Dodaj do ulubionych

po prostu brzydkie

IP: *.jci.com 15.09.04, 21:49
patrze sobie na rozne wypromowane gwiazdy i czytam zachwyty na temat ich
urody, a w/g mnie niektore sa po prostu BRZYDKIE. Chodzi mi o takie co do
ktorych nie moge zrozumiec, choc sie staram, na czym polega ich uroda. W ich
przypadku moj gust drastycznie sie rozmija z tzw. opinia publiczna. Oto one:

Jennifer Arnistor (za kwadratowa szczeke)
Cameron Diaz (ten nos olbrzymi i szeeeroooookie usta)
Tori Spelling (no tu juz wole nic nie pisac. a zreszta. w/g mnie wyglada
jak... kon)

troche mi glupio zakladac watek krytyczny, ale mysle sobie ze gwiazdom i tak
nie ubedzie bo maja dosyc adoratorow.

Macie swoje typy?
Obserwuj wątek
    • fairy5 Re: po prostu brzydkie 15.09.04, 21:54
      to dowod na to ze pieknosc to nie tylko idealna twarz ale i sylwetka, sposob
      noszenia sie i osobowosc i urok. Popatrz na to ze sa gwiazdy ktore sa bardzo
      ladne, szczuple i idealne ale nie sa az takie interesujace- banalne i
      nieciekawe czasem, tak jak te wszystkie drobne aktorki z dlugimi blond wlosami,
      popatrzysz i zapominasz od razu, chociaz ladne sa.
      Pozdrawiam.
      • Gość: sol_bianca Re: po prostu brzydkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:55
        fairy5 napisała:

> to dowod na to ze pieknosc to nie tylko idealna twarz ale i sylwetka, sposob
        > noszenia sie i osobowosc i urok.

E, chyba nie osobowość, tylko dobry stylista, makijaż itp. A do zdjeć -
        odpowiednie światło, filtry, a jak nie wyjdzie to pozostaje obróbka komputerowa...
    • Gość: tekla Re: po prostu brzydkie IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 15.09.04, 21:57
      1. Kylie Minogue
      2. Cameron Diaz

one tego nie zobacza wiec nie bedzie im pzrykro:)Ale za to dodam ze za pieknosc
      uwazam wloszke z reklamy Neste tea ( ta co mowi Antonio fagaldo- wiem ze pewnie
      zle napisalam:)
    • Gość: Free Uma Thurman - ło boże!! IP: *.tele2.pl 15.09.04, 22:01
      przyjrzalam sie jej dzis w gazecie i widze szeroko rozstawione, o nieladnym
      ksztalcie, niesymetryczne oczy, brzydki nos i nieksztaltne, niesymetryczne usta.

