Dodaj do ulubionych

odnośnie próbek

10.07.04, 14:19
dziewczyny- jesli lubujecie się w próbkach, poszperajcie troszkę i
powysyłajcie maile do firm kosmetycznych- ja tak zrobiłam i przez parę dni
dostawałam po kilka przesyłek z próbkami:)ziaja, kolastyna, bielenda, eris,
dermika, i wiele innych. POLECAM!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: odnośnie próbek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 16:17
      Po pierwsze, byl juz dluuugi watek odnosnie probek. Po drugie, NIE warto prosic
      o probki. Wiem z doswiadczenia. Owszem, mialam odpowiedzi od wielu firm, ale
      wyslali po pare (nawet 2!!!) probek, glownie kremow dla cery dojrzalej (mimo,
      ze napisalam ze mam 25 lat!!!). Generalnie probki ktorych nie potrzebuje. Ale
      moj adres jest w ich bazie danych. Nie warto!!!!
    • Gość: ja Re: odnośnie próbek IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 10.07.04, 16:25
      czy mogłabyś mi powiedzieć jakie firmy udało ci się namówić na to
      bo szczerze poraz pierwszy sie z tym spotykam
      • Gość: hehe Re: odnośnie próbek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 16:34
        Wyslalam maile do mi.in. dermiki, kolastyny, norela, bielendy, farmony,
        wlasciwie do wiekszosci firm kosmetycznych, ktore maja strony w necie (poszukaj
        sobie watku 'darmowe rzeczy w necie' czy jakos tak). ALe serio, nie warto
        podawac swoich danych za cene nedznych, niedopasowanych 2 czy 3 probeczek.
    • Gość: ella Re: odnośnie próbek IP: 157.25.152.* 10.07.04, 16:30
      Zastanówcie się, czy warto podawać wszytkie podstawowe dane osobowe, aby
      otrzymać po dwie próbki. Przecież te dane są częto potem przetwarzane!
      • damacaro Re: odnośnie próbek 11.07.04, 12:53
        hmmmm, ja nie żałuję, i nie otrzymałam po dwie próbki..... były tam peelingi ,
        maseczki szampony, balsamy do ciała no i owszem kremy przeciwzmarszczkowe też:)
        ale sporo tego :) pozdr.
        • Gość: hehe Re: odnośnie próbek IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.07.04, 13:57
          Hmmm..moze mialas wyjatkowe szczescie po prostu, a ja trafilam na wyczerpanie
          zapasow...:))) Pozostaje przy swoim zdaniu, ze nie warto.
    • eva5 Re: odnośnie próbek 11.07.04, 14:28
      ja w suie dostalam ze 100 próbek, a moja mama z jednej firmy dostala 28 probek,
      tak kuracje miesieczną ktora w sumie kosztuje 600 zł z thalagi czy cos w tym
      stylu, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka