Gość: Paloma IP: 157.25.178.* 05.04.02, 14:52 Mam problem z wypryskami na plecach i dekoldzie. Mam juz ponad 30 lat, wiec nie jest to typowe dla mlodej skóry. Prosze, moze macie jakies sposoby, zeby sie tego paskudztwa pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koralik Re: plecy i dekolt IP: 195.95.19.* 05.04.02, 15:25 Ja swoje pryszcze na dekolcie i ramionach zwalczylam Preparatem Antybateryjnym na Plecy i Dekolt (Soraya, seria Anty). Wystarczylo mi jedno opakowanie, ale stosowalam regularnie codziennie przez miesiac. To taka delikatna emulsja, nie wysusza i dosc korzystnie pachnie :-) Od dwoch lat wieksze pryszcze mnie nie nekaja, choc musze przyznac ze ciagle robia mi sie zaskorniki na dekolcie (nie na plecach i nie na ramionach) Choc jesli masz juz tyle lat, ile masz, to takie pryszcze moga sygnalizowac inne problemy, wiec moze lepiej odwiedz dermatologa. Pozdrawiam, Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: plecy i dekolt IP: *.wcp.pl 05.04.02, 17:26 mi soraya nie pomogła, podobnie jak inne toniki antybakteryjen. słońce, zwłaszcza silne, jest niestety the best, a przynajmniej lato i lekkie ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: plecy i dekolT! IP: *.netland.gda.pl 05.04.02, 16:20 Gość portalu: Paloma napisał(a): > Mam problem z wypryskami na plecach i dekoldzie. Mam juz ponad 30 lat, wiec nie > > jest to typowe dla mlodej skóry. Prosze, moze macie jakies sposoby, zeby sie > tego paskudztwa pozbyc? Dekolt, nie dekold!!! Ludzie!... Polecam slonce w umiarkowanych ilosciach. mi nic tak nie pomaga na moje wypryszczone plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: plecy i dekolT! IP: 213.186.88.* 05.04.02, 21:25 a mi od słońca tylko jeszcze więcej wyprysków się robi. I też uważam, że najlepiej zrobisz, jeśli odwiedzisz dermatologa. Powodzenia w walce! Odpowiedz Link Zgłoś