a jennifer aniston ma jeszcze takie oczka parszywe.
      • Gość: daisy Re: Uma Thurman - ło boże!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.04, 18:58
        uma thurman jest bardzo ladna kobieta o delikatnej urodzie. W dodatku ma mase
        kompleksow bo wychowala sie przy matce ex modelce, ktora wmawiala jej ze jest
        brzydka. Ume lubie i podoba mi sie.
    • Gość: Agata Re: po prostu brzydkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:08
      to wejdzcie na strone www.deansplanet.com/nomakeup.html wszystkie
      te "gwiazdy" sa tragiczne! o wiele ladniejsze dziewczyny mozna spotkac na ulicy
      • Gość: kk Re: po prostu brzydkie IP: *.jci.com 15.09.04, 22:24
        no tak, kazdego mozna uchwycic w zlej chwili. ale mnie Arniston nawet na
        okladkach czasopism (gdzie juz wyglada chyba najlepiej jak moze?) nie zachwyca
      • Gość: Dalila Re: po prostu brzydkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:48
        Oj tam, bez przesady. Niektóre z nich to naprawdę ładne kobiety (choćby Liv
        Tayler czy Winona Ryder), a co do reszty, to niech żyje potęga makijażu! To
        tylko dowód na to, że każda z nas może być pięknością. Żebyście widziały, jaką
        ja jestem piękną kobietą na niektórych zdjęciach (nie tylko ślubnych;). Dobry
        malunek i fryzura plus zdolny fotograf to jest to, co każda z nas może mieć,
        nie trzeba być do tego gwiazdą.
      • avarja Re: po prostu brzydkie 16.09.04, 19:35
        Dla mnie Angelina Jolie nie wygląda tak strasznie bez makijażu... Po prostu
        normalnie... ładnie.
      • Gość: motion Re: po prostu brzydkie IP: *.toya.net.pl 18.09.04, 11:30
        Część (większość?) zdjęć "bez" makijażu to kadry z filmów - efekt braku
        makijażu to efekt charakteryzacji, drogie panie, więc nie ma się z czego
        cieszyć :)
        Inna sprawa, że te zdjęcia "bez" są fatalnej jakości - ziarno, piklsele.
      • Gość: indiana Re: po prostu brzydkie IP: *.acn.waw.pl 29.09.04, 21:12
        z tych wypowiedzi wynika ze chyba nie ma w showbiznesie pieknych kobiet! Oj
        dostało się paru weterankom z listy najpiękniejszych kobiet magazynu people:)ta
        szeroko rozstawione oczy, tamta za szeroki uśmiech..eh, dajcie spokój!!!
        Najpiekniejsze są niedoskonałości! A tak w ogole to nie ma brzydkich kobiet!!!
    • Gość: kk Meryl Streep niby brzydka IP: *.jci.com 15.09.04, 22:11
      i nawet grubawa, a jednak mi sie podoba. chyba charakterem nadrabia.

za to Cindy Crawford jest tak harmonijna w kazdym szczegole ze nie ma na czym
      oka zatrzymac - i przez to nudna. Szczerze mowie ze choc miss polonia nie
      jestem, to bym sie z nia nie zamienila na urode (z Meryl Streep tez nie...)
      • Gość: Anka Re: Meryl Streep niby brzydka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 23:23
        Kurcze kobieta ktora potrafi sie ubrac ma ladny subtelny makijarz ciekawa
        fryzure i zgrabna figure zawsze bedzie atrakcyjna do tego usmiech na buzi i
        jest super
        Taka Sarah Jessica Parker (chodzi mi o ta z serailu sex w wielkim miescie) jaby
        sie przyjrzec wiele jej brakuje a wyglada wg mnie swietnie :)
        Nie pododba mi sie zupelnie Eva Minge kurcze babka wyglada z deka koszmarnie :/
        Aniston fakt szczeke ma nie za fajna ale piekny bialy usmiech fruzyrka figura
        ubior makijarz robia swoje i kobietka jest atrakcyjna :) Wielu osobom brakuje
        idealnych rysow twarzy noska pelnych ust a mimo to porafia wydobyc z siebie
        piekno bo nie ma brzydkich kobitek sa tylko zaniedbane :P Ja z kazdej kobiety
        zrobie cos ladnego nawet byle jakiego kocmoucha ;]
        Samej mi duzo brakuje mam za duzy nos (nikt mi tego nie powiedzial ale wiedze
        wlustrze i ejstem tego swadoma wiec nie trzeba mi mowic ;) ale za to mam
        sliczne usta i snieznobiale zeby takze wsyztko sie uzupelnia mam ciekawe oczy i
        fajne brwi ktorych nie trzeba depilowac bo sa idealne wlosy mam nijakie ale
        zadbane dbam o figure ubieram sie dosc fajnie i nic mi nie brakuje a jakby sie
        tak zastanowic to mozna by wielu brakow sie doszukac a na pierwszy rzut oka
        wygladam na ladna dziewczyne czasami nawet bardzo ladna ;P
    • Gość: mila Re: po prostu brzydkie IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 09:41
      Zdecydowanie Angelina Jolie - wargi jak murzyński trębacz.
      • Gość: jazz Re: po prostu brzydkie IP: *.64-201-80.adsl.skynet.be 16.09.04, 09:55
        Ten portal www.deansplanet.com to rewelacja! Zwalaszcza Catherine Zeta-jones.
        Jak slicznie widac,ze sobie zeby i usta zrobila.Tyle co ja zauwazylam a co
        jeszcze to kto to wie...
    • Gość: ana Re: po prostu brzydkie IP: 80.51.254.* 16.09.04, 10:43
      O Rany!!!!!!!!!!!!!!Spójrzcie na Pam Anderson!!Toz to wystylizowana
      szpetnosc,ale sie usmialam...
      • Gość: niunia Re: po prostu brzydkie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 14:05
        www.deansplanet.com/nomakeup.html zobaczcie na tej stronie na ashanti:))
    • Gość: ivy Re: po prostu brzydkie IP: 80.51.90.* 16.09.04, 12:11
      Magda Modry
    • Gość: virtuallady Re: po prostu brzydkie IP: *.vline.pl 16.09.04, 12:13
      Aniston brzydka??? Kwadratowa szczęka, parszywe oczka???
      Dla mnie ona jest PIĘKNA! Bardzo chciałaym mieć takie parszywe oczka i taką
      szczękę.. :(
      • Gość: ivy Re: po prostu brzydkie IP: 80.51.90.* 16.09.04, 12:20
        ja zauwazylam, ze jest "brzydka" dopiero jak napisali o tym w kilku gazetach.
        czasami te gazety sa bardzo chamskie np potrafia puszczac teksty typu:"nie
        kazdemu musi sie podobac konska uroda J.A." ja uwazam, ze lepiej wygladala
        grubsza, ale i tak ma cos w sobie.
    • Gość: Free s.j.parker IP: *.tele2.pl 16.09.04, 12:36
      a no tak, sama zapomnialam - sarah jessica parker ma b. podobne oczka do
      aniston - tak wiec parszywe.
      i akuracik mi pasuje do tego watku.

za to Catherine Zeta-Jones w mocnym makijazu to moje nastepne wcielenie piekna.
      • Gość: biszmi8 Re: s.j.parker IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 16.09.04, 13:55
        Jennifer Aniston JEST brzydka, wiem ze o urodzie sie nie dyskutuje, sa rozne
        definicje piekna, ale za kazym raziem jak spoogladam na jej kolejne
        wyfotoszopowane zdjecie odczuwam gleboka litosc. Bardzo dziewczynie wspolczuje,
        chyba z taka twarza nic nie da sie zrobic :(((

• Gość: Anka Jednak Eva Minge jest szpetniejsza od Aniston :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:20
          Powaznie,ta baba mnie straszy zawsze !
          • colleen_1 Re: Jednak Eva Minge jest szpetniejsza od Aniston 16.09.04, 15:45
            Gość portalu: Anka napisał(a):

> Powaznie,ta baba mnie straszy zawsze !

Masz moze linka do jakiegos jej zdjecia w necie? Niestety nie moglam znalezc a
            bardzo jestem ciekawa.
          • Gość: kornelia Re: Jednak Eva Minge jest szpetniejsza od Aniston IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 16.09.04, 17:17
            A ja ja widziałam kiedys na zywo na ulicy przy Galerii centrum w W-wie. szłysmy
            z koleżanką, zmierzch zapadał, rozmawiałysmy i nagle po prostu stanęłysmy obie
            jak wryte i zamilkłysmy, w zasadzie nie do końca bo moja koleżanka
            wystękała "jezu co to?". To była Ewa Minge - koleżanka nie wiedziała o jej
            istnieniu i się autentycznie wystaszyła - myslała ze to manekin zszedł z
            wystawy i idzie na nas ;-) Pani Ewa była tak wymalowana, że nie wyglądała jak
            zywy człowiek a jej twarz przypominała maskę. Do dzis wspominamy to zdarzenie ;-
            ) ze smiechem
            • Gość: Brunetka24 Re: Jednak Eva Minge jest szpetniejsza od Aniston IP: 193.151.96.* 17.09.04, 10:16
              Kiedyś w jakimś programie widzialam Ewę Minge i też się przestraszylam. Miala
              czarne wlosy i BRWI DOSLOWNIE JAK DIABEŁ-jakieś takie pod gorę proste i czarne,
              takie ukośne w gorę, widzialyście to? Kurcze, nie pamiętam jaki to był
              program , ale chyba Jestem Jaki Jestem z M. Wiśniewskim, ta pierwsza edycja,
              nie jestem jednak pewna. Normalnie jak ją zobaczylam to śnila mi się po nocach,
              naprawdę wyglądala jak diabeł!!! Ona ma chyba bardzo zniszczoną skórę-tak mi
              sie zdaje. A co do rzekomego piękna gwiazdek, to pzrecież wiadomo, że media je
              kreują-piszą np. "piękna Jennifer Aniston", "piękna np. Meryl Streep" i już ten
              epitet "piękna" zostaje w naszych glowach, wmawiają nam to "piękno" gwiazdek i
              potem wydaje nam się, że faktycznie jakaś tam gwiazda jest 'piękna", chociaż
              tak naprawdę może być okropna. Angelina Jolie (moim zdaniem) wygląda o niebo
              lepiej bez makijażu. Co do J. Aniston, to widzialam na ulicy setki
              piękniejszych dziewczyn, tylko, ze o nich media nie piszą i nie przyklejają im
              epitetu "piękna". Weszlam na tą stronkę i ujrzalam Kylie M. bez
              makijażu...MASAKRA!!! Mandy Moore moim zdaniem jest śliczna, Jessica Alba też,
              Linda Evangelista nawet w makijażu mi się nie podoba...ten nos-koszmar! Ale
              piękno to rzecz wzgledna, jak wiadomo. Salma hayek-śliczna jest, Winona zresztą
              też.
        • colleen_1 Re: s.j.parker 16.09.04, 15:40
          Gość portalu: biszmi8 napisał(a):

> Jennifer Aniston JEST brzydka, wiem ze o urodzie sie nie dyskutuje, sa rozne
          > definicje piekna, ale za kazym raziem jak spoogladam na jej kolejne
          > wyfotoszopowane zdjecie odczuwam gleboka litosc. Bardzo dziewczynie wspolczuje,
          >
          > chyba z taka twarza nic nie da sie zrobic :(((

No popatrz. Taka szpetna a jest zona Brada Pitta.
          A tak powaznie ja lubie ogladac filmy z J.A. Podoba mi sie jak gra w serialu
          "Przyjaciele", poza tym widzialam ja w "Bruce wszechmogacy" i tez ok. Nie
          pamietam teraz innych filmow. Na mnie w kazdym razie robi dobre wrazenie.
          Jesli chodzi o jej rysy to rzeczywiscie nie sa najpiekniejsze. W dodatku do
          Urody Modne wlosy wygladala bardzo niekorzystnie. Jakis czas temu czytalam
          wywiad z nia, badz artykul o niej. Napisane tam bylo, ze matka od dziecinstwa
          jej powtarzala, ze jest brzydka i mowila jej jak ma sie malowac, zeby ukryc
          wady. Bardziej nalezy jej wspolczuc takiej mamuski niz nieidealnej twarzy.
          • charade J. Aniston 16.09.04, 17:38
            Dla mnie ona nie jest ładna, ale potrafi wyglądać atrakcyjnie poprzez ładny
            makijaż, gustowne ciuchy. Jest wg. mnie ciepła, kobieca i ma to "coś", czyli
            inaczej mówiąc charyzmę. Wcale sie nie dziwię, jak niektórzy, że taki bóg jak
            Brad Pitt ją wybrał.
            • colleen_1 Re: J. Aniston 16.09.04, 18:20
              charade napisała:

> Wcale sie nie dziwię, jak niektórzy, że taki bóg jak
              > Brad Pitt ją wybrał.

Ale ja sie nie dziwilam. Wg mnie ladnie razem wygladaja :)

A propos, widzialyscie odcinek "Przyjaciol", w ktorym Brad Pitt gral role
              czlonka klubu nienawisci do Rachell? ;))
    • mostena Jennifer Aniston. 16.09.04, 18:31
      Zawsze uwazalam, ze Jennifer Aniston jest strasznie brzydka, aczkolwiek 'nie
      straszy' ;) bo jest zadbana. Ale nie moglam sie zgodzic z tymi wszystkimi
      zachwytami, zwlaszcza umieszczeniem jej na liscie 50 najpiekniejszych ludzi
      swiata. Nie widzialam nigdy 'Przyjaciol' ani zadnego filmu z nia, az wreszcie
      zobaczylam 'Bruce Wszechmogoacy' i stwierdzilam, ze rzeczywiscie cos w sobie
      ma;) Figure ma taka sobie (jest taka zylasta), choc szczupla, ale rusza sie z
      wdziekiem i ma niesamowicie wyraziste oczy, takie... mocne. Nie wiem jak to
      okreslic;) W kazdym razie juz tak nie narzekam, gdy widze zachwyty nad nia w
      kolejnym babskim pismie.
      Slyszalam duzo negatywnych opinii nt. Kirsten Dunst, ale ja ja akurat lubie.
      Nie wiem dlaczego, uwazam, ze jest tak ladna, po prostu mi sie podoba;)
      Za to kompletnie nie trawie Sarah (Sary?) Michelle Gellar.
      • Gość: Anka Evka Minge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 00:16
        Tutaj ja z deka widac ->www.minge.com.pl/ ,nie moge znalesc jej zdjec
        ale na zywo robi wrazenie Tutaj jest pokazana z profilu i usmiecha sie ale
        wierz mi jest z deczka koszmarna :]
        • Gość: bb Re: Evka Minge IP: *.rene.com.pl 17.09.04, 01:00
          Tu więcej Minge:
          www.capsik.friko.pl/08.htm
          www.old.vipnews.pl/php/wow.php?wow=minge
          • e_katt Re: Evka Minge 17.09.04, 02:27
            a to zdjątko Ewy Męż to
            sobie normalnie na tapetę w kompie wstawię.. jak nic!
            jest na nim TAKA WYRAZISTA!!
            • e_katt oj, już naprawiam błąd 17.09.04, 02:31
              mam nadzieję, że się wstawi miało być to
              ;-)
              • Gość: Anka Re: oj, już naprawiam błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 03:13
                Babka sie za bardzo zapedzila z tym makijarzem i fryzura :D
                • sigrun Re: oj, już naprawiam błąd 17.09.04, 08:06
                  Powiem więcej. Okiem wytrawnego obserwatora, pani Minge na 100% jest po kilku
                  liftingach, a na 95% ma również implanty kości policzkowych, podbródka oraz
                  usta nadmuchane kolagenem. Podejrzewam że ma nawet jakiś implant na czole
                  (skóra jest nienaturalnie napięta a całość ma zbyt regularny, łukowaty
                  kształt). Brwi a la' Mr. Spock są według mnie również implantami. Co do reszty
                  ciała nie wiem, bo zawsze widziałam ją ubraną. Aczkolwiek trzeba przyznać, że
                  jest dość zgrabna. Mimo wszystko Ewa Minge aż nazbyt zalatuje plastikiem;-P
              • e_katt jeszcze o Ewie Minge 17.09.04, 13:44
                Zapomniałam dodac, że największego minusa to u mnie E.M. zarobiła po tym,
                jak po tych swoich osławionych Schodach Hiszpańskich pojawiła sie w reklamówce
                batonika 'Danusia'.

Dżizus! Tragedia

Pamiętacie co tam ona paplała: "smak.. styl.. coś-tam.. Moja Danusia"
                yhhhhhhhh.
    • ta_milena Re: po prostu brzydkie 17.09.04, 12:57
      Ja tez mam kilka typow, ale zaznaczam, ze to moje prywatne zdanie i moj
      prywatny gust:
      Ewa Minge- jest dla mnie szczytem sztucznosci
      Kayah, Justyna Steczkowska, Maja Ostaszewska- nie lubie brunetek z dlugimi
      nosami i zbyt szczuplymi twarzami (troche z Baba-Jaga mi sie to kojarzy ://)
      Sarah Jessica Parker- noz coz, probowalam sie doszukac czegos ladnego w niej,
      ale mi sie udalo... aczkolwiek ogolnie wyglada dosc atrakcyjnie
      Cameron Diaz- nos jak kartofelek, zbyt szeroki usmiech, plaska twarz

Zastrzegam, ze ja sama widze w sobie takze wiele "niedorobek" :)))
      • colleen_1 Re: po prostu brzydkie 17.09.04, 13:13
        ta_milena napisała:

> Ewa Minge- jest dla mnie szczytem sztucznosci

Wlasnie obejrzalam jej zdjecia. Po zobaczeniu tych gdzie mam 2 kilo tynku
        stwierdzilam, ze moze to po prostu tapeta taka nieudana. Potem zobaczylam te z
        mandaryna, zbyt piekna to E.M. nie jest.

> Kayah, Justyna Steczkowska, Maja Ostaszewska- nie lubie brunetek z dlugimi
        > nosami i zbyt szczuplymi twarzami (troche z Baba-Jaga mi sie to kojarzy ://)

Niezbyt kojarze Maje Ostaszewska, w kazdym razie nie przypominam sobie, zeby
        miala wielki nos. Co do 2 pozostalych pan zgadzam sie w 100%.

> Cameron Diaz- nos jak kartofelek, zbyt szeroki usmiech, plaska twarz

Ona na jednych zdjeciach wyglada ok, a na innych jak stara cpunka.

> Zastrzegam, ze ja sama widze w sobie takze wiele "niedorobek" :)))

Ehhh, zeby mozna bylo tak obiektywnie ocenic siebie. Patrzac na niektore
        kobiety wiem co bym zmienila a u siebie nie mam pojecia. A zmienilabym bo wciaz
        cos mi nie pasuje.
    • Gość: kajko Re: po prostu brzydkie IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:09
      Brad Pitt ma chyba kiepski wzrok albo serce litościwe :-)
    • Gość: Renata Julia Roberts!! IP: *.devs.futuro.pl 17.09.04, 21:46
      Według mnie bardzo, bardzo brzydka!
      • Gość: asia Re: Julia Roberts!! IP: *.neonet.gliwice.pl 17.09.04, 21:57
        popieram - Julia Roberts
        • Gość: Stacey Re: Julia Roberts!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 00:50
          Hmm oceniacie baaardzo surowo.Aniston,Roberts,Dunst takie brzydule??
          Hmm Aniston ma świetną figurę,ładna,zadbana cerę,piekne włosy,świetny styl i
          pieknego męża;)
          Roberts ma sensacyjna figurę,te noogi,piekne włosy,oczy,jest niesamowicie
          oryginalna..
          Kirsten Dunst jest cała ładniutka;)I buzia i figurka,taka naturalna.
          Moje antytypy urody:
          1.melanie G.(zona banderasa)-wyglada jakby ktos przywalił jej drzwiami
          2.Cher(juz nie przypomina normalnej kobiety)
          3.Tori Spelling-anorektyczna"zaba" z wielkim ,sztucznym biustem.
          • Gość: ala Re: Julia Roberts!! IP: .55.188.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:53
            oj tak Melanie to jedna z brzydszych bab jakie w zyciu widzialam!
            • Gość: konwalia33 Re: Julia Roberts!! IP: *.aster.pl 18.09.04, 11:25
              Jak dla mnie koszmarem jest Agata Buzek, Justyna Steczkowska, Kayah no i
              Paulina Holtz a zapomniałabym o Marysi Seweryn- też kaszalot jakich mało.
      • Gość: Free Julia Roberts IP: *.tele2.pl 18.09.04, 16:05
        no tak, znow bym zapomniala.. roberts
        i kirsten dunst czy jak jej tam, przypatrzylam sie i nie ma Nic ładnego.
        ewa minge.. dobrze okreslone - na niektorych fotkach jakby manekin zszedł z
        wystawy..
        a justyna steczkowska mi sie podoba
        • Gość: Stacey Re: Julia Roberts IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:20
          No Paulina Holtz to masakra,ani urody ani talentu..Ale marysi seweryn bym
          broniła.Jest naturalna,ma wielki talent,jest bardzo sympatyczna.Wiekszosc jej
          fotek nawet z gazet to foty bez makijazu(wiec trudno z wymalowanymi
          porownywać),,ale jak ją"zrobią"to niezle wygląda..
          Dunst ma seksowny,fajny usmiech.
      • Gość: virtuallady Re: Julia Roberts!! IP: *.vline.pl 18.09.04, 17:20
        I te jej wielkie wary..
        Fakt,jest cholernie zadbana..ale żeby od razu ją nazywać piękną?
        • charade Ewa Minge 18.09.04, 19:28
          Co do niej, to zgadzam się w 100%. Wygląda jak stwór ze "Star Trek",
          obrzydliwstwo, w końcu jesteśmy na Ziemi ! Jak mogła się doprowadzić do takiego
          stanu ? Żaden przyjaciel nie powiedział jej, jak okropnie wygląda ?
          • Gość: Renata Re: Ewa Minge IP: *.devs.futuro.pl 19.09.04, 15:52
            Czasem wygląda odrobine jak człowiek..zobaczcie!
            www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index2&baza=people&id=5
    • Gość: Anka Re: po prostu brzydkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 02:55
      Eva jak to czytasz to padlas chyba z wrazenia :P
    • Gość: Kasia Re: po prostu brzydkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 07:43
      Modelka Kate Moss(mimo swoich krzywych nog)zrobila kariere,sztuczna Pamela
      Anderson, Agnieszka Chylińska...
      • Gość: gosiaczek Re: po prostu brzydkie IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 19.09.04, 15:21
        Chylińska nie musi być ładna, wystarczy, że dobrze mądrze śpiewa i ma coś do
        powiedzenia.
        Co za porównanie.! Przecież ona nie jest modelką i nie zarabią tyłkiem!
        Równie dobrze powinnam nie lubic np. aktora Zamachowskiego, bo wg moich
        kryteriów jest brzydkim kaczanem.
        Ale za to jest świetnym aktorem i bardzo go szanuję.
        Nawet w życiu mi do głowy nie przyszło pomyśleć o nim w takich kryteriach, bo
        widzę w nim po prostu wielkiego aktora. Tak się utożsamai z rolą.
        To jest sukces.
        • sigrun Re: po prostu brzydkie 19.09.04, 16:12
          Dla mnie Chylińska (pomijając manierę wokalną oraz pozę medialną) jest
          przykładem jak z nijakiego, antypatycznego kaszalota można stać się ciekawą,
          charyzmatyczną laską.
          Z drugiej strony są naprawdę brzydkie kobiety (odbiegające od jakiegokolwiek
          kanonu urody), tak brzydkie, że aż fascynujące: np. muzy Almodovara Angela
          Molina i Rossy De Palma, oraz Sonia Braga czy Mariangela Melato.
          Natomiast jeżeli naprawdę macie ochotę się przestraszyć, polecam wizytę na
          stronie www.awfulplasticsurgery.com. Są tam między innymi aktualne zdjęcia
          Farrah Fawcett, która już nie przypomina ex aniołka Charliego, tylko coraz
          bardziej się upodabnia do narzeczonej Frankensteina bioąc pewnie inspirację od
          monstrum wszechczasów Michaela Jacksona (vide zanik chrzęści nosowej wskutek
          licznych zabiegów chirurgii plastycznej).
    • Gość: Kasia Re: po prostu brzydkie-do gosiaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:47
      Gosiaczku -kk pyta ,które gwiazdy nam sie nie podobaja, moim zdaniem wlasnie
      Agnieszka Ch nie ma wdzieku i urody (rowniez nie lubie piosenek ktorych
      spiewa).Nie rozumiem twoich,,filozoficznych'' rozwazan... Jesli chcesz mozesz
      odpowiedziec na pytanie kk, ale nie krytykuj wypowiedzi innych...
      • Gość: Ness Re: po prostu brzydkie-do gosiaczka IP: *.acn.waw.pl 19.09.04, 18:38
        A ja rozumiem, o co chodzi gosiaczkowi. Natomiast z niecierpliwością czekam, aż
        dziewczyny uważające Julię Roberts za koszmarnie brzydką, pozwolą nam zobaczyć
        *swoje* zdjęcia...

"Piękno" aktora czy aktorki zależy przede wszystkim od ich umiejętności zagrania
        roli. Zjechana tutaj Jennifer Anniston wydawała mi się kiedyś szalenie
        niesympatyczna z wyglądu z powodu roli, którą grała w "Przyjaciołach" - bo nie
        znosiłam Rachel. :) A widząc ją w innych rolach, widzę zupełnie inną kobietę.
        Ładną, brzydką, miłą, okropną, złośliwą, cudowną - zależnie od roli, jaką ma
        zagrać! I tak jest z każdym aktorem, który ma choć odrobinę talentu. Twarz to
        tylko podkład!

Pardą za filozoficzne rozważania, ale to w końcu forum dla każdego, kto chciałby
        coś powiedzieć w temacie urody, prawda?
        • niunka20 Re: po prostu brzydkie - britney 19.09.04, 18:48
          Nawet Britney ma pryszcze! grudki feee. już nie łyka diane???
          www.hereinreality.com/makeup/britney/6.html
          • Gość: gosiaczek Re: po prostu brzydkie - britney IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 19.09.04, 19:12
            Ja rozumiem ,że można krytykować kobiety, z których media zrobiły na siłę
            piekności. Często jest to wmawiane nam, ale nie rozumiem nadal co tu robi
            Agnieszka Chylińska?
            Przecież kk chodziło o to, o czym napisałam powyżej, że większość z nich jest
            kreowana przez media. Sztucznie. I co sądzimy o tym.
            Agnieszka nogdy nie stylizowała się na taką sztuczna lalę, więc nie wiem co
            robi w tej dyskusji.
            Pytanie dotczyło dziewczym, które wg większości mediów są pięknościami, a nie
            dziewczyn, które nam się nie podobają, a takiego wizerunku medialnego nie
            posiadają.
            Wtedy to by można wymieniać.
            Zoska Kalewska, pani ze sklepu spożywczego na Legionów, pani Halinka na
            poczcie, Hanna Bakuła, a może Dominika Kraśko, etc...
            I prosze przestań moja droga wyzywać kogoś od "filozofów". To bardzo
            niegrzeczne.
            Jeśli nie potrafisz dyskutować, to się nie udzielaj, bo każde inne zdanie może
            cię przyprawić o zawał.
            Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: po prostu brzydkie-do gosiaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:35
      Wlasnie twoja wypowiedz swiadczy o braku umiejetnosci komunikwania i
      dyskutowania z innymi,każdy ma prawo do wlasnych przemysleń i nie kazdy mysli
      jak ty..
      • Gość: Anka Do Niunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:22
        Bu ha ha ale ma tych pryszczy ,ty chyba pryszczatej dziewczyny nie widzialas
        i dlaczego ma nie miec ? Jest z innej gliny niz ty ulepiona ? Bu ha ha !!!!!
        • Gość: Cindirella heheh IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 20:10
          co wy myślicie że jak są bez tony makijażu i tym podobne to nie są jak my -
          zwykłe kobiety . przecież one siedzą godzinami u fryzjerów i makijażystów więc
          widać u niektórych efekty siedzenia połowy dnia . naiwne jesteście jesteśmy
          jakie jesteśmy i nic tego nie zmieni a gwiazdy są w 100% takie same tylko z
          większą ilością kasy w portfelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka