Dodaj do ulubionych

kto czesał sie w salonie laurenta......? warto????

IP: *.udn.pl 03.08.04, 13:05
czy wrato tam sie uczesac na slub
Obserwuj wątek
    • queenet hmmm 03.08.04, 13:21
      Na pewno warto się ścinać na Dąbrowskiego bo robią to bardzo profesjonalnie
      (pewnie w Kupcu Poznańskim jest podobnie).
      A co do uczesania-nie wiem.
      Jedno co mogę poradzić- iść uczesać się na próbę (gdziekolwiek się wybierze),
      żeby nie mieć przykrej niespodzianki w dniu ślubu;-)
      Jeżeli fryzjer będzie w porządku zaproponuje troszkę niższą cenę za próbne
      uczesanie.Wiadomo, że przecież trzeba będzie i tak tam wrócić ;-)
      • Gość: Ania Re: hmmm IP: 195.150.115.* 04.08.04, 21:30
        Trzy lata temu u LAurenta w Krakowie (obecnie Eric Stipa) za próbne uczesanie
        nie płaciło się nic!!!!
        A co do opinii o salonach.... wszystko zależy od konkretnej fryzjerki, a nie od
        salonu.
    • Gość: magda Re: kto czesał sie w salonie laurenta......? wart IP: *.proxy.astra-net.com 03.08.04, 13:51
      Inez, a skad ty jestes? bo moglabym ci cos powiedziec na temat salonow
      fryzjerskich ale z Krakowa.
      • Gość: straba Re: kto czesał sie w salonie laurenta......? wart IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 03.08.04, 20:20
        Magda!

Który salon fryzjerski jest dobry w Krakowie?
    • Gość: ewa Re: kto czesał sie w salonie laurenta......? wart IP: 62.111.144.* 03.08.04, 17:01
      We Wrocławiu nie polecam!!! Wyszłam z płaczem, okropną fryzurą i zniszczonymi
      włosami!!! Idź na próbne czesanie gdziekolwiek, bo tam wydasz tylko kupe kasy:(
    • Gość: magda Do straba(y) :) IP: *.proxy.astra-net.com 03.08.04, 20:47
      pasemka, baleyage polecam salona Roman ul.Gołebia (pytac o p.ewe, jole, ele lub
      beate) robia tez swietne fryzury na slub. .nie raz widzialam. Natomiast jesli
      chodzi o strzyzenie..polecam p.Darka z salonu "framesi" dla mie gosc jest
      rewelacyjny! swientie strzyze, włosy sie bardzo odbrze układaja, naprawde w
      swoim fachu jest naprawde dobry.wiem cos o tym bo mam straszni sztywne włosy, i
      dotad nigdy nie chcialy mi sie dobrze układac. Framesi jest na rynku głownym w
      tej linii co galeria centrum, co delikatesy, prawie przy rogu do
      szewskiej,pozdrawiam
      • Gość: straba Re: Do straba(y) :) IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 03.08.04, 21:02
        Dzięki!

O framesi już słyszałam, że są super, i ceny podobno też superowe?!Ok 120zł za
        strzyżenie ?
        Znasz może coś z tzw niższej półki?
        Pozdrawiam
        • Gość: magda Re: Do straba(y) :) IP: *.proxy.astra-net.com 03.08.04, 21:21
          Alez to w ogole nie prawda!! za strzyzenie 50zł!! ja płace 45 zł za to ze
          jestem stała klientka, ponoc dodatkowo płaci sie za ułozenie znaczy
          wymodelowanie włosow, ale ja zawsze pytaja czy modelowac ja nigdy nie chce bo
          po pierwsze kasa po drugie i tak mi klapna zanim dojade do domu a poza tym oni
          kiedy mowisz ze nie chcesz modelowania oni, i ytak je musza ladnie ulozyc tyle
          ze oszczedzaja na produktach do stylizacji. 421-18-466 to nr do framesi,
          zreszta sama zadzown i spytaj jesli mi nie wierzysz, pozdrawiam papa
          • Gość: straba Re: Do straba(y) :) IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 04.08.04, 20:47
            Madziu dziękuje.
            Jestem mile zaskoczona, jeśli to prawda z tym cennikiem.
            Kiedyś ktoś mi podał taką wysoką cene za strzyżenie, stąd pozwoliłam sobie
            poruszyć temat framesi, bo kusi mnie tam iść.
            Jutro tam dzwonie.
            Pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka