Gość: skapula IP: *.media4.pl 24.06.04, 11:28 Moze któras z was wie, gdzie (na jakiej ulicy)znajduje się zakład fryzjerski "szalone nożyczki" we Wrocławiu? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 14:41 Wydaje mi się, że to chyba jest na pl. Piłsudskiego,koło Kasprowicza, ale głowy nie dam.O jakości usług nic nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: "szalone nożyczki " - Wrocław 24.06.04, 17:41 pl.pilsudskiego, niedaleko komendy policji. opinie rozne o tym salonie slyszalam. zapisz sie do p.Mariki, najmniej ryzykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 19:57 Podany powyżej adres jest prawidłowy. Ale co do jakości usługi może Ty będziesz miała więcej szcześcia. Moja rada umawiaj się w zwykłe dni, ja raz się zapisałam na sobotę i zostałam potraktowana tak po macoszemu, że szkoda mówić. Pani się nawyraźniej spieszyło do domu, tylko po co zapisuje tyle osób jak nie daje rady- byłam właśnie u polecanej pani Marity. Nie dość, że zrobiła mi po łebkach niechlujny baleyage to w dodatku odbarwiła bluzkę na plecach co dopiero zauważyłam w domu (długie włosy przykrywały plamę. Cóż ja po swoich doswiadczeniach zdrowo odradzam ten zakład, a bluzka do wywałki:( pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:14 Jaki w miare niedrogi i dobry zakład fryzjerski we Wrocławiu polecasz?Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybredna Re: "szalone nożyczki " - Wrocław IP: 62.233.144.* 28.06.04, 15:14 Witam No tak poszukiwania dobrego fryzjera to temat rzeka;) Co do Szalonych nożyczek i p.Mariki - jak zobaczyłam moją przyjaciółkę po wizycie u niej to...chciało mi się śmiać. Fryzura zupełnie do niej nie pasująca...a efekt był taki, ze kumpela tego samego dnia wylądowała u innego fryzjera;) Słyszałam od paru koleżanek, ze na Drobnera sa dobrzy fryzjerzy. Sama nie korzystałam (ech te długgie włosy) ale jak się odważe ściąć to napisze;) Z tego co wiem salon znajduje się obok TelePizzy i najlepiej umawiac sie telefonicznie (odpada czekanie itp). Koleżanki sa zachwycone obsługą i naprawdę dobrze wyglądają! Odpowiedz Link Zgłoś