Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:14 czy ten zapach nie jest zbyt duszacy...osobiscie bardzo mi sie podoba..pachnie jak karmel...ale czy nie jest zbyt uciazliwy dla otoczenia?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 18:15 W małych ilościach - nie:) To zresztą cała seria kosmetyków:)Wiesz może czym pachnie Sephora White, bo jak szukałam to nie mieli...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Sprostowanie IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 18:19 Zresztą w ogóle nic nie mam do waniliowo-słodkich zapachów, jakby wynikało z wątku o "śmierdzących perfumach":), tylko błagam , ludzie, nie wylewajcie tego na siebie dużo latem!!!!Zimą - jak najbardziej, ale bez przesady, jak wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:55 uwielbiam go...odrobina na nadgarstku poprawia mi nastroj...jest slodki owszem , dlatego do uzytku tylko dla tych co nie przesadzaja ;) od jakiegos czasu jestem od neigo uzalezniona... sephora white...hmmm..kojarzy mi sie z jakims mydelkiem...ale nie potrafei okreslic z czym konkretnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:41 bleee dla mnie obrzydliwie slodki smierdziel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 15:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU sephora SOLEIL BRULANT IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 23.08.04, 13:58 czesc dziewczyny. postanowilam sie tu wstrzelic troszeczke niezupelnie na temat ;) dostalam wlasnie z sephory 'soleil brulant' eau de toilette 10 ml, wlasnie slodki i waniliowy i.. zupelnie nie w moim stylu. jesli ktoras z was mialaby ochote sie na cos wymienic, to dajcie znac (jestem z wawy). pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: sephora brown--waniliowy zapach IP: 212.160.106.* 23.08.04, 14:03 Szczerze mówiąc nienawidzę tego zapachu w swoim otoczeniu. Innych waniliowych też nie... Odpowiedz Link Zgłoś