Dodaj do ulubionych

Pur EquIlibre, Guinot regulacja subum

IP: 212.191.132.* 19.07.04, 12:21
Zastanawiam sie na kupnem Pur EquIlibre, Guinot -
Zdaniem producenta :Lekki krem regulujący poziom wydzieliny łojowej. Hamuje
powstawanie zaskórników, zapobiega zakażeniu bakteriami. Dotlenia skórę.
Wygładza ją, odblokowując i zwężając pory.
Krem został b.dobrze oceniony w testach meisiecznika AVANTI
Czy ktoras z was miała okazje sprawdzic go osbiscie?

pozdrawiam
e.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Pur EquIlibre, Guinot regulacja subum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:21
      ja go kupiłam jakieś 3 tygodnie temu, ale u mnie się nie sprawdził - krem jak
      krem. Być może dlatego że mam mieszaną, ale jednocześnie przesuszoną skórę.
      Użyłam go może 3 - góra 4 razy na noc.Leży sobie i nie wiem, co z nim zrobić.
      • Gość: aga Re: Pur EquIlibre, Guinot regulacja subum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:48
        też używałam(dostałam, a właściwie wyprosiłam przelaną do własnego pudełka
        próbkę, bo próbek oryginalnych brak z salonu kosmetycznego i Tobie radzę to
        samo)u mnie też niestety się nie sprawdził, ważył mi się na nim podkład i
        świeciłam się już po 3 godzinach. Także radzę Ci przetestuj przed zakupem.
        Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego czy w salonach kosm. czy w perfumeriach
        Panie 'Konsultantki"(tak też było z Guinot) zawsze wklepują krem do twarzy
        sobie na dłoń,miziają się i prawie szczytują, a potem rozpływają się nad jego
        właściwościami, a na końcu stwierdzają widzi Pani jaki on fantastyczny(w
        promocji powinien jeszcze robić dobrze;) . To ja się pytam jak można zachwalać
        i testować krem na ręku. To do czego k....wa ten krem ma być do rąk czy do
        twarzy(czasami do d.....jak się nie sprawdzi;)-sorki zła jestem i to taka mała
        dygresja.Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Aneta Re: Pur EquIlibre, Guinot regulacja subum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:09
          ta.... te paniusie są jakieś - przepraszam za wyrażenie - porąbane. Czy one też
          same sobie codziennie w łazience krem DO TWARZY wsmarowują w ręce? Nie no,
          szkoda że nie w stopy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka