Dodaj do ulubionych

sephora brown--waniliowy zapach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:14
czy ten zapach nie jest zbyt duszacy...osobiscie bardzo mi sie
podoba..pachnie jak karmel...ale czy nie jest zbyt uciazliwy dla
otoczenia?? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 18:15
      W małych ilościach - nie:) To zresztą cała seria kosmetyków:)Wiesz może czym
      pachnie Sephora White, bo jak szukałam to nie mieli...?
      • Gość: Klara Sprostowanie IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 18:19
        Zresztą w ogóle nic nie mam do waniliowo-słodkich zapachów, jakby wynikało z
        wątku o "śmierdzących perfumach":), tylko błagam , ludzie, nie wylewajcie tego
        na siebie dużo latem!!!!Zimą - jak najbardziej, ale bez przesady, jak wszystko:)
    • Gość: ja Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:55
      uwielbiam go...odrobina na nadgarstku poprawia mi nastroj...jest slodki
      owszem , dlatego do uzytku tylko dla tych co nie przesadzaja ;)
      od jakiegos czasu jestem od neigo uzalezniona...
      sephora white...hmmm..kojarzy mi sie z jakims mydelkiem...ale nie potrafei
      okreslic z czym konkretnie :)
    • Gość: janka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:41
      bleee dla mnie obrzydliwie slodki smierdziel
    • Gość: lidka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:39
      up
      • Gość: AgaU sephora SOLEIL BRULANT IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 23.08.04, 13:58
        czesc dziewczyny.
        postanowilam sie tu wstrzelic troszeczke niezupelnie na temat ;)
        dostalam wlasnie z sephory 'soleil brulant' eau de toilette 10 ml, wlasnie
        slodki i waniliowy i.. zupelnie nie w moim stylu.
        jesli ktoras z was mialaby ochote sie na cos wymienic, to dajcie znac (jestem z
        wawy).
        pozdrawiam,
        aga
    • Gość: papryczka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: 212.160.106.* 23.08.04, 14:03
      Szczerze mówiąc nienawidzę tego zapachu w swoim otoczeniu. Innych waniliowych
      też nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka