Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:36 Ojjj-jaka ona piękna.Co ja bym dała, by wyglądać tak,jak ona....;( www.jessicaalba.net/pictures.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: Jessica Alba-cud IP: *.ppp.tiscali.fr 12.08.04, 11:53 ja tez...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jessica Alba-cud IP: *.buf.adelphia.net 12.08.04, 14:43 sa inne lepsze cuda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3ffy Re: Jessica Alba-cud IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.08.04, 15:13 Jako Honey też ci się podoba...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Jessica Alba-cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:18 Jako Honey nieco mniej-ta fryzura jakas taka nietwarzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Jessica Alba-cud 12.08.04, 16:14 W samej rzeczy - piękna dziewczyna. Tylko nie bardzo jej się wiedzie z filmami... Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Jessica Alba-cud 12.08.04, 16:43 Nie wiedzie jej sie? No nie wiem, zobacz: jessica.alba.filmweb.pl/ Moze na razie nie ma imponujacego dorobku ale wg Filmwebu w 2005 ma z nia wyjsc film w ktorym gra obok Bruce'a Willisa i Johnego Deepa. A propos, spojrzcie na zdjecie przy opisie tego filmu. Czy mi sie wydaje czy ona jest tam blondynka? Aha, ponioslo mnie na ta strone bo chcialam zobaczyc zdjecie Honey i nietwarzowej fryzury. Moze ma ktos jakiegos linka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate-do collen_1 Re: Jessica Alba-cud IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.08.04, 16:48 Wejdz sobie na www.apple.com/trailers/universal/honey/ Wczoraj ogladalam ten film i moim zdaniem miala bardzo ladna fryzurke, zreszta ocen sama, najlepiej obejrzyj trailer i napisz co sadzisz.Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Jessica Alba-cud 12.08.04, 19:26 Wyglada bardzo fajnie :) A film fajny? Bo wyglada ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Jessica Alba-cud IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.08.04, 22:47 Mi sie bardzo podobal, troche w stylu "Save the last dance" (W rytmie hip- hopu ;) naprawde swietnie sie tam ruszaja, mysle, ze warto obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś