Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy

IP: *.acn.pl 03.09.04, 12:34
Kupiłam ostatnio kolejny krem pod oczy, AA czyli do wrażliwej skóry. Niestety
też mnie uczulił. Mam troszkę spuchnięte oczy i mi łzawią. :( Może ktoś miał
podobne problemy i znalazł super nieuczulający kremik??
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Krem pod oczy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.09.04, 21:30
    • Gość: nnn Re: Krem pod oczy IP: *.aster.pl 07.09.04, 21:31
      mnie ten krem tez potwornie uczulił. teraz używam Flosleku serii
      hypoalergicznej.
      • inesss Re: Krem pod oczy 11.09.04, 12:46
        ja kupilam sobie fros lek bo czytalam na forum ze dobry.moze i tak ale choc
        uzylam go z 8-10razy na 2tyg.to w tym czasie wyskoczylo mi 6!jeczmieni,a nie
        mialam ich nigdy i okropna wysypka pod oczami ktora nie chce zejsc.koszmar i13
        zl.wywalone w bloto
    • Gość: odpowiedz Re: Krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:29
      Kup sobie krem pod oczy z szałwi, tylko delikatnie, na początku przez pierwsze
      10 sekun leciutko poszczypie,ale rewelacja
      • Gość: zuzia Re: Krem pod oczy IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 15:57
        co to za krem (jakiej firmy)??? dostepny w aptece czy w sklepach tez?
    • Gość: Magda Re: Krem pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 16:39
      Z czystym sumieniem polecam: żel hydraphase pod oczy LRP - Rewelacja nawilżająca
      i nie uczulająca wcale; Active C tej samej firmy - też b. dobry.
      Polecam również pod oczy krem nawilżający SPF 20 Iwostinu, na noc zaś odżywczy z
      aktywną wit. C tej samej firmy. Nie są to preparaty specjalnie pod oczy, ale
      sprawdzają się świetnie. Dobrze też robi maseczka LRP nawilżająca położona od
      czasu do czasu pod oczki. Iwostin ma żel pod oczy specjalny, ale nie polecam go,
      bo trochę jakby mi przesuszył skórę.
      Super też robi pod oczy trójwymiarowy korektor zmarszczek Avonu.
      To by było na tyle
      Aha, i jeszcze krem z retinolem Dermiki pod oczami działa różne fajne rzeczy.
      Bardzo mi odpowiada. Z tym, że nie jest to krem pod oczy tytularnir
      Pozdrawiam
      • Gość: soledad Re: Krem pod oczy IP: *.com.pl 14.09.04, 08:44
        odkrycie ostatniego miesiąca - Activ C La Roche Posay bardzo dobry i nie
        uczula, polecam
    • Gość: ewa17 Re: Krem pod oczy IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.09.04, 19:52
      mam cienie pod oczami.próbowałam już wielu preparatów pod oczy ale bez skutku!
      powoli wątpie w te cód żele czy kremy!!!!!!!!!!
      • Gość: naina Re: Krem pod oczy IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.09.04, 00:22
        Ewa,spróbuj żelu ze świetlikiem-szukaj w aptece.Warto się zapytać
        kosmetyczki,rada nic nie kosztuje,a być może coś doradzi.Pozdrawiam!
        • Gość: Akne Re: Krem pod oczy IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.04, 01:20
          Tylko nie dajcie się skusic na niezmiernie tanie zele i kremy pod oczy Ziaji -
          baaardzo uczulają, oczy pieką, lzawia, puchna - tortura! Ja mam zel Faberlic -
          nowa firma wysylkowa, jak avon czy oriflame. Jest niezly,mnie nie uczulil, a
          jestem bardzo na to podatna. Ale nie widac efektow, tak jakby sie nic z oczkami
          nie robilo. Jasniej za to i milej robi sie pod nimi po zaaplikowaniu kremu z
          lnem z lnianej serii Polleny Evy. Koszt - 8zl. Bardzo delikatny kosmetyk.
    • Gość: Edia Re: Krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:43
      nawizający LRP tez polecam. Slyszalam tez ze jest super kremik nawilżający pod
      oczka A.T.W. nie powinien uczulac bo to kosmetyki naturalne.
      • justa_79 Re: Krem pod oczy 14.09.04, 14:10
        Gość portalu: Edia napisał(a):
        > nie powinien uczulac bo to kosmetyki naturalne.

kosmetyki naturalne też mogą uczulać ;) o ile zawierają naturalny składnik, na
        który ktoś jest uczulony, np. szałwia, rumianek, miód - to zależy od konkretnej
        reakcji alergicznej. ale i tak konserwanty i sztuczne barwniki i substancje
        zapachowe częściej powodują alergie.
        • Gość: Edia Re: Krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:41
          no własnie to mialam na mysli, jakos zalożyłam ze kolezanka sie uczula na
          chemie :]
    • Gość: TERESAI Re: Krem pod oczy IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.09.04, 15:40
      Ja polecam krem-żel dotleniający pod oczy firmy Eris, Forte 25+. Jest
      doskonały. Bezzapachowy, dobry dla wrazliwców. Ja używam i nic złego się nie
      dzieje, a wręcz przeciwnie: mniejsze sińce, zero opuchlizny, nawilżona,
      rozjaśniona skórka. Po prostu komfort dla oczu za całkiem przyzwoitą cenę.
      • Gość: M Re: Krem pod oczy IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 08:52
        a ja niedawno odkryłam, że najcudniej działa na moją skórę pod oczami (nawilża,
        super odżywia i nie uczula wcale) HYDRAPHASE LEGERE La Roche Posay. Nie jest to
        krem pod oczy, ale działa lepiej od tych pod oczy przeznaczonych. Polecam bardzo!!!
    • Gość: Perito Re: Krem pod oczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 20:59
      Polecam Hydraphase Yeux La Roche Possay, albo Active C La Roche Possay. Nie są
      to kremy tanie (38 zł, 57 zł), więc zanim się zdecydujesz na kupno, koniecznie
      przetestuj. Próbki dostaniesz w każdej większej aptece
    • mysiulek08 Re: Krem pod oczy 18.09.04, 21:22
      tez mialam ten klopot, kazdy krem niewazne czy za 10, czy za 100zl powodowal
      pieczenie, lzawienie. Teraz juz mam spokoj, krem pod oczy z olejkiem z rosa
      mosgueta Coesam i mam spokoj:) a jaka skora jest wdzieczna:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka