Dodaj do ulubionych

Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro

24.08.04, 17:05
Od kogo na allegro można kupić ? cena kusi, ale, boje się że tusz nie będzie
taki jaki powinien być :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magdi Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro IP: *.ramtel.com.pl 24.08.04, 20:46
      osobiście nie polecam kupowania mascary na allegro. Sama używam MF 2000 Calorie
      więc uprzedzam, że tusz ten należy do w miare szybko wysychajacych. Należy go
      dokładnie zakręcać. Nie wiadomo w jakim stanie tajemniczy sprzedawca
      przechowuje mascarę. Wg mnie - lepiej nie ryzykować... pzdr!
      • annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 24.08.04, 21:26
        wiem, używałam już Max Factor'a, i bardzo sobie cenie ten tusz, dlatego się
        zastanawiam, i pytam o radę :) bo różnica jest jednak spora w cenie :)
        • 1magdi1 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 24.08.04, 21:29
          wiem, ja też go sobie cenie, dlatego kupuje oryginalnie zapakowany w sklepie..:)
          • klaudia01 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 01:17
            Raz kupiłam na allegro od pewnego sprzedawcy (teraz nie pamietam jakiego,
            musiałabym sprawdzić, ale to jutro bo już usypiam;) dwa tusze, jeden właśnie
            2000 Calorie a drugi hmm chyba l'oreal.
            L'oreale zawsze używałam, wiec napewno kupiłam orygiał, Max Factor kupiłam
            poraz pierwszy w życiu i to na allegro, wiec nie moge na 100% powiedzieć czy to
            oryginalny tusz, ale sprawdza się super, maluje świetnie, mam go chyba prawie
            grugi miesiąc i narazie jest wszystko ok, ale wydaje mi się, że skoro l'oreal
            był oryginalny to 2000calorie też powinien być :)
            pozdrawiam
            • annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 19:01
              byłabym wdzięczna :)
              • ziereal Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 19:23
                honorus jest-"pewny" z tego co wiem:)
                oprocz tego jaglinski, tolki78 (ale nie maja obecnie MF)
                pzd
                • Gość: tralalala Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 19:30
                  tez bym odradzala kupowanie tego tuszu na allegro, zgadzam sie z opinia ze
                  szybko wysycha, wogole dla mnie ten tusz to porazka, kruszy sie, robi grudki na
                  rzesach, rzesy sa sztywne, okropne, no ale moze innym odpowiada. juz lepszy
                  jest maybellina takie rozowo-zielonym opakowaniu.
                • annaa3 Re: Max Factor 2000 Calorie Mascara-Allegro 25.08.04, 20:08
                  ziereal -dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka