Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:35 Wsydzę się isć na depilcje bikini. Po golarce mam zapalenie mieszków włosowych. Jak przełamać wstyd ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jokola Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? IP: *.icpnet.pl 24.06.04, 15:51 no wlasnie!! ja tez sie tak czaje, zeby isc, ale mi jakos tak... niby wiem ze dla takiej kosmetyczki to "chleb powszedni" ale nie moge sie przelamac!!! szczegolnie ze dlugo golilam bikini i wlosy sa tam dosc mocne, a nalezaloby je pewnie troche zapuscic do wosku.. co tydzien sobie mowie ze w nastepnym tygodniu to juz na 100% pojde i znowu nic... wiec sama z tym glupim wstydem nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? 24.06.04, 15:55 Nie wiem czy to jest glupi wstyd, dla mnie to tez byloby krepujace. Na szczescie dla mnie nie jest konieczny wosk, golarka wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? 24.06.04, 16:01 cze dziewczyny! nie ma w tym nic strasznego! chodzę na depilację woskiem od ponad pół roku i jest naprawdę spoko, szczególnie, że nie zmieniam kosmetyczki- chodzę cały czas do tej samej! dla niej to chleb powszedni jak same stwierdziłyście! ja depiluję tylko linię bikini, ale ona sama opowiada mi o tym jak przychodzą do niej klientki, które depilują sobie wszystko...tam:) tak więc jak one się nie wstydzą, to co dopiero ja, która przecież nie ściągam majtek, bo nie jest konieczne!!!pozdrawiam i udanej depilacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? 24.06.04, 17:13 A gdzie chodzisz do tej kosmetyczki? Jakie miasto? Mia Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas24 Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? 24.06.04, 17:21 Najgorszy jest pierwszy raz;) Pozniej juz z gorki! Warto sie przemoc i pojsc.Zreszta jak bedziesz widziala efekt nastepnym razem pojdziesz bez oporow! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Depilcja bikini - krępująca dla Was ??? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 24.06.04, 17:46 dziewczyny !!! przeciez nie ma sie czego wstydzic! ja chodze od dawna, depiluje WSZYSTKO ( a mimo to nie 'sciagam majtek' jak ktos sugeruje). pisalam juz tu o tym - podobny temat byl ('calkowita depilacja bikini'), tylko trzeba trafic na dobra kosmetyczke. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś