Dodaj do ulubionych

krem nawilżający

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:11
cześć chciałabym sie dowiedzieć jaki krem nawilżajacy polecacie? nie udało mi
sie do tej pory znaleźć takiego który odpowiadałby mi pod każdym względem
poszukuję czegoś o lekkiej konsystencji nie zatykającego porów i nie
pozastawiajacego lepkiej warstwy na skórze po użyciu przeznaczonego do cery
mieszanej a jednocześnie nie wywołujacego uczuleń i podrażnień?
z góry dziękuje Wam za komentarze
Obserwuj wątek
    • Gość: Renia Re: krem nawilżający IP: *.compower.pl 04.07.04, 14:34
      Polecam nivea soft.
      • Gość: isa Re: krem nawilżający IP: *.b.jawnet.pl 04.07.04, 14:59
        Inter-Fragrances, hypoalergiczny, nawilzajacy. No i tani :)
        • Gość: baska Re: krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 11:50
          a gdzie kupic ten kremik???
          jestem z poznania...
          pozdro!
        • Gość: kinia Re: krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 18:33
          a moglabys cos wiecje poweidziec na temat tego kremiku... mam 23 lata i cere
          mieszana, nie wiem czy bylby odpowiedni...
          pozdrawaim!
    • Gość: mkoziolek Re: krem nawilżający IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 04.07.04, 18:14
      mi bardzo odpowiada garnier z serii podstawa pielęgnacji (czy coś takiego)do
      cery mieszanej.Jest lekki i przyjemny w użyciu.Polecam
      pozdr.mk
    • Gość: Rysia Re: krem nawilżający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:19
      Moje ostatnie odkrycie to krem Ziaji z serii HerbikaPlant - żółty. Jest po
      prostu rewelacyjny ! Kupiłam go tak dla picu w hipermarkecie za 5 złotych, a
      jego działanie mnie zaszokowało. Pięknie pachnie, szybko sie wchłania, buzia
      jest nawilżona i mięciutka. Taki efekt naprawdę długo się utrzymuje. Moja cera
      jest mieszana i wrażliwa zarazem a świetnie go toleruje. Polecam.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: krem nawilżający IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 18:44
        Też chcę sobie go kupić. :) Teraz mam HewrbikaPlant zielony i jestem naprawdę
        zadowolona - ładny, świeży, dleikatny zapach, leciutka konsystencja, dobrze
        nawilża.
    • Gość: elessar Re: krem nawilżający IP: *.ks.k.pl / 80.55.196.* 04.07.04, 21:52
      Też mam cerę mieszaną z tendencją do przesuszania:( Niestety po kremach
      matujących buźka robiła się sucha i niestety w połowie dnia sie świeciła:(
      Kupiłam sobie nowy kremik Vichy Thermalfix (50ml-61 zł)i muszę przyznać, że
      świetnie nawilża, szybciutko się wchłania i twarz nie świeci się przez cały
      dzień!Niestety dużym minusem jest brak filtrów więc stosuję go na noc.A na
      dzień kupiłam wychwalany na wizażu LRP Hydraphase XL (UVA 12 PPD , SPF 15) i
      faktycznie jest meganawilżający!Teraz w aptekach sa dostępne zestawy promocyjne
      (ja kupiłam Hydraphase XL 40 ml +maseczka nawilżająca z tej serii 50 ml za 68
      zł).Kremik ten świetnie sie wchłania i efekt nawilżenia jest odczuwalny
      faktycznie cały dzionek, niestety lekko się świeci buźka co zapewne
      zawdzięczamy filtrom ale jest to raczej efekt swietlistej a nie tłustej cery
      więc dla filtrów się poświęcę:)Muszę przyznać, że takie mocno nawilżające kremy
      lepiej rozprostowują pojawiające sie zmarszczki niż kremy przeciwzmarszczkowe,
      które wcześniej używałam!I co ważne LRP jest w opakowaniu z pompką dzięki czemu
      oprócz wygody i higieny mamy mało konserwantów w tym kremiku co jest ważne dla
      każdej buźki:)
    • hennessy1 Re: krem nawilżający 04.07.04, 23:08
      Dołączam się do zachwytów nad kremem HerbikaPlant Ziaji żółtym. Jest naprawde
      rewelacyjny! Z wcześniej używanych polecam również Nivea Complete Protection i
      AA Oligo aqua vita. pozdrawiam.
    • justa_79 Re: krem nawilżający 05.07.04, 10:15
      Iwostin nawilżający, lekki, świetnie się wchłania, nadaje się pod makijaż,
      dobrze nawilża.
      • Gość: anka Re: krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 11:29
        a mozesz napisac w jakiej jest cenie(ml) i gdzie go nabyc?
        pozdrawiam!
        • Gość: justa Re: krem nawilżający IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 11:36
          kupić można w aptece. ceny niestety nie pamiętam. ten krem nawilżający chyba ma
          jedną wadę - nie ma na nim ani słowa o filtrach. ale Iwostin ma też jakiś krem
          z filtrami, podobno niezły. fajny jest też krem na noc z wit. A, C i E, nieco
          bardziej odżywczy, nie jest tak lekki, jak ten na dzień, ale dobrze się
          wchłania (mam cerę mieszaną), na noc może być.
        • Gość: justa Re: krem nawilżający IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 11:40
          na wizażu znalazłam cenę: 17 zł/75 ml. masz tu opinie:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=606cf310b5a1f8b44a22a0d854a32668&cmd=details&itemid=2639
          i tego na noc:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=606cf310b5a1f8b44a22a0d854a32668&cmd=details&itemid=4418
          są też opinie kremów z filtrami - ale wiadomo, jak filtry, to i krem nieco
          cięższy.
    • Gość: ja Re: krem nawilżający IP: *.kinres.com.pl 05.07.04, 11:31
      Dołączam się do pozytywów a propos AA Oligovital i Garnier podstawa
      pielegnacji. Teraz, odkąd mam skórę mieszaną (z problemami na bródce)stosuję
      dermikę MatB i nie mogę wyjśc z podziwu że krem który matuje moze tak dobrze
      nawilżać
      • Gość: madzia Re: krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 11:34
        a ktory oligovital? ten do cery mieszanej/normalnej?
    • Gość: dominika Re: krem nawilżający IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 11:56
      a mial ktos w was moze kremik garniera-skin naturals? jesli tak to prosze o
      recenzje;)
      • Gość: kiwi Re: krem nawilżający Lkrene - miodzio IP: *.neutron-it.com 06.07.04, 09:04
        Właśnie jest w Rossmanie promocja na kremik Lirene dr Eris dla cery wrażliwej.
        Kupiłam kilka dni temu za 11.99 i jestem zachwycona!! Wprawdzie filtry
        słabiutkie, ale na noc jest znakomity. Używałam go tez jako maseczke i spisał
        się na medal.
        Oto link:
        www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=382
        Oprócz solidnego nawilżenia ma też działanie pielęgnacyjne - zawiera wit. C i
        E. jest bezzapachowy i raczej nie powinien uczulać.
        Z tej serii jest też krem z filtrami, lecz niestety, nie próbowałam.
        www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=384
        Ten pierwszy polecam z czystym sumieniem. Za paręzłotych - świetny nawilżacz. J
        • madllen Re: krem nawilżający Lkrene - miodzio 06.07.04, 09:19
          Od siebie dodam jeszcze Hydraphase XL La Roche Posay... fantastyczny, lekki
          preparat z filtrami- uwaga, nie stanowi odpowiedniego zabezpiecznenia przed
          słońcem w porze letniej!!! Może jednak uczulać, radziłabym poprosić o próbkę w
          aptece- większe apteki je posiadają i chętnie dołączają do zakupów- jeśli
          jesteś z Warszawy polecam tę w Tesco na Ursynowie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka