Dodaj do ulubionych

COŚ NA ZATKANIE PORÓW

19.07.04, 09:30
Prosze o podanie dobrych i skutecznych kemów, maseczek, domowych sposobów na
zatkanie porów. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:24
      chcesz sobie pozatykać pory??? Pierwszy raz słyszę żeby ktoś chciał tak
      zrobić... Hm... Szukaj w kremach Paraffinum Liquidum, wosków, olejków - efekt
      gwarantowany, zwłaszcza przy cerze mieszanej i tłustej.
      • Gość: Misia Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.07.04, 13:46
        Nie - no pewnie chodziło o cos NA ZATKANE PORY ;))))))
        • l81 Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW 20.07.04, 09:13
          Tak chodzi mi o zatkanie porów, ponieważ odetkały mi się wskutek stosowania
          pewnych zabiegów kosmetycznych. Nie rozumiem co w tym dziwnego, przecież mozna
          odetkać pory np. przed wyciskaniem krost. tak samo mozna je później
          zatkać.Dziękuję wszystkim za rady, ale ich jest bardzo mało.
          • Gość: ola Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:49
            Zwężenie porów to nie to samo co zatkanie
    • Gość: len Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:57
      Bardzo oryginalny problem :)
      Ja polecam maseczki AVON, takie białe, o konsystencji gipsu, nie wiem, czy je
      teraz sprzedają - świetnie zatykają pory ;) Jedna z nich nawet nazywa się "pore
      reducer", w rzeczywistości jest "pore zatykacz" i kiedy tak zatka pory na
      biało, faktycznie wygląda, jakby były zredukowane :) Niewiele równie złych i
      oszukańczyc kosmetyków używałam, co te maseczki AVONU. Polecam na zatkanie
      porów :)
    • Gość: justy Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 20.07.04, 09:38
      żeby zwęzić pory można zastosować maseczkę z białka jaja z dodtakiem kilku
      kropli soku z cytryny. można też użyć maseczki z glinki.
      • l81 Re: COŚ NA ZATKANIE PORÓW 20.07.04, 10:35
        Znam ten sposób. Jest bardzo dobry, tylko,że mi po nich wyskakują krostki
        jakieś ropne niewiem dlaczego, może dlatego że trzymam zbyt długo. Nie
        dodawałam soku z cytryny. Dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: ciekawska a jak zrobic taka maseczke z bialka?? IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 21.07.04, 09:34
        ubic na piane i wymieszac z cytryna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka