katija1 21.07.04, 13:28 czy tez nosicie? na ile starcza - co ile trzeba uzupełniac i jaki jest koszt? kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugarhoney Re: tipsy/akryle u stóp 21.07.04, 19:25 Ja nie noszę, ale wiele kobiet je ma. Częstotliwośc uzupełniania zalezy od tego, jak szybko paznokieć będzie rósł, i jak się ten akryl bedzie trzymał. nie sądzisz, że lepszy byłby żel? chyba jest subtelniejszy, no ale to kwestia twojego gustu. A jak chcesz ten akryl mieć nałożony? Na naturalną płytkę, na formie? Najlepiej idz i rozpytaj ile biorą u ciebie w mieście za coś takiego, bo ceny akrylu sa różne zależnie od regionu i salonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: tipsy/akryle u stóp 21.07.04, 19:28 Acha, nie doczytałam... ty chcesz tipsy. Myślę, że lepsze będzie uformowanie paznokcia na specjalnej formie, jeśeli twoje naturalne są krzywe lub bardzo krótkie. W ten sposób można ładnie wymodelować kształt, zniwelować krzywości i lekko przedłużyć, tak żeby efekt był naturalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: tipsy/akryle u stóp IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 22.07.04, 10:27 Na paznokciach u stóp robi się tylko akrul na szablonie, bo niedobierze się odpowiedniego tipsa.Żelu wogóle się nie robi, bo utwardza sie go przecież lampę UV i niby jak wlożysz tam nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskaa1 Re: tipsy/akryle u stóp IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 10:19 robi sie zel na stopy, ladnie wyglada. noge wklada sie tak, ze lampe stawia sie na podlodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
stylistka Re: tipsy/akryle u stóp 24.07.04, 21:32 Czesc! Akryl french na szablonie fajna sprawa uzupelnia sie co jakies 1-2 mies bardzo ladnie mozna wyprowadzic zdeformowane paznokcie czyniac ich ksztalt nieskazitelnym zawsze czystym bez skazy:) do tego dodac np zamiast bialych koncowek delikatne turkusowe lub zielono cytrynowe w kolorach tak modnuch w tym roku ciuchow na gore delikatnie mleczny akryl (wygladajacy jak odcien frncza)mozna zatapiac pod akrylem rozne wzory kolorowego akrylu lub na duzym palcu dac kolorowe akrylowe kwiaty 3D pieknie to wyglada do klapeczek, sama mam takie z turkusowymi koncowkami musze jeszcze dorobic kwiaty 3D ale jak bede miala czas bo jak to sie mowi szewc bez butow, zupelnie nie mam czasu tyle roboty przy paznokciach innych. Teraz cena: mam promocje na lato czyli akryl na stopy french 79 zł. Pozdrawiam Buziaczki Helenka Odpowiedz Link Zgłoś