jolkaj-olka34
14.04.12, 23:02
dwa miesiące temu odstawiłam nagle wszystkie kremy jakie tylko były w domu wyrzuciłam wszystko i zaczęłam od nowa.ma 39 lat i nie używałam aż tyle żeby przesadzać czy to kremów czy maseczek toników ale zawsze coś nowego w sklepie kusiło...a to opakowanie a to reklama...promocje i tak żyłam...nigdy nie miałam krost ale zawsze skóra była taka jakby ściągnięta gdy nie miałam na niej kremu(po oczyszczeniu)i zaczęłam od nowa.....teraz mam cudną cerę kolorek brzoskwiniowy nawilżona i zero opuchnięć pod oczami(a zawsze miałam problem).teraz powstają blogi i filmiki o tym ocm i innych naturalnych kosmetykach ale ja nie wierzę w żadne kosmetyki naturalne w sklepie chyba że w składzie są tylko składniki potrzebne dla cery(a naprawdę niewiele brak żeby mieć super cerę)
napiszę co używam i od razu piszę że można krytykować i pisac swoje zdanie ale ja naprawdę piszę tylko i wyłącznie to co sama doświadczyłam a nie gdzieś tam poczytałam...
to zacznę od cery
tonik woda mineralna=sok z cytryny i kilka kropelek kwasu hialuronowego+wit.a+e
po tym jak tonik wsiąknie w cerę nakładam zrobione w butelce' serum"w którego skład wchodzą:olej lniany,oliwa z oliwek olejek rycynowy,kolagen,wit a+e,woda mineralna+gliceryna z apteki+olejki alterrra z rossmann nie ma w nich chemii (ja kupiłam trzy i po kilka kropelek dodaję)+oliwka hipp dla dzieci i to tyle-mieszam i przechowuję tak do tygodnia i robię następny.super sprawa naprawdę.cera jest taka że po tym nie potrzeba kremów nakładac a i opala się super bo szłam i słonko chwyciło.a jeśli ktoś chce krem do do tego dodać krem bambino i wymieszać.super.nawet moja rodzina używa bo widzi u mnie zmiany.a co do włosów to też mam doświadczone super składziki ale to napiszę jak będzie zainteresowanie.i najlepsze jest to że wyglądam zdrowo i zmarszczki w większości zniknęły bo je palcami prasuję i robię masaże w domu sama oczywiście.kremy ze sklepu do kosza to moja dewiza.....lepiej kupić sobie fajny ciuszek i dobrze wyglądać niż kupić drogi czy reklamowany krem i czekać na efekty które będą odwrotne....