Dodaj do ulubionych

Błyszczyk Fruit Kiss AA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:01
proszę o opinię na temat tego błyszczyka, czy go używacie i jakie macie
odcienie. jak wam sie podoba.
Obserwuj wątek
    • katija1 Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA 31.08.04, 15:05
      mam winogronowy. troche chemiczny smak ale na ustach wyglada super. nie
      wysusza.bardzo polecam.
    • hennessy1 Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA 31.08.04, 16:33
      Ja mam gumę balonową i jestem bardzo zadowolona - długo się trzyma i ładnie
      błyszczy. Kolor jest widoczny ale bardzo naturalny.
    • roxi_hart Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA 31.08.04, 16:37
      Guma balonowa-sliczny kolor, zapach, smak.Polecam.
      Cappucino - smak fajny ale kolor mi sie nie podoba.
    • Gość: annia Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:40
      wg mnie zadna rewelacja, pierwsze wrazenie jest, ale z czasem (mam go ok 2
      miesiecy), zarowno smak jak i jakosc blyszczyka zanika, nie wiem czy to wina
      opakowania?
      • Gość: kissek Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:48
        A ja mam grapefruit. Zapach cudny kolorek tez mi sie bardzo podoba.Ogolnie cud
        miod. Warty kupna. Polecam z calego serca :D
    • elve Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA 31.08.04, 17:00
      mam winogrono, jest świetny - zapach, smak, uczucie na ustach, wygląd... bardzo
      polecam.
      • Gość: calineczka Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA IP: *.ARMnet.Torun.PL 31.08.04, 17:15
        Co prawda byl juz ten temat na forum i wypowiadalam sie w nim, ale powtorze:
        nie rozumiem zachwytow, dla mnie jest on bardzo przecietny, blyszczy sie tak
        sobie, jedynie zapach jest przyjemny - mam cappucino. Moze, gdybym wybrala inny
        kolor, bylabym bardziej zadowolona. Niestety w sklepie nie bylo testerow i
        zdecydowalam sie tak troche "w ciemno".
    • Gość: pout Re: Błyszczyk Fruit Kiss AA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 22:05
      a gdzie mozna go kupic w warszawie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka