Dodaj do ulubionych

pocenie się

23.02.15, 21:06
Czy ktoś z Was słyszał o Mira Dry?? www.elite.waw.pl/nadpotliwo%C5%9B%C4%87/ ciekawe czy efekt jest od razu
Obserwuj wątek
    • korpkos09 Re: pocenie się 20.04.15, 13:25
      Mi wystarczyły tabletki (suplement diety) i pomogło :)
    • odadobanana Re: pocenie się 20.05.15, 22:35
      Lasery fajna sprawa (zwłaszcza jak ktoś wie, jak tego używać ;) ). Mnie zanipokoiła tylko jedna rzecz na stronie - napisali najpierw, że zabieg nie zaburza zdolności organizmu do chłodzenia (bo taka jest główna funkcja gruczołów potowych i pocenia), a dalej, że blokuje gruczoły potowe (czyli jednak zdolność do chłodzenia zaburza i to znacznie - piszą o redukcji wydzielanego potu o 85-95%). Jak pytają Amerykanie - WTF? Kolejny sygnał ostrzegawczy - "redukuje ilość wydzielanego potu i jego zapach" - nawet małe dziecko po przeczytaniu kilku artykułów wie, że pot sam w sobie jest bezwonny (nie posiada zapachu).
      Kolejna żarówka świecąca na czerwono:
      "Niemniej jednak lekarz może zlecić wykonanie podstawowych badań mających na celu zdiagnozowanie przyczyn nadmiernej potliwości. Może ona być bowiem symptomem chorób somatycznych lub problemów natury psychologicznej"
      Po pierwsze: podstawowe badania nie odpowiedzą na pytanie, co jest przyczyną nadmiernej potliwości.
      Po drugie: co jak jest efektem problemów natury psychologicznej - blokada gruczołów wtedy nie działa?
      Ja w takich sytuacjach odsyłam pacjentów na antypoty.pl - większość na jednej buteleczce antyperspirantu przetrwa gorące lato wydając 50 PLN zamiast 5000 PLN :)
    • miradrybeautyskin Re: pocenie się 09.03.16, 16:26
      oczywiscie , ze od razu.
      Ja jestem juz po zabiegu , robilam w klinice w Warszawie, cena 4900 i masz z glowy do konca zycia problem :
      www.beautyskin.com.pl
      powołaj sie na Magdę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka