra a za drugim jak mi przyciął to myślałam że z domu nie wyjdę. Lekarstwem na niego miała być Izabela ale też pudło. Chciałabym kogoś naprawdę dobrego. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
balumi Re: fryzjer w Katowicach 18.06.04, 13:10 Spróbuj u p. Mariana Kowalczyka na Mikolowskiej. To juz co prawda starszy pan (mam nadzieje, ze jeszcze pracuje!), ale mistrz i zawsze bylam baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: fryzjer w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.06.04, 18:42 dzięki stokrotne sporóbuję o wrażeniach napiszę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś