Gość: ala IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:35 dziewczyny szukam fajnego kremu na szyję i pod oczy, mam 30 lat, cerę suchą, i jeszcze szukam dobrego kremu do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalen Re: krem na szyję IP: *.unizeto.pl 14.03.02, 13:57 Szczerze polecam "Krem - maseczka na dekolt i szyję" Ziaji z serii "Aretina Q10". Tani (6-8zł) i naprawdę bardzo dobry. Dekolcik i szyjka dobrze napięta i gładziutka. Ja zużywam już drugą tubkę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: krem na szyję 14.03.02, 14:06 Mnie też ten krem na szyję i dekolt Ziaja Aretina Q bardzo zaintrygował, chętnie bym go zastosowała - tylko czy mogę go używać w wieku 27 lat??!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalen Re: krem na szyję-do Aguś7 IP: *.unizeto.pl 14.03.02, 14:23 Też się nad tym zastanawiałam, ale postanowiłam używać. Myślę, że na krem do twarzy z tej serii jeszcze bym się nie zdecydowała (mam 32 lata), ale szyja to nie twarz, zresztą o szyję trzeba dbać. Poza tym, już niekiedy ma się te poprzeczne bruzdy na szyi, a dekolt zawsze wymaga dużego nawilżenia i ujędrnienia, tak jak całe nasze ciało. Takie jest moje zdanie. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: krem na szyję-do Aguś7 14.03.02, 15:00 Właśnie - bruzdy na szyi... chętnie bym je wygładziła. U mnie to chyba taka "rodzinna uroda" bo nawet mój 16-letni brat ma coś takiego na szyjce... no to chyba skuszę się na Aretinę Q do szyi. Dzięki, Magdalen! Odpowiedz Link Zgłoś