Dodaj do ulubionych

w poszukiwaniu pianki do demakijażu ...

23.04.12, 19:18
obecnie używam piankę Caudalie - nie szczypie w oczy, ładnie pachnie, ale mam notoryczny problem z pompką, która się zacina :/
jakieś sugestie? :( kwota do 100 zł.
Obserwuj wątek
    • kasha77 wprawdzie to nie pianka,ale... 23.04.12, 19:39
      ostatnio miałam olejek z Galenica,super moim zdaniem.gęsty,dobrze rozpuszcza makijaż,nie szczypie w oczy i dośc wydajny,cena za 125ml jakies 57zł wiec też ok.ja byłam bardzo zadowolona.
      • rocambolesca Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 23.04.12, 20:16
        Miałam piankę Vichy, bardzo dobre opinie na wizażu ma również pianka Pharmaceris Puri-Sensilium.
      • smoczyca.smok.i.smoczek Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 25.04.12, 09:34
        olejki zostawiają na mojej twarzy taki film dlatego tez przerzucilam sie na pianki. zdecydowanie widzę lepsze efekty piankowego demakijażu.
        • iwonagos Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 25.04.12, 10:06
          moze idea 25 grejfrutowa? bez sls. wg świetna, tania
          allegro.pl/antyrodnikowa-pianka-do-demakijazu-idea-25-i2296964468.html
        • kasha77 Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 25.04.12, 13:39
          hehe Smoczyca trafiłam na Twój post przypadkiem na facebooku o glossyboxie...wiec próbowałas olejku;)
          • smoczyca.smok.i.smoczek Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 26.04.12, 08:50
            :-) nie wiem czy odniosłam się w tym poście do tego olejku z Galenic, jednak nie radzi on sobie z demakijażem oczu :/
            • kasha77 Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 26.04.12, 09:53
              nie,nie chodziło o olejek chodziło o te dziewczyny marudzę,że na produktach jest napisane"not for sale"....u mnie tej olejek zmywał wszystko pieknie.
              • smoczyca.smok.i.smoczek Re: wprawdzie to nie pianka,ale... 27.04.12, 09:20
                prawda, ze te ich reakcje są chore jakieś... szkoda słów.
    • korusiar Pharmaceris 25.04.12, 19:33

PURI-SENSILIUM
      Delikatna Pianka Myjąca do twarzy, dla mnie najlepsza!
      Tekst linka
      • korusiar Re: Pharmaceris 25.04.12, 19:37
        Zmywam nią także cienie, kredki i tusz do rzęs chociaż na stronie jest info, że podczas mycia twarzy trzeba omijać okolice oczu.
        Pod tym względem również jest bez zarzutu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka