Dodaj do ulubionych

Depilacja nitką

19.08.12, 19:12
Czytałam ostatnio i oglądałam filmik o www.depilacja.edu.pl/sposoby/nitkowanie . Czy próbowałyście tej metody? Powiedzcie proszę, jak się sprawdzała i czy długo trzeba ćwiczyć, żeby nabrać wprawy.
Obserwuj wątek
    • draconella Re: Depilacja nitką 19.08.12, 19:16
      draconella napisała:

coś się popsuło, a filmik warto zobaczyć, więc wrucam jeszcze raz: depilacja nitką
      • croyance Re: Depilacja nitką 21.08.12, 22:20
        Mnie depiluja brwi nitka, ale jak to sie robi z perspektywu depilujacej, nie wiem. Natomiast jako klientka jestem bardzo zadowolona.
    • kasha77 Re: Depilacja nitką 25.10.12, 12:01
      próbowałam.można się nauczyc dosc szybko,efekt zadowalający ale na początku dosc bolesna metoda...
      • mojestylio Re: Depilacja nitką 25.10.12, 12:33
        Szukałam kosmetyczki w trójmieście, która stosuje tą metodę, ale nikogo takiego nie ma w salonach, albo się nie ogłasza. Sama bym się bała eksperymentować z brwiami.
    • ariessa1 Re: Depilacja nitką 25.10.12, 17:14
      Widziałam film, świetnie to wygląda.
      • venus22 Re: Depilacja nitką 26.10.12, 00:55
        ja mialam robione ta metoda,
        oczywscie jak ze wszystkim jakosc uslugi zalezy od talentu i starannosci uslugodawcy.
        Dobra kosmetyczka zrobi to dobrze, kiepska -kiepsko.

Osobiscie bardzo lubie nitka poniewaz stosuje sie zawsze swieza, wiec mozliwosc zakazenia
        czymkolwiek przez narzedzia nie istnieje.

Nawet jesli kosmetyczka trzyma jeden koniec nitki w zebach, to absolutnie nie ma to wplywu na kontakt z klientka.

Nitka mozna tez dokladniej "wygolic" wloski na powiece.

Natomiast jesli chodzi o bol przy depilacji, to jak dla mnie jest on taki sam jak przy pesecie.

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka