Gość: mug IP: 195.117.171.* 09.08.04, 13:10 a co to za żele??? jakie firmy je produkują i w jakiej są cenie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinv Re: Matowanie cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:50 shiseido - pore minimizing cooling essence 115 zł. na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTULKA Re: Do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:17 Moja cera stabilizuje sie tak jak mój nastrój. Na to, aby mogła "stanąć w miejscu" nie pomagały antybiotyki, okropne hormony ani drogie kremy. Jak ustabilizowałam swoje życie - moja cera zrobiła to samo. Teraz wystarczy żel Garniera i krem a czasami pomaga Dermedic - krem - super !!! I łykanie cynku z magnezem... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Matowanie cery 27.08.04, 13:11 "Okres dojrzewania to czas kłopotów z przetłuszczającą się skórą, gdyż na wydzielanie łoju największy wpływ mają hormony (testosteron i progesteron). Dzieje się tak aż do ustabilizowania gospodarki hormonalnej organizmu." tylko w jakim wieku następuje to ustabilizowanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Matowanie cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:16 Odpowiedź na Twoje pytanie może być tylko taka: u każdego człowieka w innym wieku. Niestety:-( Ja mam 29 lat i dopiero po wielu kuracjach medycznych (ostatecznie chyba pomógł mi Tetralysal), po wielu poszukiwaniach odpowiednich kosmetyków (te nadal zmieniam i szukam ideału) i przede wszystkim po zmianie trybu życia (czyli to co Martulka napisała w poprzednim post) ze stresującego, wyczerpującego psychicznie i fizycznie na po prostu spokojniejszy i zgodny z potrzebami mojego organizmu wreszcie zaczęłam widzieć oznaki poprawy cery. Wsłuchaj się w potrzeby Twojego całego organizmu a nie skupiaj całej uwagi tylko na cerze. Powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś