Dodaj do ulubionych

siwiec & doda

29.09.12, 20:30
wybrałam nasze rodzime ,,celebrytki,, nie sięgając już po inne amerykańskie lale po operacjach . Obie miały kiedyś okrągłe twarze, a teraz ? . Zastanawiam się jakie operacje przeszły, na pewno powiększanie ust i policzków a reszta ? co zrobić żeby z pyzatej twarzy uwydatnić taką urodę ( chodzi mi oczywiście o zabiegi )
Obserwuj wątek
    • sommerrrzeit.33 Re: siwiec & doda 29.09.12, 21:09
      Porównując stare i nowe zdjęcia (i pomijając ostrzykiwanie) obie schudły jakieś 10-15 kilo.
    • swinka_finka Re: siwiec & doda 30.09.12, 06:04
      gratuluje gustu no ale o gustach sie nie dyskutuje ponoc
    • lonely.stoner Re: siwiec & doda 30.09.12, 11:21
      schudnac i zrobic dobry makijaz z konturowaniem, Cala tajemnica.
      • olewka100procent Re: siwiec & doda 30.09.12, 15:21
        jakiego gustu ? gdzie ja napisałam, że sie chce na nich wzorować ? choćbym chciała to ... nie stać mnie
        • nolus Re: siwiec & doda 30.09.12, 21:13
          jak jest z siwiec to nie wiem,ale nad zmianami na twarzy dody zastanawiam sie od dluzszego czasu. Z jednej strony faktycznie niesamowicie schudla i stad szczuplejsza twarz,ale z drugiej strony czy ona z natury ma okrągłą buzie? No nie wiem...Na pewno zoperowała sobie nos,wiec całkiem możliwe,że i kształt twarzy był modelowany.
    • mojestylio Re: siwiec & doda 01.10.12, 09:38
      Myślę że ma na to wpływ wiele zabiegów. Min. wypełnienie policzków, poprawa nosa, powiększone usta i możliwe, że wstrzykują sobie coś w podbródek. Ale moim zdaniem bardzo ważny jest profesjonalny makijaż. Można niesamowicie wyprofilować twarz podkładem, pudrem, kolektorem. Więc nie tylko operacje ale makijaż są bardzo ważne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka