Dodaj do ulubionych

Matowanie cery

IP: 195.117.171.* 09.08.04, 13:10
a co to za żele??? jakie firmy je produkują i w jakiej są cenie???
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinv Re: Matowanie cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:50
      shiseido - pore minimizing cooling essence 115 zł.

na przykład.
      • Gość: MARTULKA Re: Do Justy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:17
        Moja cera stabilizuje sie tak jak mój nastrój. Na to, aby mogła "stanąć w
        miejscu" nie pomagały antybiotyki, okropne hormony ani drogie kremy.
        Jak ustabilizowałam swoje życie - moja cera zrobiła to samo. Teraz wystarczy
        żel Garniera i krem a czasami pomaga Dermedic - krem - super !!! I łykanie
        cynku z magnezem...
    • justa_79 Re: Matowanie cery 27.08.04, 13:11
      "Okres dojrzewania to czas kłopotów z przetłuszczającą się skórą, gdyż na
      wydzielanie łoju największy wpływ mają hormony (testosteron i progesteron).
      Dzieje się tak aż do ustabilizowania gospodarki hormonalnej organizmu."

tylko w jakim wieku następuje to ustabilizowanie? ;)
      • Gość: Olka Re: Matowanie cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:16
        Odpowiedź na Twoje pytanie może być tylko taka: u każdego człowieka w innym
        wieku. Niestety:-( Ja mam 29 lat i dopiero po wielu kuracjach medycznych
        (ostatecznie chyba pomógł mi Tetralysal), po wielu poszukiwaniach odpowiednich
        kosmetyków (te nadal zmieniam i szukam ideału) i przede wszystkim po zmianie
        trybu życia (czyli to co Martulka napisała w poprzednim post) ze stresującego,
        wyczerpującego psychicznie i fizycznie na po prostu spokojniejszy i zgodny z
        potrzebami mojego organizmu wreszcie zaczęłam widzieć oznaki poprawy cery.
        Wsłuchaj się w potrzeby Twojego całego organizmu a nie skupiaj całej uwagi
        tylko na cerze. Powodzenia:-)
    • Gość: up up! (n/txt) IP: 213.241.34.* 27.08.04, 14:47
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka