Dodaj do ulubionych

kremy koloryzujące

31.07.04, 08:08
Przerz cały rok używam podkładów, ale niedługo wyjeżdżam na wakacje i nie
chcę nakładać tapety na twarz, a mam brzydką skórę. Słyszałam o kremach
koloryzujących, które też kryją przebarwienia i niedoskonałości. Możecie mi
jakiś polecić?
Obserwuj wątek
    • magraft Re: kremy koloryzujące 31.07.04, 09:14
      Witaj :-)
      Niestety zazwyczaj kremy z kolorem nie mają właściwości kryjących i niebardzo
      tuszują niedoskonałości cery. Nadają jej ładny odcień, lekko wyrównują koloryt.
      Jeśli chciałabyś używać kremik z kolorkiem, to raczej przy niedoskonałościach
      cery przydatny będzie także korektorek.
      Pozdrawiam.
      • Gość: justa Re: kremy koloryzujące IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 14:44
        racja, kremy koloryzujące często nie mają właściwości kryjących (np. Avon,
        Miraculum), ale nie wszystkie. teraz mam krem koloryzujący Nu Skin i ma on
        właściwości lekko kryjące. lekko - ale jednak ma.
    • Gość: ika Re: kremy koloryzujące IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.04, 15:46
      ja używałam Niveii i Gosha polecam nie jest to to samo co podkład ale jak dla
      mnie na wakacje wystarczy
      • Gość: setif Re: kremy koloryzujące IP: *.net.pulawy.pl 02.08.04, 17:38
        Polecam Vichy. Jak dla mnie to jedyny krem, który jest lekki i kryje
        niedoskonalości. Tylko ta cena .... niestety, jest drogi.
        Przy okazji mam pytanie do iki: czy krem Nivea (jasny) ciemnieje na twarzy?
        • Gość: katinka Re: kremy koloryzujące IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.08.04, 21:28
          krem nivea jasny jest bardzo ciemny juz na wstepie, dla mnie porazka :(
      • Gość: katinka krem Gosh IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.08.04, 21:29
        a ile kosztuje kremik Gosha, jakie ma odcienie? nadaje sie do cery jasnej i
        suchej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka