agnesil 20.12.12, 18:09 Witam Szukam w miarę trwałej farby do włosów w kolorze miedzianej czerwieni. Może podpowiecie mi z jakiej firmy jest dobra? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mewa000 Re: Miedziana czerwień - szukam dobrej trwałej fa 21.12.12, 18:49 Ja używałam czerwieni Allwaves i była na prawdę trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Może L'Oreal 16.01.13, 14:06 Spróbuj może L'Oreala Feria Preferance? Ja od dłuższego czasu używam tych farb w różnych odcieniach, bo u mnie bardzo dobrze "łapią", kolor jest stosunkowo trwały, a przy tym są wygodne (np. tubka ma aplikator, zafarbowana skóra dobrze się zmywa). Latem używałam P78 ("pure paprika", tłumaczona na "bardzo intensywną miedź") - taki dość jasny mi wychodził na ciemnym blondzie. Teraz przeszłam na L'Oreal Feria Preference 76, jest ciemniejszy i bardziej czerwony, natomiast dużo bardziej trwały, mniej się wypłukuje. Choć uczciwie musze przyznać, że koleżanka robiła nim na ciemnych włosach i u niej ledwie złapał (fakt, brez żadnego dodatkowegoi rozjasniacza itp.). Garnier np, w ogole u mnie nie łapie, jest za delikatny. Palette Schwarzkopfa łapie dobrze, ale osobiście wolę L'Oreala (po Palette ciężko doszorować skórę...). Pozdr zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
agnesil Re: Może L'Oreal 16.01.13, 16:47 Dzięki za info :) Z L'Oreala kupiłam ostatnio czerwone jabłuszko i to był strzał w 10 :) Wyszedł taki typowy miedziano czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: Może L'Oreal 17.01.13, 11:01 Czerwonego jabłuszka nie kojarzę, ale z ciekawości poszukam ;-) Pozdr zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś