Gość: Misia IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.07.04, 07:52 Czy takie cos istnieje - miałam Bell, Paloma i Avon - ten ostatni to kompletna porazka - dwa pozostałe - jako tako ale to nie jest jeszcze to czego szukam , POOOOOOOOOOMMMMMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 08:07 Bardzo dobry (wg mnie) zielony tusz (jest to taka soczysta swieza zieleń) ma firma Golden Rose z serii Volume z prowit. B5. Ja jestem z tego tuszu bardzo zadowolona.Ładnie maluje, rodziela rzęsy,pogrubia oraz lekko je podkręca i co najważniejsze widać kolor i jest b. trwały. Można nałożyć kilka warstw a rześy pozostaną nieposklejane. Kosztuje ok 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 11:05 a kiedy w Avonie był zielony tusz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.tele2.pl 07.07.04, 12:00 był w avonie, był, ale faktycznie dość dawno - ze cztery może nawet lata temu. nie była to ładna zieleń, raczej jasna i wpadająca w morski odcień. YR z kolei jest dość ciemny i źle się nakłada, tusze nie są chyba specjalnoscią tej firmy. Mam w ogóle wrażenie, że firmy kosmetyczne nie lubią zieleni - mało jest zielonych tuszów, a i zielone cienie w ładnym odcieniu też się rzadko zdarzają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free bourjois? IP: *.tele2.pl 06.07.04, 11:37 wydaje mi sie ze Bourjois ma taki kolor. zreszta duzo dziwnych kolorkow tuszy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: bourjois? 06.07.04, 13:18 bourjois miał zielony tusz ale został wycofany jakieś 3-4 lata temu. Przynajmniej ja od tegfo czasu nie mogę go kupić. Zresztą miał dziwną szczoteczkę więc nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:46 Miałam ładny zielony tusz Miss Sporty, byłam z niego całkiem zadowolona, ale nie wiem, czy jeszcze go produkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka estee Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:06 Hej, jesli stac Cie na dorzszy tusz (na allegro za 70 zl), to mozesz sobie kupic ESTEE LAUDER ILLUSIONIST w kolorze nr 11 Serpent - to jest super zielen choinkowa, taka ciemna, troszke butelkowa, ma delikatny polysk. Uwielbiam ten tusz i ten kolor, wlasnie kupilam po raz trzeci ten sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karinthy Re: Naprawdę zielony tusz do rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:02 Manhattan ma w swoim 'repertuarze' zielony tusz, ale nie polecam. Koloru nie widac, szczoteczka ani nie pogrubia, ani nie wydluza, nic. Ostrzegam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free ja już wiem - Art Deco :) IP: *.tele2.pl 07.07.04, 22:52 mowilam ze ten Burżuj mogl mi sie pomylic. z Douglasa to bylo Art Deco, nazywa sie ..Intensive Color Mascara :). wyglada ten zielony na bardzo wyrazny, byly testery. jest zielony, morski, niebieski i inne. Odpowiedz Link Zgłoś