Dodaj do ulubionych

"szalone nożyczki " - Wrocław

IP: *.media4.pl 24.06.04, 11:28
Moze któras z was wie, gdzie (na jakiej ulicy)znajduje się zakład
fryzjerski "szalone nożyczki" we Wrocławiu? Będę wdzięczna za jakiekolwiek
informacje i opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 14:41
      Wydaje mi się, że to chyba jest na pl. Piłsudskiego,koło Kasprowicza, ale głowy
      nie dam.O jakości usług nic nie słyszałam
      • magdzie Re: "szalone nożyczki " - Wrocław 24.06.04, 17:41
        pl.pilsudskiego, niedaleko komendy policji.

opinie rozne o tym salonie slyszalam. zapisz sie do p.Mariki, najmniej
        ryzykujesz.
    • Gość: Vera Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 19:57
      Podany powyżej adres jest prawidłowy. Ale co do jakości usługi może Ty będziesz
      miała więcej szcześcia. Moja rada umawiaj się w zwykłe dni, ja raz się
      zapisałam na sobotę i zostałam potraktowana tak po macoszemu, że szkoda mówić.
      Pani się nawyraźniej spieszyło do domu, tylko po co zapisuje tyle osób jak nie
      daje rady- byłam właśnie u polecanej pani Marity. Nie dość, że zrobiła mi po
      łebkach niechlujny baleyage to w dodatku odbarwiła bluzkę na plecach co dopiero
      zauważyłam w domu (długie włosy przykrywały plamę.
      Cóż ja po swoich doswiadczeniach zdrowo odradzam ten zakład, a bluzka do
      wywałki:(
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: Justyna Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:14
        Jaki w miare niedrogi i dobry zakład fryzjerski we Wrocławiu polecasz?Z góry
        dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam:-)
        • Gość: wybredna Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: 62.233.144.* 28.06.04, 15:14
          Witam
          No tak poszukiwania dobrego fryzjera to temat rzeka;)
          Co do Szalonych nożyczek i p.Mariki - jak zobaczyłam moją przyjaciółkę po
          wizycie u niej to...chciało mi się śmiać. Fryzura zupełnie do niej nie
          pasująca...a efekt był taki, ze kumpela tego samego dnia wylądowała u innego
          fryzjera;)
          Słyszałam od paru koleżanek, ze na Drobnera sa dobrzy fryzjerzy. Sama nie
          korzystałam (ech te długgie włosy) ale jak się odważe ściąć to napisze;) Z tego
          co wiem salon znajduje się obok TelePizzy i najlepiej umawiac sie telefonicznie
          (odpada czekanie itp). Koleżanki sa zachwycone obsługą i naprawdę dobrze
          wyglądają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka