Gość: ania IP: *.one.pl / *.one.pl 28.08.04, 13:42 dziewczyny czym sie smarowac po pobycie w solarium:)czym "odzywiac" skorke zeby opaleniznadluzej sie trzymala dzieki pozdrowienia dla Was i milutkiego weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiszka Re: po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:57 Mysle, ze warto smarowac sie specyfikami i przed, i po opalaniu w solarium, co by kompleksowo i skutecznie dzialaly:) Ja przed opalaniem stosowalam "Sun gel", zel z beta-karotenem Calkiem niezly. Cudnie pachnie, lekki, choc troszke lepiacy. Ale moj zdecydowany faworyt to "Vitamin Tan Cocktail": jeszcze lzejszy od poprzedniego, beztluszczowy, bardzo przyjemny w stosowaniu. Mozna go bez problemu uzywac do twarzy. No i przede wszystkim sa efekty W zielonym opakowaniu, cena ok. 18 zl (w solariach, np. Ergoline). W ogole warto zerknac na stronke www.opalaj.com.pl/solarium.php? display=kosmetyki (o tych kosmetykach sprzedawanych w solariach). Po opalaniu jest cale multum preparatow. Osobiscie polecam "Balsam z poswiata" Kolastyny. Naprawde doskonaly, a tani. Milego opalania i opalenizny az do zimy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: po solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:59 Nie wiem , czy dobrze skopiowal mi sie link. Jeszcze raz www.opalaj.com.pl/solarium.php?display=kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania* Re: po solarium IP: *.one.pl / *.one.pl 28.08.04, 18:32 bbbb dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś