Dodaj do ulubionych

Krem brązujący do twarzy.

IP: *.pl / 195.136.49.* 17.09.04, 11:34
Witam. Wiem, że wątki o serii Sopot już były. Jednak mam troszkę inne
pytanie. Czy krem brązujący trzeba rozsmarowywać tak dokładnie i uważnie jak
samoopalacz? Czy barwi tak samo mocno? Chciałabym tylko uzyskać zdrowszy
kolor cery, troszeczkę opalony, nie aż tak jak po samoopalaczu. Dzięki za
odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Krem brązujący do twarzy. 17.09.04, 11:50
      krem brązujący działa delikatniej, więc jest mniejsze ryzyko powstania plam,
      ale przy jasnej cerze na wszelki wypadek lepiej rozsmarowywać dokładnie.
    • Gość: madusiak Re: Krem brązujący do twarzy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:08
      ja sobie kupiłam niedawno Bielendy krem nawilżający brązujący. Jest bardzo
      łagodny,nie brudzi mi ubrań. Nie wiem czy działa bo dopiero 4ty dzin używam, a
      i tak jestem jeszcze ciut po wakacjach opalona. Ale ma b ładny zapach.
    • Gość: Monika Re: Krem brązujący do twarzy. IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 17.09.04, 14:30
      Krem brazujacy trzeba starannie rozprowadzac, tak samo jak samoopalacz. uwazaj
      na nos (tam lubi sie tego kremu duzo sadzac :) i na miejsca zaraz przy wlosach -
      bardzo czesto wlasnie o nich sie zapomina. Oczywiscie tzreba tez myc rece po
      kazdorazowym uzyciu.

Ja polecam najnowszy krem brazujacy Lancome, kosztuje okolo 30 euro (za 50ml) -
      nie wiem, czy juz jest w Polsce. Jest bardzo delikatny, daje efekt lagodnej
      opalenizny - ladny zdrowy kolor cery, bardzo polecam!
      • Gość: milenazuzia Re: Krem brązujący do twarzy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:08
        Polecam herbe Citro-brąze. Super zapach i efekt.
        • Gość: Fiona Re: Krem brązujący do twarzy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.04, 19:33
          Ja uzywam kremu Sorayi. Nawilza, a kolor cery tez mi sie poprawil. Do tego
          ladnie pachnie i nie zostawia smug. Kosztuje jakies 14 zeta.
    • avarja Re: Krem brązujący do twarzy. 17.09.04, 20:11
      Jest lepszy nawet niż niektóre samoopalacze... Na opakowaniu pisze żeby omijać
      brwi!!! To bardzo wazne! Ja to zignorowałamn i z czarnych moje brwi stały się
      brązowo-rude:/ :]
      • maja101 Re: Krem brązujący do twarzy. 18.09.04, 22:01
        Być może to zależy od indywidualnych cech, ale ja nie muszę się wcale starać
        rozsmarowując taki krem... Nic mi nie rudzieje (jestem naturalną brunetką) i
        zacieków też nie mam... A co do citro - bronze (herbe) to na mnie on nie
        działa. Tzn. wchłania się itd., ale brązowienia to ja nie widzę... Wolę już
        Sopot który śmierdzi niemiłosiernie i jest tłusty. Może skuszę się na tą nową
        Bielendę, bo pamiętam, że kiedyś robili całkiem dobry krem brązujący....
        • Gość: avse Kolastyna rozświetlająco-brązująca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:56
          polecam, trzeba tylko dobrze rozsmarowac by koloryzujace opilki nie zbieraly
          sie w kupki. kosztuje ok 17,50 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka