annaa3 24.08.04, 17:05 Od kogo na allegro można kupić ? cena kusi, ale, boje się że tusz nie będzie taki jaki powinien być :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdi Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro IP: *.ramtel.com.pl 24.08.04, 20:46 osobiście nie polecam kupowania mascary na allegro. Sama używam MF 2000 Calorie więc uprzedzam, że tusz ten należy do w miare szybko wysychajacych. Należy go dokładnie zakręcać. Nie wiadomo w jakim stanie tajemniczy sprzedawca przechowuje mascarę. Wg mnie - lepiej nie ryzykować... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 24.08.04, 21:26 wiem, używałam już Max Factor'a, i bardzo sobie cenie ten tusz, dlatego się zastanawiam, i pytam o radę :) bo różnica jest jednak spora w cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1magdi1 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 24.08.04, 21:29 wiem, ja też go sobie cenie, dlatego kupuje oryginalnie zapakowany w sklepie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 01:17 Raz kupiłam na allegro od pewnego sprzedawcy (teraz nie pamietam jakiego, musiałabym sprawdzić, ale to jutro bo już usypiam;) dwa tusze, jeden właśnie 2000 Calorie a drugi hmm chyba l'oreal. L'oreale zawsze używałam, wiec napewno kupiłam orygiał, Max Factor kupiłam poraz pierwszy w życiu i to na allegro, wiec nie moge na 100% powiedzieć czy to oryginalny tusz, ale sprawdza się super, maluje świetnie, mam go chyba prawie grugi miesiąc i narazie jest wszystko ok, ale wydaje mi się, że skoro l'oreal był oryginalny to 2000calorie też powinien być :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 19:01 byłabym wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 19:23 honorus jest-"pewny" z tego co wiem:) oprocz tego jaglinski, tolki78 (ale nie maja obecnie MF) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 19:30 tez bym odradzala kupowanie tego tuszu na allegro, zgadzam sie z opinia ze szybko wysycha, wogole dla mnie ten tusz to porazka, kruszy sie, robi grudki na rzesach, rzesy sa sztywne, okropne, no ale moze innym odpowiada. juz lepszy jest maybellina takie rozowo-zielonym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 20:08 ziereal -dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś