Dodaj do ulubionych

co po depilacji aby opoznic odrost wlosow

IP: *.arcor-ip.net 22.06.04, 19:06
Dziewczyny doradzcie co uzyc po depilacji nog aby opoznic odrastanie wlosow?
Wlosy mi odrastaja w bardzo szybkim tempie nawet po uzyciu depilatora
mechanicznego .Moze macie jakies sprawdzone rady lub znacie jakies dobre
preparaty -pomozcie -help!
Obserwuj wątek
    • Gość: gigi odpowiedzcie plissssss! IP: *.arcor-ip.net 22.06.04, 20:35
      ponawiam post -dziewczyny doradzcie cos!
      • Gość: Nastja Re: odpowiedzcie plissssss! IP: *.68.241.46.brutele.be 22.06.04, 20:44
        Ja ostatnio przeszlam na depilacje woskiem bo po goleniu odrastaja zatrwazajaco
        szybko a depilowanie sie samej elektrycznym depilatorkiem bylo zmudne i nie
        chcialo mi sie. Po wosku mam spokoj na 4 tygodnie, pani kosmetyczka wmasowuje
        mi jakis krem ktory opoznia porost wloskow, ale nie wiem jak sie nazywa. widze
        jednak ze depilowanie woskiem bardzo oslabia wloski i glownie dlatego wolniej
        odrastaja i sa po prostu slabsze.
        Polecam depilowanie woskiem !
        • bzinka Re: odpowiedzcie plissssss! 23.06.04, 12:19
          Nastja POWIEDZ BO TEZ SIE WYBIERAM NA DEPILACJE WOSKIEM PIERWSZY RAZ,bede robic tylko lydki i kolana,jak dlugo potem nogi sa podraznione?
    • justa_79 Re: co po depilacji aby opoznic odrost wlosow 23.06.04, 12:10
      przecież jest sporo balsamów opóźniających depilację - wypróbuj, co u Ciebie
      się sprawdzi. ale one opóźniają jedynie nieznacznie, nie spodziewaj się
      spektakularnych efektów.
    • mrowka1 inny pomysł :) 23.06.04, 12:19
      z tym opoznianiem odrastania wlosow to raczej glupotka. Pytalam o to swojego
      dermatologa bo moje nogi po depilacji mechanicznej wygladaly fatalnie i
      chcialam tez rzadziej sie depilowac - nogi byly podraznione, wlosy wrastaly
      itp. Powiedzial, ze producenci napedzaja sobie popyt kreaujac nowe potrzeby,
      ktorych tak naprawde nie ma tzn. nie ma mozliwosci opoznienia odrastania
      wlosow, bo jak - kremem. To tak jakby na glowe wkelpywac krem zeby wlosy rosly
      wolniej. Nie ma takiej mozliwosci. Poradzil zebym uzywala dobrych preparatow
      przed i po depilacji. Kupilam tzw. emolienty Orion Pharma i moje nogi wygladaja
      duzo lepiej. Ciezko je znalezc bo dopiero pojawily sie na naszym rybku. Finska
      firma a kosmetyki proste i tanie. No chyba, ze ktos chce smarowac sie pieknie
      pachnacym kremem, ktory robi wiecej zlego niz dobrego. Liste aptek w ktorych
      mozna kupic preparaty Oriona znalazlam na stronie www.emolienty.pl
      Chyba lepiej zadbac zeby skora wygladala dobrze nawet przy czestym goleniu czy
      depilowaniu niz wydawac wielkie sumy na jakies smieszne preparaty, ktore i tak
      nic dobrego nie przyniosa. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka