Gość: gaga IP: 195.205.230.* 25.06.04, 12:16 Witam, zgubiłam trochę kilo, uprawiam sport jem i piję co trzeba. ALE POTRZEBUJE BALSAMU, KTÓRY ŚWIETNIE UJĘDRNI SKÓRĘ, CO POLECACIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 157.25.152.* 25.06.04, 12:17 Jednak Dove. Z tym usuwaniem cellulitu to może nie bardzo, ale przy odchudzaniu jak najbardziej. Polecam oba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.rene.com.pl 25.06.04, 12:21 rowniez polecam ujedrniajacy basam dove Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 25.06.04, 12:29 Krem ( nie lotion )ujędrniający z koenzymami Q i R NIVEA - w okrągłym pudełku ! Rewelka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afromarta Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:14 nivea q10 ale faktycznie ten w podeleczku/chociaz drozszy/ALE NAJLEPSZE SA LODOWATE PRYSZNICE!!!!zaden krem nie da takiej jedrnosci a do zimna mozna przywyknac-zreszta to trwa moment.super jedrna marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akoza Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.07.04, 18:20 POLECAM LIRENE,ŚWIETNIE NAWILZA I POPRAWIA KOLORYT SKORY Odpowiedz Link Zgłoś
magraft Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 01.07.04, 18:25 Oliwka Tonic Clarins'a- pojędrnia, odżywia i uelastycznia skórę- co przy zmianie wagi jest bardzo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 01.07.04, 19:49 Ja polecam ci balsam firmy EVELINE Laboratories(wyszczuplajaco Ujędrniajacy) stosuje go juz dwa miesiace i widac efekty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 NIVEA BODY Q!0 01.07.04, 22:01 cudowny, skóra jest miękka, miła, widocznie ujędrniona!! Kosztuje ok 17zł i ładnie pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: NIVEA BODY Q!0 IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 04.07.04, 20:09 kasiunia62 napisała: > cudowny, skóra jest miękka, miła, widocznie ujędrniona!! Kosztuje ok 17zł i > ładnie pachnie! potwierdzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 03.07.04, 13:33 Polecam l'oreal nutrilift, swietnie ujędrnia, delikatnie pachnie, nie klei się. Jest też linia nutrislim, redukuje cellulit i udchudza, ale tego nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.telnet / *.stanet.pl 03.07.04, 14:14 Bardzo lubiłam Q10 Nivea, ale niestety jest drogi i mało wydajny. Miałam też Dove, ale zdecydowanie za drogi. Obecnie używam balsamu Cztery Pory Roku z bluszczem i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.07.04, 19:42 Obecnie - Dove, ale kremożel.Przyjemnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesia Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:25 zdecydowanie herbe z bursztynem tani(12 zł) i skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
annaa3 Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 09.07.04, 09:45 ale czy za ujędrnianiem idzie też dobre nawilżenie skóry?, mam bardzo suchą skórę, i jedyne co mi pomaga, to Garnier mleczko do ciała, ale wolałabym jakiś specyfik ujędrniający, tylko że jedno zazwyczaj, nie idzie w parze z drugim. Gdybyście mi mogły powiedzieć jak to jest przy Dove i Nive'a ? i tym Herbe z bursztynem pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 09.07.04, 09:49 Nivea Q R -krem super nawilża i ujędrnia... Odpowiedz Link Zgłoś