Dodaj do ulubionych

tipsy/akryle u stóp

21.07.04, 13:28
czy tez nosicie? na ile starcza - co ile trzeba uzupełniac i jaki jest koszt?
kaska
Obserwuj wątek
    • sugarhoney Re: tipsy/akryle u stóp 21.07.04, 19:25
      Ja nie noszę, ale wiele kobiet je ma. Częstotliwośc uzupełniania zalezy od
      tego, jak szybko paznokieć będzie rósł, i jak się ten akryl bedzie trzymał. nie
      sądzisz, że lepszy byłby żel? chyba jest subtelniejszy, no ale to kwestia
      twojego gustu. A jak chcesz ten akryl mieć nałożony? Na naturalną płytkę, na
      formie? Najlepiej idz i rozpytaj ile biorą u ciebie w mieście za coś takiego,
      bo ceny akrylu sa różne zależnie od regionu i salonu:)
      • sugarhoney Re: tipsy/akryle u stóp 21.07.04, 19:28
        Acha, nie doczytałam... ty chcesz tipsy. Myślę, że lepsze będzie uformowanie
        paznokcia na specjalnej formie, jeśeli twoje naturalne są krzywe lub bardzo
        krótkie. W ten sposób można ładnie wymodelować kształt, zniwelować krzywości i
        lekko przedłużyć, tak żeby efekt był naturalny:)
    • Gość: Maja Re: tipsy/akryle u stóp IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 22.07.04, 10:27
      Na paznokciach u stóp robi się tylko akrul na szablonie, bo niedobierze się
      odpowiedniego tipsa.Żelu wogóle się nie robi, bo utwardza sie go przecież lampę
      UV i niby jak wlożysz tam nogę.
      • Gość: niebieskaa1 Re: tipsy/akryle u stóp IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 10:19
        robi sie zel na stopy, ladnie wyglada.
        noge wklada sie tak, ze lampe stawia sie na podlodze:)
    • stylistka Re: tipsy/akryle u stóp 24.07.04, 21:32
      Czesc!
      Akryl french na szablonie fajna sprawa uzupelnia sie co jakies 1-2 mies bardzo
      ladnie mozna wyprowadzic zdeformowane paznokcie czyniac ich ksztalt
      nieskazitelnym zawsze czystym bez skazy:) do tego dodac np zamiast bialych
      koncowek delikatne turkusowe lub zielono cytrynowe w kolorach tak modnuch w
      tym roku ciuchow na gore delikatnie mleczny akryl (wygladajacy jak odcien
      frncza)mozna zatapiac pod akrylem rozne wzory kolorowego akrylu lub na duzym
      palcu dac kolorowe akrylowe kwiaty 3D pieknie to wyglada do klapeczek, sama mam
      takie z turkusowymi koncowkami musze jeszcze dorobic kwiaty 3D ale jak bede
      miala czas bo jak to sie mowi szewc bez butow, zupelnie nie mam czasu tyle
      roboty przy paznokciach innych.

Teraz cena:
      mam promocje na lato czyli akryl na stopy french 79 zł.

Pozdrawiam
      Buziaczki
      Helenka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka