Gość: trewka IP: *.client.comcast.net 21.06.04, 17:48 Kupilam wczoraj no i zaczynam pic. W sklepie mnie powiadomiono ze podobnie dziala jak zielona czy czerwona tylko jest bardziej szlachetna hmmm... Zobaczymy czy mi tluszcz uszlachetnieje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rr Re: biala herbata IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 20:28 a jaka kupilas? pandino?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: biala herbata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:23 Jak smakuje ta biała herbatka?Dobra jest?Podobna w smaku do zielonej czy czerwonej?Jestem ciekawa bo nigdy nie piłam białej a chciałabym spróbowac.Smakuje Ci ona?Mozna ja słodzić?Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oladios Re: biala herbata 21.06.04, 22:28 Uwielbiam zielona i pewnego dnia postanowilam kupic biala . Nabylam wiec organiczna Swirling Mist . Bylam rozczarowana ,bo smakuje jak zwykla herbata tylko , ze smak jest delikatniejszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trewka Re: biala herbata IP: *.client.comcast.net 21.06.04, 22:57 dobra jest :-) podobna bardziej do zielonej niz czerwonej, jest jedynie delikatniejsza. Z tym slodzeniem to ja zawsze uwazam ze to calkowita pomylka. Nie ma sensu slodzic takich herbatek to juz lepiej wogole nie pic -serio! Czasem mozna z miodem ale tez bym nie przesadzala -cukier, weglowodany ! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: biala herbata 22.06.04, 13:15 ja właśnie niedawno kupiłam Pandino Bio-Active, podobno biała herbata jest świetnym antyutleniaczem, więc przyda się zwłaszcza na lato. smak ma bardzo delikatny, nie ma tej goryczki, która jest w zielonej herbacie ani nie jest taka mocna jak czarna czy czerwona. tu można poczytać o jej właściwościach: www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=81 herbata.4me.pl/artykuly.php?id=herbata%2012 www.fiveoclock.com.pl/g_rozwiniecie_tematu.php?idtemat=43 www.cocacola.com.pl/u235/navi/28566 www.herbaciarnia.pl/rodzaje.html nawet kosmetyki z białą herbatą są: www.wizaz.pl/news/index.php?itemid=341 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trewka Re: biala herbata IP: *.client.comcast.net 22.06.04, 18:28 popije przez kilka tygodnii i dam znac co i jak :-)) Odpowiedz Link Zgłoś