kasha77 13.01.13, 14:14 czy któras z Was używała kosmetyków kolorowych tej firmy? nie ma jej w Polsce więc nie mogę sprawdzic a wiem,że jest dosc popularna zagranicą.macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocambolesca Re: Stila....warto? 13.01.13, 14:27 Tu jest sporo recenzji: www.totalbeauty.com/reviews/brands/stila Miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Stila....warto? 13.01.13, 15:31 dzięki:)ciekawa strona,no to mam z 3h z głowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Stila....warto? 14.01.13, 02:27 Moim zdaniem nie warto. W Polsce spokojnie znajdziesz kosmetyki lepszej jakosci. jesli mieszkasz w wiekszym miescie, to w douglasie czy w sephorze na pewno sobie cos dobierzesz. Stila ma jakosc podobna jak rimmel. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Stila....warto? 13.01.13, 16:27 Mieszkam w USA, więc dostęp do produktów tej firmy mam łatwy. Mam dwa ich kosmetyki: podkład oraz puder w kamieniu. Ich podkład jest moim absolutnym KWC, pięknie nawilża, rozświetla, kryje suche skórki i drobne niedoskonałości i jak na produkt o płynnej konsystencji, naprawdę długo się trzyma. No i wyborów kolorów: posiadaczki hiperjasnych cer, jak moja, bez problemu znajdą tam swój odcień. Puder natomiast okazał się raczej niewypałem, tzn. lekko matuje, ale wymaga szybkich poprawek w strefie T, choć moja cera jest raczej sucha. Czyli, jak ze wszystkimi firmami, jeden produkt ci podejdzie, drugi nie. Nie wiem, czy warto ściągać Stilę z zaagranicy, jeśli nie miałaś okazji wypróbować próbek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Stila....warto? 13.01.13, 19:18 własnie głównie o podkłady mi chodziło i bazy korygujące(ta takie "świderkowe";))...no niestety w Polsce mamy ograniczony dostęp do pewnych firm(nadal nie rozumiem czemu jeszcze nie ma u nas np. UrbanDecay?!). Odpowiedz Link Zgłoś