Dodaj do ulubionych

Zwolnili mnie z pracy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:24
Pocieszcie mnie trochę kochane.......
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: Zwolnili mnie z pracy... 14.07.04, 20:32
      jestem pewna, ze poradzisz sobie, a to dlatego, ze:

po pierwsze: masz 2 rece, 2 nogi, glowe nie od parady

po drugie: w koncu bedziesz miala za soba ten moment zwrotny w swoim zyciu,
      nowe mniejsze i wieksze upadki beda dla Ciebie nie az tak 'starszne' jak ten

po trzecie: masz czas pomyslec, co byc chciala w zyciu robic, moze to co
      robilas wcale Cie nie bawilo, z pewnoscia zdobylas juz doswiadczenie, ktore
      pomoze Ci w nowej pracy

po czwarte: uszy do gory, bo niejeden chcialby zatrudnic taka jak Ty, tylko
      widocznie jeszcze na siebie nie trafiliscie.

po piate: przeczytaj jakas 'podbudowujaca' ksiazke, jak mi cos wpadnie to
      napisze, mi to czesto pomaga...polecam "przebudzenie" de Mello, ale nie
      wszytskim to sie podoba, jednak i tak polecam:)

pozdrawiam
    • Gość: derika Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.petrus.com.pl 14.07.04, 20:35
      olej ich, zacznij odrazu wysyłac podania, nie rób sobie przerwy. Człowiek
      poświęca im połowe swojego życia a oni tak łatwo się go pozbywają..... Pomyśl co
      dla Ciebie jest w życiu najważniejsze, może to znak na rozpoczęcie realizacji
      własnych pasji?
      Wypisz sobie na kartce w punktach w czym jesteś dobra, jakie masz pozytywne
      cechy, a z drugiej strony co byś naprawdę w życiu chciała robić i jakie
      kwalifikacje i cechy sa Ci do tego potrzebne.
      Nie martw się, wiem to takie gadanie... jestem z Tobą i Ci serdecznie współczuje
      ale niebędę się nad Tobą użalać tylko trzymam kciuki za Twoje dalsze działania.
      gorąco pozdrawiam
    • Gość: kassyana Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.07.04, 20:50
      pomyśl sobie że może tak miało być i wykorzystaj ten czas na znalezienie
      lepszej pracy albo skoncentruj się na tym co dawno chciałaś zrobić ale np. czas
      ci nie pozwalał. Nie załamuj się, będzie lepiej. Pozdrawiam
    • Gość: agda Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: 212.244.249.* 15.07.04, 08:52
      Zobaczysz, że wyjdzie Ci to na dobre. Teraz właśnie masz szansę znależć lepszą
      i lepiej płatną pracę. Tylko nie rób z siebie ofiary - szukaj lepszej pracy
      • Gość: Iza Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:45
        Mnie zwolnienie wyszło na dobre, sama pewnie nigdy nie zdecydowałabym się
        rzucić posady. Wszyscy mnie żałowali a ja już wiedziałam co będę robić i
        skrzydła mi urosły. Miałam w sobie taki pałer że sama byłam tym zaskoczona...
    • Gość: katinka Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.siec2000.pl 15.07.04, 20:00
      półtorej miesiąca temu zwolnili mnie z pracy - nie była to praca moich marzeń -
      ale zawsze jakaś kasa... w dniu, w którym dostałam wypowiedzenie, troszkę
      roztrzęsiona wypiłam 3 piwa ;) a od następnego dnia rano zaczęłam wysyłać CV -
      efekt -od 2 tygodni pracuję - a co najlepsze - miałam do wyboru 5 OFERT PRACY
      tak więc nie załamuj się
      gdzieś tam na Ciebie czekają... mi to zwolnienie wyszło na dobre, bo wreszcie
      robię to co lubię i jest to praca zgodna z moim wykształceniem
      trzymam za Ciebie kciuki, wiem, że dasz radę :)
    • naila Re: Zwolnili mnie z pracy... 15.07.04, 20:20
      Dobrze, więc znajdziesz LEPSZĄ!!!
      Masz okazję. Powodzenia!!!!!!!!!!
    • Gość: Pracująca Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:24
      W dobie takiego bezrobocia tryska z was taki optymizm ????????
      • Gość: Mango Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:43
        Mamy ją pocieszyć troszeczkę, nie dołować.
        No pewnie,że znajdziesz sobie nową robotę. W końcu dlaczego właśnie Ty miałabyś nie znaleźć? Przecież jesteś normalną, inteligentną osóbką. Pozdrawiam bardzo cieplutko! :)))))
      • Gość: agda Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: 212.244.249.* 16.07.04, 09:48
        Tylko pesymistom nic się nie udaje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka