Dodaj do ulubionych

Sklepy on-line z torebkami

15.08.04, 10:40
Czesc, znacie jakieś adresy sklepów internetowych z torebkami damskimi???
Obserwuj wątek
    • zuta Re: Sklepy on-line z torebkami 15.08.04, 11:47
      Możesz poszukać poprzez wyszukiwarkę. Ale oczywiście lepiej jest mieć pewność
      albo prawie pewność, że sklep jest w porządku. Mnie się kojarzy adres
      www.wylegarnia.com - ale tam mają torebki takie bardziej chyba hippisowskie, a
      głównie sprzedają biżuterię. Torebki są też na allegro, ale tu znów musisz
      uważać, żeby się nie naciąć na podróbkę.
      • oanka Re: Sklepy on-line z torebkami 15.08.04, 11:49
        Zuta, szukalam juz w necie, jest tego troche ale ogolnie niesprawdzone , moze
        znacie sprawdzone strony? na allegro tez juz ogladalam ale ogolnie sa tam
        kiepsie torebki.
        • zuta Re: Sklepy on-line z torebkami 15.08.04, 12:23
          Może ktoś udzieli Ci dokładniejszej odpowiedzi. Ja nie kupowałam torebki w
          sieci, chyba głównie z powodu koloru, który może się różnić "w naturze" od tego
          na zdjęciu. Czytałam kiedyś w Twoim Stylu o kupnie torebki chyba Diora albo
          Fendi na Allegro z dobrym skutkiem (ale za jakieś 300-400 PLN), więc może tam
          cos dostać można, tylko trzeba uważać na naciągaczy. Pozdrawiam.
    • Gość: iza www.wittchen.com.pl IP: w3cache.* / *.2-0.pl 15.08.04, 12:59
      • zuta Re: www.wittchen.com.pl 16.08.04, 10:03
        Miałam gdzieś w myślach ten adres.. a raczej firmę. Torebki - owszem, niczego
        sobie, ale chyba tylko klasyczne w fasonach. Jednak ceny wysokie. Nie wiem, czy
        zdecydowałabym się kupić torebkę za ok. 1000 zł. A raczej wiem, że NIE.
        Po wypadku, jaki mnie spotkał kilka lat temu zimą, kiedy to przewróciło mnie
        kilku oprychów i ukradło torbę ostro wyzywając od k... - nie inwestuję w drogie
        torebki. Skradziona zresztą nie była nawet skórzaną.Doświadczenie fatalne, z
        urazem psychicznym włącznie.
        Jakiś czas temu udało mi się kupić kilka torebek za bezcen w ciuchladzie.
        Skórzanych oczywiście i w dobrym stanie.
        Trochę nasmuciłam wspominając przykre chwile, ale może warto czasem i o tym
        wspomnieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka