Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:24 Pocieszcie mnie trochę kochane....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: Zwolnili mnie z pracy... 14.07.04, 20:32 jestem pewna, ze poradzisz sobie, a to dlatego, ze: po pierwsze: masz 2 rece, 2 nogi, glowe nie od parady po drugie: w koncu bedziesz miala za soba ten moment zwrotny w swoim zyciu, nowe mniejsze i wieksze upadki beda dla Ciebie nie az tak 'starszne' jak ten po trzecie: masz czas pomyslec, co byc chciala w zyciu robic, moze to co robilas wcale Cie nie bawilo, z pewnoscia zdobylas juz doswiadczenie, ktore pomoze Ci w nowej pracy po czwarte: uszy do gory, bo niejeden chcialby zatrudnic taka jak Ty, tylko widocznie jeszcze na siebie nie trafiliscie. po piate: przeczytaj jakas 'podbudowujaca' ksiazke, jak mi cos wpadnie to napisze, mi to czesto pomaga...polecam "przebudzenie" de Mello, ale nie wszytskim to sie podoba, jednak i tak polecam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.petrus.com.pl 14.07.04, 20:35 olej ich, zacznij odrazu wysyłac podania, nie rób sobie przerwy. Człowiek poświęca im połowe swojego życia a oni tak łatwo się go pozbywają..... Pomyśl co dla Ciebie jest w życiu najważniejsze, może to znak na rozpoczęcie realizacji własnych pasji? Wypisz sobie na kartce w punktach w czym jesteś dobra, jakie masz pozytywne cechy, a z drugiej strony co byś naprawdę w życiu chciała robić i jakie kwalifikacje i cechy sa Ci do tego potrzebne. Nie martw się, wiem to takie gadanie... jestem z Tobą i Ci serdecznie współczuje ale niebędę się nad Tobą użalać tylko trzymam kciuki za Twoje dalsze działania. gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassyana Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.07.04, 20:50 pomyśl sobie że może tak miało być i wykorzystaj ten czas na znalezienie lepszej pracy albo skoncentruj się na tym co dawno chciałaś zrobić ale np. czas ci nie pozwalał. Nie załamuj się, będzie lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: 212.244.249.* 15.07.04, 08:52 Zobaczysz, że wyjdzie Ci to na dobre. Teraz właśnie masz szansę znależć lepszą i lepiej płatną pracę. Tylko nie rób z siebie ofiary - szukaj lepszej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:45 Mnie zwolnienie wyszło na dobre, sama pewnie nigdy nie zdecydowałabym się rzucić posady. Wszyscy mnie żałowali a ja już wiedziałam co będę robić i skrzydła mi urosły. Miałam w sobie taki pałer że sama byłam tym zaskoczona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.siec2000.pl 15.07.04, 20:00 półtorej miesiąca temu zwolnili mnie z pracy - nie była to praca moich marzeń - ale zawsze jakaś kasa... w dniu, w którym dostałam wypowiedzenie, troszkę roztrzęsiona wypiłam 3 piwa ;) a od następnego dnia rano zaczęłam wysyłać CV - efekt -od 2 tygodni pracuję - a co najlepsze - miałam do wyboru 5 OFERT PRACY tak więc nie załamuj się gdzieś tam na Ciebie czekają... mi to zwolnienie wyszło na dobre, bo wreszcie robię to co lubię i jest to praca zgodna z moim wykształceniem trzymam za Ciebie kciuki, wiem, że dasz radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Zwolnili mnie z pracy... 15.07.04, 20:20 Dobrze, więc znajdziesz LEPSZĄ!!! Masz okazję. Powodzenia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracująca Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:24 W dobie takiego bezrobocia tryska z was taki optymizm ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:43 Mamy ją pocieszyć troszeczkę, nie dołować. No pewnie,że znajdziesz sobie nową robotę. W końcu dlaczego właśnie Ty miałabyś nie znaleźć? Przecież jesteś normalną, inteligentną osóbką. Pozdrawiam bardzo cieplutko! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Zwolnili mnie z pracy... IP: 212.244.249.* 16.07.04, 09:48 Tylko pesymistom nic się nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś