Gość: irena IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 20:25 Co sądzicie o perfumach AVONu??? Które warto kupić, a których nie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marchwina Re: perfumy AVONU IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 22:15 Ja uzywalam sunny skies bardzo mi sie podobaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchwina Re: perfumy AVONU IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 22:16 Widze ze jestes z opkolic zielonej gory, mozesz napisac skad dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: perfumy AVONU IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 11:04 Jestem z Żar, a Ty...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: perfumy AVONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:21 Moje ulubione perfumy z Avonu to Dream Life oraz Perceive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: perfumy AVONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:34 jeśli chcesz się zamknąć w cenie 50 zł to zostaje avon (ale nie tylko) zapachy średnio trwałe, nie rozwijają się -tzn. pachną na skórze coraz słabiej i słabiej aż w końcu wcale :) musisz poprosić o próbki konsultantkę i sama przetestować. osobiście polecałabym yves rocher i oriflame z tych średnio-półkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona36 Re: perfumy AVONU IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 13.07.04, 11:22 Droga Basiu, szkoda, ze próbki, które powinny być za darmo, konsultantki sprzedaja po 2 zł. I jeszcze jedno, kupiłam tam złamana szminke i nie chcieli mi jej wymienic, bo niby ja sama ja złamałam.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: perfumy AVONU IP: *.rene.com.pl 13.07.04, 11:31 natrafiasz na jakies zle kosnsultantki. ja zawsze probki dostaje gratis. a pomadke powinny wymienic no chyba ze chcialas ja zwrocic jakis czas od zakupu wtedy faktycznie mogly uznac ze sama ja polamalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona36 Re: perfumy AVONU IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 13.07.04, 13:11 Nie, ja jej nie połamałam, odpakowałam przy konsultantce, potem ona ja wzięłą z powrotem i oddała za kilka dni mówiąc, ze taka odpowiedź uzyskała od kogos tam... A u na swszystkie konsultanki wymagaja aby im płacic za próbki. Juz chciałam się komus poskarżyć w tym AVONIE........ Odpowiedz Link Zgłoś
k3ffy Re: perfumy AVONU 13.07.04, 11:26 Women of earth, moim zdaniem jednak trwały. W żaden sposób nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego niedostępny w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: perfumy AVONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:49 nawet jesli konsultantka sprzedaje próbki to 1 próbka kosztuje 1 zł- są pakowane w pakiecikach po 5 szt tego samego zapachu i pakiecik kosztuje 4,90 zł. wiem, bo sama sobie zamówiłam u mojej konsultantki, zaznaczając że sama zapłacę za 5 sztuk, pojedyńcze próbki dostaję za darmo (przecież konsultantka i tak kupuje je z zarobku który ma na mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: perfumy AVONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:52 a co do women of earth to rzeczywiście to był bardzo ładny zapach. w katalogu majowym avonu z usa też go nie ma (dostałam katalog od siostry z usa) za to widziałam dziś women of earth na allegro. w wyszukiwarkę allegro trzeba wpisać hasło "women avon", wtedy wyskakuje- kosztuje ok 54 zł, sprzedaje go pani o nicku "juewa". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś