Dodaj do ulubionych

BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 195.205.230.* 25.06.04, 12:16
Witam, zgubiłam trochę kilo, uprawiam sport jem i piję co trzeba. ALE
POTRZEBUJE BALSAMU, KTÓRY ŚWIETNIE UJĘDRNI SKÓRĘ, CO POLECACIE???
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 157.25.152.* 25.06.04, 12:17
      Jednak Dove. Z tym usuwaniem cellulitu to może nie bardzo, ale przy odchudzaniu
      jak najbardziej. Polecam oba.
    • Gość: mahdall Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.rene.com.pl 25.06.04, 12:21
      rowniez polecam ujedrniajacy basam dove
      • Gość: Fa Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 25.06.04, 12:29
        Krem ( nie lotion )ujędrniający z koenzymami Q i R NIVEA - w okrągłym
        pudełku ! Rewelka !
        • Gość: afromarta Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:14
          nivea q10 ale faktycznie ten w podeleczku/chociaz drozszy/ALE NAJLEPSZE SA
          LODOWATE PRYSZNICE!!!!zaden krem nie da takiej jedrnosci a do zimna mozna
          przywyknac-zreszta to trwa moment.super jedrna marta
      • Gość: akoza Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.07.04, 18:20
        POLECAM LIRENE,ŚWIETNIE NAWILZA I POPRAWIA KOLORYT SKORY
    • magraft Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 01.07.04, 18:25
      Oliwka Tonic Clarins'a- pojędrnia, odżywia i uelastycznia skórę- co przy
      zmianie wagi jest bardzo istotne.
    • Gość: Beata Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.233.185.* 01.07.04, 19:49
      Ja polecam ci balsam firmy EVELINE Laboratories(wyszczuplajaco Ujędrniajacy)
      stosuje go juz dwa miesiace i widac efekty:-)
    • kasiunia62 NIVEA BODY Q!0 01.07.04, 22:01
      cudowny, skóra jest miękka, miła, widocznie ujędrniona!! Kosztuje ok 17zł i
      ładnie pachnie!
      • Gość: katinka Re: NIVEA BODY Q!0 IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 04.07.04, 20:09
        kasiunia62 napisała:

> cudowny, skóra jest miękka, miła, widocznie ujędrniona!! Kosztuje ok 17zł i
        > ładnie pachnie!

potwierdzam :)
    • femme-fatale Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 03.07.04, 13:33
      Polecam l'oreal nutrilift, swietnie ujędrnia, delikatnie pachnie, nie klei się.
      Jest też linia nutrislim, redukuje cellulit i udchudza, ale tego nie próbowałam
    • Gość: Zołza Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.telnet / *.stanet.pl 03.07.04, 14:14
      Bardzo lubiłam Q10 Nivea, ale niestety jest drogi i mało wydajny. Miałam też
      Dove, ale zdecydowanie za drogi. Obecnie używam balsamu Cztery Pory Roku z
      bluszczem i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: bebe Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.07.04, 19:42
      Obecnie - Dove, ale kremożel.Przyjemnie pachnie.
    • Gość: cesia Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:25
      zdecydowanie herbe z bursztynem tani(12 zł) i skuteczny.
      • annaa3 Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! 09.07.04, 09:45
        ale czy za ujędrnianiem idzie też dobre nawilżenie skóry?, mam bardzo suchą
        skórę, i jedyne co mi pomaga, to Garnier mleczko do ciała, ale wolałabym jakiś
        specyfik ujędrniający, tylko że jedno zazwyczaj, nie idzie w parze z drugim.
        Gdybyście mi mogły powiedzieć jak to jest przy Dove i Nive'a ? i tym Herbe z
        bursztynem
        pozdrawiam :)
        • Gość: Fa Re: BALSAM UJĘDRNIAJĄCY - co polecacie!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 09.07.04, 09:49
          Nivea Q R -krem super nawilża i ujędrnia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka