Dodaj do ulubionych

co z pasemkami??

16.09.04, 08:56
Zrobiłam sobie balejaż, jasny na ciemnoblod włosach, tylko strasznie mnie wkurza to jak wyglądam. Mam pytanie czy jak kupię szampon koloryzujący np. orzechowy blond to będzie ok. Czy wyjdą mi też pasemka tylko troszkę ciemniejsze?? Czy włosy nie będą bardziej zniszczone? Może ktoś coś takiego próbował.
Obserwuj wątek
    • Gość: elizka Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:42
      podbijam, bo i mnie to bardzo interesuje. tyle, że mnie wkurza trochę odrost, a na razie robię sobie przerwę w robieniu pasemek. może ktoś stosował wellę średni blond albo orzechowy blond? jaki wychodzi kolorek? szybko się zmywa?
      • anula36 Re: co z pasemkami?? 17.09.04, 13:01
        ja malymi paletkami skutecznie maskowalam za jasne pasemka na ciemnych
        wlosach,efekt jest raczej jednolity.
    • Gość: elizka Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:53
      up
    • Gość: elizka Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:24
      ryzyk fizyk. kupiłam szampom wellaton soft color orzechowy blond. tam jest napisane, że prosi się nie stosować na włosy rozjaśniane lub z pasemkami, bo kolor może wyjść ciemniejszy lub inny niż oczekiwany, ale pal licho. najwyżej wyląduję u fryzjera.
      jak tylko zastosuję, opiszę co mi wyszło
      • Gość: aneta Re: co z pasemkami?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 11:12
        I co wyszlo???
        • Gość: elizka Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:40
          jeszcze nie, bo trochę mnie wystraszyła moja fryzjerka. powiedziała, że tak naprawdę to te szampony nigdy do końca nie schodzą, a czasami wychodzą z tego bardzo dziwne rzeczy, bo mimo "nieschodzenia" to jednak nie jest farba i może nie chwycić do końca albo co gorsze może wyjść straszne dziwadło.
          cholera jasna, trochę mnie to wkurzyło i ostudziło mój zapał do nakładania tego szamponu, ale jak ochłonę to może jednak zaryzykuję.
          pozdrawaim i życzę powodzenia i jeśli któraś z Was zdecyduje się na taki eksperyment, tzn. szampon na pasemka czy też inną farbę, to niech opisze rezultat
    • justa_79 Re: co z pasemkami?? 21.09.04, 09:51
      ja nakładałam farbę m.in. na pasemka - Safira Welli - to chyba farba, nie
      szampon. pasemka po prostu wyszły trochę jaśniejsze niż reszta włosów, takie
      refleksy.
    • Gość: Gosia Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:25
      ja miałam zrobione bląd pasemka i nie pdobałam sie sobie więc zrobiłam na to
      kolejne pasemka tylko ciemny plad palety. Wyszło bardzo naturalnie.
      • Gość: elizka Re: co z pasemkami?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:47
        to była farba, tak? sama robiłaś?! jak? jak? jak? na blond pasemka czy po prostu jak leciało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka