Dodaj do ulubionych

WASZE TYPY PIERREARTHES!

IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 15.07.04, 09:52
HEJ, dziewczyny napiszcie jakie kosmetyki polecacie, ja ze swojej strony
polecam zestaw do frencza i tusz XXL, a może coś jeszcze znacie dobrego od
tej marki:-)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 09:54
      tusz xxl - rewelacja!
      a ten do frencha dlugo sie trzyma?
      k
      • Gość: Mika Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 15.07.04, 11:01
        Lakier mam dopiero na pazurach drugi dzień i nie jest źle;-)
        • kawusia76 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 11:10
          wszyscy sie tak zachwycają tym tuszem...obszukałam połowę sklepów i wszędzie to
          samo - nie ma albo nawet zdziwienie co to takiego:) wiec może wiecie gdzie go
          kupić w w-wie?
          • edol Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 16:08
            np. w drogerii koło dawnego Qiosque (teraz nook czy jakos tak) w Carrefourze
            Targówek albo Pl. Unii Lubelskiej koło Zielonej Budki, albo perfumeria Hoża 37

kawusia76 napisała:

> wszyscy sie tak zachwycają tym tuszem...obszukałam połowę sklepów i wszędzie
            to
            > samo - nie ma albo nawet zdziwienie co to takiego:) wiec może wiecie gdzie go
            > kupić w w-wie?
    • Gość: Kate1972 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:17
      Hej! Znam i używam błyszczyk do ust z pędzelkiem - lubię i uważam, że za tą
      cenę jest niezły. Nie polecam jednak kredki do oczu - jest zbyt miękka,
      błyskawicznie się zużywa, nie da się zastrugać (łamie się).
      Pozdrawiam
      • Gość: gala Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:27
        świetny jest puder kompaktowy, bardzo delikatny, nie tworzy maski na twarzy.
        mam nr 4 do opalonej cery i zachwycam sie nim co dzień.
        • aretse11 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 20.07.04, 00:08
          no ja tez mam i lubie xxl i lakier do francuskiego manicure..hmm.. i jednak
          dobrze,ze mieszkam w Wagrowcu..mam pierre arthes pod nosem:)pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka