Dodaj do ulubionych

Balt Tur--wygrana w Claudii

IP: *.chello.pl 19.08.04, 18:36
Dziewczyny czy któraś z WAS wygrała tam pobyt i po entym dzwonieniu do Claudii
[po tym jak poinformowali o wygranej]odezwała się wreszcie osoba z Balt turu
[która obiecała ze wszystko zostanie rozwiazane na drodze pocztowej]nie macie
odzewu.Czy może już byłyscie i zrealizowałyście swoja wygraną?Jestem ciekawa
bo jak dzwonię to albo nikt nie odpowiada albo zajęte.Uważam że to niepoważne
Claudia tu była tylko :pośrednikiem"wiec do tych Pań nic nie mam ale po co
komuś coś obiecywać a potem robić na szaro?
To że jest to nijako wyjazd darmowy --wymyślić trzeba było hasło promujace
zdrwoy tryb życia a potem można było wygrać pobyt w tym ośrodku[rekreacyjnym--
odchudzanie],nie oznacza że jak coś jest za darmo to należy ludzi
olewać.Wkurza mnie to bo wygrałam wyjazd za 950 zł ,borykam się z problemami
finansowymi i chciałabym skorzystać z tego co wygrałam,to nie fair ze
kierownictwo ma taki olewczy charakter--po co to sie ogłaszać w gazetach?Jak
nie chce się potem być do końca ok?????
Dlatego chciałabym wiedzieć co WAS które ewentualnie wygrały spotkało,lub do
innych dziewczyn co o tym sądzą czy byłyscie w podobnej sytuacji wygrałyscie
obiecali WAS poinformować ,enty raz dzwonicie i nic??/Zależy mi chciałabym
wyjechac co robić?POzdrawiam.Czuję się jak przestępca upominając sie o swoje
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 11:04
      to może wyślij do nich list polecony i napisz, że jeżeli nie dostaniesz
      odpowiedzi w ciągu 14 dni, to zgłaszasz sprawę do rzecznika praw
      konsumenta/gazety/na policję.
      • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 11:09
        W czerwcu tego roku bylam w BaltTurze na odchudzaniu i rekreacji - szefuje tam
        przemila pani Ala - moze nalegaj na rozmowe z nia? Dziewczyny na recepcji sa
        rowniez b. mile ale mlode, zakrecone - najlepiej wal prosto do szefowej!
    • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 11:12
      dzwon na nr Tel. (058) 674-97-01, 02, 03 i pros z pania Alicja Biedrzycka.
    • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 11:18
      ogolnie procedura jest taka - powinnas poczta dostac skierowanie na turnus i na
      podstawie tego masz swiadczenia. nie wiem tylko czy bedziesz mogla sama wybrac
      termin czy osrodek go sam narzuci - teraz maja tam oblezenie i obawiam sie, ze
      moga grac na zwloke aby wciskac Cie w mniej atrakcyjny termin - ja goraco
      polecam wrzesien, pazdziernik, swieta wielkanocne i wczesna wiosne.
      jak juz bedziesz jechala to moge Ci dokladnie opisac jak tam jest, jakie
      zajecia, jak wyglada dieta, zabiegi, pokoje - osobiscie I love Baltur :-)
      • Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:28
        Dawaj Szo!!!Jak tam jest???Maja jakas diete specjalna?jak to wszystko wyglada?
        jaki jest plan dnia?jakis masaze,cwiczenia etc???!!!ile to kosztuje???ojoj,no
        umieram z ciekawosci-pisz szybciutko,PLS!!!
        pzdr!
        • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 12:04
          co do cen to najlepiej zadzwonic i spytac bo oni maja zmienny cennik w
          zaleznosci od sezonu.

cennik jest tez na ich stronie: www.balttur.com.pl/terminy.htm

zaczynam od poczatku i w punktach:

1. bylam zdecydowana na 7 dni ale przedluzylam na 10 bo bylo tak fajnie!

2. pobyt 10 dniowy odchudzil mnie o 3,5 kg i dal totalny zastrzyk energii,
          witalnosci, przyrost miesni i pozytywnego myslenia,

3. pojechalam z 2 kolezankami a wiec pokoj mialysmy 3-osobowy: 3 pojedyncze
          wygodne lozka, szafa, toaletka, lustro, spory balkon, nowoczesna lazienka, TV,
          telefon.

4. dieta: po przyjedzie jest konsultacja z lekarzem - troche pic na wode
          fotomontaz bo on tylko mierzy cisnienie, wazy i robi wywiad z Toba ale jak ktos
          chce sie zdecydowac na hard-corowa glodowke to ma pelne analizy w pobliskiej
          przychodni, mi zalecil diete 1000 kcal (jest tez wegetarianska, owocowa,
          owocowo-warzywna, glodowka i normalne full wypasowe wyzywienie - dla dzieci i
          mezczyzn), nie znam ani jednej osoby ktora by tam chodzila glodna czy
          niezadowolona z jedzenia - jest smacznie, rozmaicie, zdrowo, ladnie podane.

5. zabiegi: w recepcji dostalam karte zabiegow na ktorej w ramach ceny figuruja
          juz 1x 1 masaż podwodny, 1 bicze szkockie, 1 sauna - ja ani biczy ani sauny nie
          lubie wiec sobie po doplacie wymienilam to na cos innego co lubie, z ta karta
          udalam sie do pokoiku za recepcja gdzie pozapisywalam sie od razu na wszystkie
          inne zabiegi ktore mnie interesowaly - juz normalnie placilam dodatkowo (karta
          lub gotowka mozna), radze isc sie szybko zapisywac bo dla maruderow zostaja
          marne godziny - np. masaz calosciowy 5 minut po posilku nie nalezy do
          przyjemnosci,
          ja wzielam drenaz limfatyczny, oklady z pasty cynamonowej, masaz calosciowy - w
          pokoju wieczorem kladam sobie sama guam.
          wszystkie zabiegi odbywaja sie w podziemiach gdzie jest zaplecze odnowy biol. -
          uprzedzam, ze nie ma co liczyc na bloga intymnosci. tam jednorazowo jedzie 100
          osob wiec drzwi od gabinetu sie nie zamykaja - jedna nozke Ci pani posamruje,
          przeprosi aby kogos podlaczyc do maszyny, za chwile wroci dosmaruje i tak
          ciagle - osobiscie mi to nie przeszkadzalo ale jak ktos lubi miec wylacznosci i
          jest wstydliwy to moze byc zly!

6. rekreacja: w zaleznosci od ilosc osob, ktore przebywaja w osrodku ludzi
          dzieli sie na grupy: A, B. C itp. grupa oznacza kondycje, determinacje i stan
          zdrowia. ja bylam w A ale i B miala niezly wycisk - wszystko zalezy na jakiego
          instruktora sie trafi.
          Ja mialam zajecia z Inga - Boze! Ile ta kobieta miala energii - wypruwala z nas
          zyly, katowala, wylewala hektolitry potu - uwielbiam ja za to!

7. co w ciagu dnia sie dzieje? od razu mowie, ze program jest napiety do tego
          stopnia za nie masz czasu na prywatne zycie!!!!!! doslownie biega sie z zajec
          na zajecia i ciagnie ozor po ziemi
          z grubsza wyglada to tak:

7.30 - pobudka
          7.30 - 7.45 rozruch poranny na plazy (trucht po lesie, schodami w dol na plaze,
          wymachy, sklony, pajace, wyscigi i schodami w gore - a schody to maja w tej
          Jastrzebiej, oj maja!
          7.45 - 8.30 sniadanie (w mojej diecie to bylo np. 2 plasterki poledwicy
          drobiowej, 1 lisc salaty, 1/2 pomidora, lyzka twarozku ze szczypiorem lub pasty
          rybnej lub jajecznej, 1 kromka chleba razowego, 2 kromki Wasy, 1 jogurt lub 1
          jablko lub 1 pomarancza - to ostatnie zostawialam sobie na po basenie kiedy
          padalam z wysylku :-) do sniadania kazdy dostaje butle 1,5 l. wody mineralnej
          aby popijac, przez caly dzien w termosie kolo stolowki sa gorace ziola ks.
          klimuszki - moczapedne! pijac je nalezy uzupelniac plyny aby nie zaslabnac!

9.00 - 9.30 zajęcia na basenie - 30 min. (gimnastyka, gry i zabawy w wodzie dla
          mniej sprawnych grup a my z Inga mielismy aquaerobic - z basenu wychodzilam
          zlana potem i wypijalam litr wody - wez sobie wyskocz 100 razy w gore opierajac
          sie dlonmi na cembrowienie i robiac najazd biodrami na te cembrowine,
          jednoczenie spinajac brzuch i pupe - znieruchomiej i po 2 sekundach opadnij do
          wody - 100 razy...:-)))
          10.00-10.45 callanetics (sala na dole, sa karimaty)
          11.00-11.30 aerobic
          11.45 - 12.30 gimnastyka
          12.30 - 14.00 zajęcia w terenie - 1,5 godz. (intensywne marsze plaza, lasem,
          codziennie szybciej i dalej - wychodzila nas grupa 12-14 osob, bywalo ze
          wracalo 5-6 ;-))
          14.00 - 15.00 obiad (miska zupy na wywarze warzywnym, gigantyczna porcja
          roznych surowek - naprawde pysznych, mieso typu drob, indyk, czesto ryby)
          po obiedzie masz 2 wolne godziny wiec idziesz na zabiegi, leczysz nagniotki na
          nogach, pijesz ziolka na tarasie,
          18.00-19.00 kolacja (salatka rybna lub miesko w galarecie lub leczo warzywne -
          nie masz sily zjesc..)
          po kolacji: dyskoteka w kawiarni, czerwone wytrawne wino, soki warzywne,
          rozmowy o kupce i dzieciach

musze teraz na chwile isc popracowac wiec zamieszczam to i potem dopisze wiecej
          ok?

• Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:08
            ojoj,dzięki wielkie Szo..no nie powiem,interesująca opcja...hmmm...
            pzdr!
            • dc22 Re: Balt Tur--wygrana w Claudii 20.08.04, 12:15
              bylam, bylo wspaniale - popieram terminy wymienione przez Szo.
              i z jednym zgadzam sie w 100000%...... te schody na plaze........... :)
              tez bylam w A. ratunku:)

chetnie bym pojechala raz jeszcze tylko teraz troche inne priorytety.
              mezczyzna, mieszkanie, pies... :)
            • Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:26
              nie no,ja tam jadę!!!tlko jakiś urlop żeby skombinować...;(
              a jak jest z tymi masażami itd.-to jest po 1 raz na cały turnus, codziennie czy
              te 3 razy w tygodniu po jednej sesji?Bo nie kumam...;)
              wezme koleżankę będzie taniej i raźniej!
              8 zl za silownie to za jaki czas?-1h czy bez ograniczen?
              pzdr!
              • Gość: Gosia Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.chello.pl 20.08.04, 12:51
                Szo bardzo dziękuję za info dzwonię tak strasznie chciałabym się wyrwać mam
                tyle problemów[niestety zdrowotnych choć mam 23 lata]i ogólnie domowe
                piekiełko ,potrzebuje ZMIANY.Szo jak by co to pisz na mój e -mail
                nefretete8@gazeta.pl[jakie zabiegi byś polecała,a co z tą wypożyczalnią
                rowerów???],co warto sobie wziąść z zabiegów[teraz niestety mam suchą i to
                cholernie skórę,byłaś na aquarobicu,podziel się wrażeniami ,pozdrawiam].Trochę
                to chaotyczne ale dziękuję WAM za odpis ,pozdrawiam serdecznie
                • Gość: Gosia Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.chello.pl 20.08.04, 13:07
                  Niedokładnie się wczytałam dzięki SZO rewelacja.Dzięki aha i zadzwonię do tej
                  Alicji .BRAK mi słó za info ,papaptki
                  • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 13:17
                    Naprawde sprobuj bezposrednio do p. Ali - ona mieszka z mezem, corka i 2 psami
                    na stale w tym Osrodku i nawet jak jej nie ma w recepcji to tak naprawde jest!
                    A te dwa psy to przeurocze dalmatynczyki - Grubson i Czika - takie laciate
                    przylepy ;-)
                • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 13:35
                  Gosiu!
                  Nie martw sie - postaraj sie wyrwac z codziennosci, jezeli tylko masz taka
                  mozliwosc.
                  gabinet kosmetyczny pracuje tam na preparatach Thalgo - ale przeciez nie
                  koniecznie tam musisz sie poddawac kosmetyce, w Jastrzebiej w sezonie jest
                  czynnych wiele innych gabinetow i mozna dobrac co sie tylko chce i po
                  przystepnych cenach (Eris, Dermika sa jednak tansze)
                  Aquaerobic odbywa sie w basenie hotelu Hutnik - jakies 500 m od Balttura, ale
                  tego basenu nie polecam bo nie jest zbyt piekny lub w basenie innego, takiego
                  bardziej eleganckiego hotelu (300 m od osrodka, nazwa hotelu wyleciala mi z
                  glowy) - tam jest pieknie, czysto, nastrojowe swiatelka. Moja grupa miala
                  akurat zajecia na tym ladniejszym basenie :-) Jest tez solarium, silownia,
                  sauna ale raczej nie bedzie na to po basenie czasu bo bedziesz pedzila na
                  cwiczenia do Balturu. Za basen placi sie niestety dodatkowo, ok. 8 zl ale
                  warto! Bo ten aquaerobic jest naprawde intensywny i instruktorka-Inga mowila
                  mi, ze glownie podczas niego zbijamy kalorie. Najpierw w wodzie jest
                  rozgrzewka - wymachy rekoma z przelamywaniem oporu wody, marsz z kolanami
                  wysoko w gore pod woda, potem biegi w miejscu a potem juz leca serie cwieczen
                  na kregoslup, brzuch, uda, posladki, ramiona - na koniec chwila reklaksu!
                  Jak bylam w czerwcu to Baltutur likwidowal taka niewilka dobudowke mieszkalna,
                  tzw. Muszelke, aby wybudowac tam i miec wlasny basen - nie wiem czy jest juz
                  gotowy?
                  Co wiecej? Zabiegi - zalezy co chcesz sobie poprawic - ja kladlam nacisk na uda
                  i pupe - wzielam w ciagu 10 dni 5 masazy limfatycznych - na godzine jest sie
                  zamykanym w takich specjalnych kosmicznych gatkach, przez ktore pompowane jest
                  powietrze i uciska nasze wezly limfatyczne - polecam. Wzielam 2 masaze
                  calosciowe - dla relaksu - nie byly drogie. Wzielam tez 5 elektrostymulacji
                  brzucha - dla wzmocnienia miesni. Poza tym wieczorkiem chodzilam na silownie za
                  ktora nie placilam - jest tam rowerek, stepper, wiosla, mini-atlas i hantelki.
                  Diety nie zlamalam ani razu poza...drinkowaniem! Niedaleko osrodka, kolo
                  dyskoteki Ara jest Drink Bar Max z oszalamiajacym wyborem alkoholi. Robia
                  niskoalkoholowe koktaile z prawdziwych owocow - mixy melona, arbuza, banana,
                  wanili z kruszonym lodem i np. malibu - pychotka!
                  Jak mialam dosyc osrodkowego towarzystwa to szlam do Kredensu na herbate czy
                  kawe latte.
                  Generalnie bylo bardzo milo - wieczorem zbieralismy sie w kawiarni w osrodku,
                  zamawialismy wytrawne wino i gadalismy o zyciu, o radosciach i smutkach.
                  Drugiego dnia turnusu byl wieczor integracyjny - wino na koszt osrodka i
                  pogawedka kierowniczki, p. Ali. Przez 2 godz. mowila o zdrowym trybie zycia, o
                  zmianie nawykow, o szukaniu motywacji, prezentowala przyklady osob ktore u nich
                  schudly. Potem kazdy mowi o sobie kilka slow jak sie nazywa, jakie ma hobby -
                  byle nie o pracy! i czego oczekuje po pobycie w osrodku.
                  na koniec jest wieczor pozegnalny, winko i wreczenie dyplomow z adnotacja kto
                  ile schudl! Sposrod nas 3 tylko ja schudlam te 3,5 kg w czasie pobytu a moje
                  kolezanki mialy po 1,5 do 2 kg wiecej na wadze i byly zalamane i sfrustrowane!
                  Okazalo sie, ze tak b. czesto bywa i ich waga spadla po powrocie do domu o 4-
                  4,5 kg. Kazdy reaguje wiec inaczej.
                  Atmosfera jest b. ok - szlafroki, dres to norma. Trafialy sie 'wyfiokowane'
                  lale, ktore na cwiczenia przychodzily w pelnym make-up'ie ale nawet one przy
                  blizszym poznaniu okazywaly sie rownyni babkami tylko po prostu mialy inny styl.
                  • dc22 Re: Balt Tur--wygrana w Claudii 20.08.04, 13:38
                    swietny post:)
                    i potwierdzam - ja w balturze schudlam malo, kolo 2 kg ale kolejne 4 po
                    powrocie.
                    Generalnie - doskonale dziala na samopoczucie, odnawia nie tylko fizycznie ale
                    i psychicznie.
                    ja tam bylam z mama i wspominam jako jedne z lepszych wakacji. no ale ja mame
                    mam naprawde wyjatkowa:)
              • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 13:48
                z zabiegami w cenie to jest tak, ze one przysluguja w ramach pobytu po razie na
                7 dni, czyli jezeli wykupisz tydzien to masz wliczone 1 bicze, 1 saune i 1
                masaz podwodny. jezeli jedziesz na 2 tygodnie to analogicznie masz w pierwszym
                tygodniu te 3 i w drugim 3. w niedziele zabiegow nie prowadza wiec trzeba
                dobrze sie pozapisywac. reszte dokupujesz wg uznania na miejscu.
                • Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:57
                  AShas.Dzięki Szo!!!Mam jeszcze jedno do Ciebie pytasnko-kiedyś piałasś że
                  używsasz GUASm,ten za 299,00zł z cosmomedsic,powiedz mi proszę czy znasz
                  ewsentuaslnie też ten: esentia.pl/servlet/SNFProduct?
                  p_pid=24475&session=9f69bb773b5c884c
                  Tak mnie zachecilaś rezultatami, że się zdecydowalam kupic i znalazłam ten w
                  esentii i nie swsiems co wysbsrasć .Daj znać PLS!
                  pzdr!
                  • Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:59
                    cholera,żle wkleiłam link: esentia.pl/servlet/SNFProduct?
                    p_pid=24475&session=318b46ce78571a66
                    • Gość: kaloo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:02
                      coś mi się chrzani,chodzi o Fanghi d'Alga Zestasw firmy Phyto Sintesi
                      esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24475&session=9f69bb773b5c884c
                      jak teraz nie pójdzie to nie wiem...
                  • Gość: Szo Re: guam IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 14:02
                    Tego akurat nie znam.
                    Rozne firmy wykorzystuja ten sam surowiec, czyli algi - preparaty moga sie
                    roznic stezeniem substancji aktywnych i type uzupelniaczy.
                    Firma Cosmomed chwali sie, ze w jakis specjalny sposob zbieraja, fermentuja i
                    susza te algi - kupilam ich produkty pierwszy raz i juz tak kupuje ale mysle,
                    ze mozna probowac i innych.
                    • Gość: kaloo Re: guam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:05
                      dzięki wielkie!!!Mam pomysł-babską logiką wypróbuję oba!!!;)
                      Szo,dzięki jezcze raz i pozdrawiam!
                      • Gość: Szo Re: guam IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 14:08
                        fajnie! tylko od razu odloz troche pieniedzy na jedzenie i rachunki :-)))))))))
                        bo to wciaga! powodzenia i czekam na relacje!
                        • Gość: kaloo Re: guam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:11
                          hehe,no własnie!!!;)
                          na razie zamówiłam z esentii, jak przyjdzie to dam znać!!
                          zastanawia mnie tylko ta rękawica-starcza na 3 miesiące...hmmm..a potem co?
                          Rozpada się...???;)
                          pzdr!
                • Gość: Szo Re: inne opcje IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 13:58
                  A propos tego typu wczasow moge dodac, ze w ubieglym roku w sierpniu bylam w
                  innym osrodku - Villa Romantica w Szklarskiej Porebie. Tak rowniez bylo
                  wspaniale z tym, ze zupelnie inaczej.
                  Balt-tur to jakby ogromny kombinat odchudzajaca-regeneracyjny -
                  wyspecjalizowany, duzy, od lat na rynku.
                  A Villa Romantica to romantyczne, piekne miejsce i trzeba wiecej inicjatywy
                  wykazac aby tam schudnac. Pensjonat nie jest duzy - na ok. 30 osob, kazdy pokoj
                  przepieknie, luksusowo urzadzony, sala bankietowa, bilard, sala kominkowa,
                  przestronny ogrod z altankami, fontanna i stawem.
                  Jest dieta 1000 kcal - 4 posilki dziennie, rowniez b. smaczne i ladnie podane.
                  Rano przed sniadaniem jest 45 minut marszu lub cwiczenia w ogrodzie na matach.
                  Potem sniadanie, wyjscie w gory, obiad, basen i dla chetnych silownia, sauna.
                  Rowniez salon kosmetyki estetycznej.
                  Czulam sie tam jak ksiezniczka, w tak pieknym, spokojnym otoczeniu - sama
                  Szklarska Poreba i jej walory przyrodnicze sa nieocenione dla wypoczynku!
                  W tym roku chcialbym pojechac tam z moim lubym na romantyczny tydzien - on moze
                  normalnie jesc, ja wezme diete a zamiast zabiegow w gabinecie wole spalac
                  kalorie z nim...w lozku :-)
                  Tutaj link do Villa Romantica: www.villa.romantica.ta.pl/
                  • Gość: Gosia Re: inne opcje IP: *.chello.pl 20.08.04, 23:55
                    Gracias Szo.Ale się napaliłam na wyjazd jutro dzwonię no jak by co to w pon też
                    spróbuję do Pani poleconej przez WAS.Szo Twoje posty rewelka --zwłaszcza
                    kosmiczne gatki.Pozdrawiam,ściskam ,dam znać co wskórałam.Ciao
                    • Gość: Szo Re: do Gosi! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 23.08.04, 10:36
                      Gosiu!
                      Ciekawa jestem czy udalo Ci sie skontaktowac z p. Ala i co z tego wyniklo?
                      Bardzo fajnie jakbys pojechala! Troszke nawet zazdroszcze :-)
                      Ja marzylam, ze we wrzesniu pojade z moim mezczyzna na romantyczny tydzien -
                      miala byc Kreta - ale sprawy zawodowe mu sie skomplikowaly i chyba w tym roku w
                      ogole nie bedziemy mieli wspolnego urlopu.
                      Jezeli tak bedzie to pomysle, czy aby znowu nie wybrac sie na tego typu wczasy -
                      z tym, ze jesienia lepiej czuje sie w gorach wiec pewnie wybiore Szklarska
                      Porebe...ach, jakos dzis mi smutno.
                      • Gość: Gosia Re: do SZo IP: *.chello.pl 24.08.04, 14:42
                        Hejka dzw3onię dopiero we środę[zdrowie mi wczesniej nie pozwolił]dam znać
                        oczywiście co i jak.Nie znamy się ale przykro mi że nie jesteś w db.
                        nastroju.Słuchaj nawet jak pojedziesz bez swego lubego to i tak wypoczniesz ,a
                        może uda mu się w innym terminie wyrwać i oboje na tym skorzystacie ,nie ma
                        tego złego co by na dobre nie wyszło.Pamiętaj:noskiem zadartym do góry
                        rozpędzisz wszystkie chmury!!!!
                        Pzdrawiam serdecznie i odezwę się jutro!!Papaptki
                        • Gość: Szo Re: do SZo IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 25.08.04, 12:47
                          Gosiu!
                          I jak efekty telefonowania? Czy pakujesz juz dres, trampki i kupujesz bilet nad
                          morze?
                          Moj humor juz ulegl poprawie - w koncu zycie nie konczy sie na wrzesniu! Moze
                          zima na narty pojedziemy a poza tym jesien to dlugie, romantyczne wieczory i
                          spacery wsrod kolorowych, szeleszczacych lisci...:-)
                          • Gość: Gosia Re: do SZo IP: *.chello.pl 25.08.04, 22:55
                            Hej SZo !!Dadzą mi jutro odp.Od razu na forum zamieszczę info.Humor masz
                            zdecydowanie lepszy i tak trzymaj.Czuję że pojadę hurrrrrrrrraaaaaaaa
                            • Gość: Szo Re: do Gosi IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 26.08.04, 09:45
                              Ciesze sie Gosiu z Toba - teraz jak widac jest lekkie ochlodzenie ale wrzesien
                              zapowiadaja pogodny i bezdeszczowy. Jezeli wiec uda Ci sie pojechac we wrzesniu
                              to bedzie b. fajny termin! Latwiej bedzie pokonywac te kilometry plaza ;-)
                              Poza tym po sezonie wiekszosc budek z frytkami, goframi i lodami bedzie juz
                              zamknieta wiec i pokus bedzie mniej.
                              Koniecznie zapakuj do walizki bluze z kapturem i cienka apaszke na szyje - nad
                              morzem czesto wieje!
                              • Gość: do SZO Re: do Gosi IP: *.chello.pl 26.08.04, 14:49
                                JADĘ HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA----wreszcie sobie wypocznę
                                może badania będę miała lepsze jak wrócę i to suche oko trochę zelżeje---------
                                strasznie Ci dziękuję gdyby nie Twoja zachęta zrezygnowałabym---sprawę
                                załatwiłam dziś z przesympatyczną recpcjonistką.REWELKA chciałam jechać 11
                                [września] ale mają zajęte terminy także jadę 18 -----------jestem
                                szczęśliwa.Dziękuję z całego serduszka.Trzymaj się .Tak z pewnością wezmę
                                apaszkę i jakiegoś"sztormiaka"na grzbiet.PAPAtki
                                • Gość: Szo Re: Gosia! JEST SUPER :-))) IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 27.08.04, 08:44
                                  Naprawde! Bardzo, bardzo ciesze sie, ze jedziesz i zycze Ci przede wszystkim
                                  poprawy stanu zdrowia (oklapany to slogan ale jak zdrowia brakuje to nic nie
                                  cieszy w zyciu), takze zdrowka zycze, totalnego wypoczynku, zebys miala mile,
                                  wesole towarzystwo, zeby wysilek Cie nie meczyl tylko wzmacnial i dodawal
                                  energii i po prostu korzystaj ile mozesz z urokow nadmorskich plaz, sosnowych
                                  wygrzanych po lecie lasow i wydeptanych jastrzebiogorskich sciezek. Trzymaj sie!
                                  • Gość: Gosia Do SZo IP: *.chello.pl 27.08.04, 13:43
                                    Dzięki z pewnością wykorzystam Twoje rady i fakt oby zdrówko się
                                    poprawiło/Tobie dużo szczęścia i trzymaj się.
                                    • Gość: Szo Re: Do SZo IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 27.08.04, 13:44
                                      dziekuje :-).
                • Gość: Szo Re: Balt Tur--wygrana w Claudii IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 20.08.04, 14:07
                  mam w domu jakies fotki z Balturu - z sali, ze stolowki, z marszobiegow i
                  oczywiscie z psami! - przyniose w pon., zeskanuje i moge podeslac pogladowo
                  zainteresowanym w celach zachety ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka