Gość: emi IP: 212.244.180.* 25.06.04, 13:42 JAKIES SUGESTIE?ZŁE LUB DOBRE DOŚWIADCZENIA?a moze gabriel w warszawie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yes22 Re: SALONY GABRIEL-WASZE ZDANIE????!!! 25.06.04, 13:59 Witam Ja polecam. Korzystam z ich usług prawie 2 lata i jestem zadowlona -> robię baleyage (kolor zawsze wychodzi taki, jaki sobie wymyślę) + podcięcie. Niestety ceny trochę wygórowane, poniżej 180 zł nie zostawiam, ale uważam, że warto. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kena1 Re: SALONY GABRIEL-WASZE ZDANIE????!!! 25.06.04, 15:16 W Gabrielu w Klifie jest ok, ale salon przy Carrefourze na Targówku jest beznadziejny, a już na pewno nie korzystaj tam z usług takich jak manicure czy henna, warunki lokalowe są nieciekawe (posadzą cię 5 cm od ryczącego głośnika), umiejętności tej pani jeszcze gorsze, oświetlenie takie, że na dobrą sprawę nie widzą co robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: SALONY GABRIEL-WASZE ZDANIE????!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:18 Zgadzam sie jesli chodzi o kiepski standard na Targowku. Kiedys podcinalam tam wlosy w... 10 minut. Niedokladnie i bylam nieuprzejmie obsluzona. Nie polecam tez innych salonow. M<oim zdaniem nie umieja scinac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: SALONY GABRIEL-WASZE ZDANIE????!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 16:48 Bylam raz i bylam strasznie niezadowolona. Moze to tez zalezy od fryzjera ale ja chcialam zmienic fryzure i kobieta mi nie polecila nic szczegolnego i jeszcze powiedziala ze z takimi wlosami to sie niewiele da zrobic. Dodam ze mam wlosy strasznie gezte krecone i "szope" (sa wkurzajace :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: SALONY GABRIEL-WASZE ZDANIE????!!! IP: *.tele2.pl 28.06.04, 11:27 Ładnie mnie uczesali do ślubu - to plus ( w Klifie oczywiście). Ale w ogóle są mało kompetentni - fryzjer nie obejrzy ci włosów, nic ci nie doradzi, nie poradzi odżywki etc., tylko jak każesz ciąć, to tnie i tyle. Mnie podpadli, jak facet po podcięciu mi włosów, wysuszeniu i uczesaniu powiedział tonem towarzyskiej pogawędki "ale pani ma włosy połamane na całej długości, z tym się niewiele da zrobić". Moja reakcja - trzeba mi było powiedzieć, doradzić odżywkę, podciąć bardziej, spotkała się z odpowiedzią: ale pani sama tak chciała. Cóż, nasuwa się cytat z "Zaklętych rewirów", jak stary kelner mówi do początkującego: a gdyby goście g... chcieli, to też byś im podał? Odpowiedz Link Zgłoś